Dje je ovo i valja li https://www.facebook.com/konobahacijendapodgorica/
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Dje je ovo i valja li https://www.facebook.com/konobahacijendapodgorica/
nothing comes from violence and nothing ever could
ja sam bio jednom, izuzetno neljubazni.... hrana prosjek..... na kraju ja vadim 100 eura da platim racun od 35, ladno kaze nemam sitno imate prodavnicu venkor niz ulicu pa neko od vas neka podje da rasitni a vi ostali cekajte odje.... mi gledamo u soku svi zabezeknuti...... na kraju izvadi drugarica pare te plati to, obraz nam ta konobarica uze, posle jedva drugarici pare vratismo nije htjela da uzme.... pakao srece mi, a neljubaznost velika.... zaobilazite....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Sprdnja. Hvala.
slažem se, nije im neka hrana, mada sam ja bila kad je bilo organizovano nešto i baš mi se nije dopaloŠto se konobara tiče bili su ok, ali hrana i nije baš
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
znaci hacijenda da se zaobilazi....
danas sam bio u terminal,hrana i cijene su ok.konobari isto.
Ista prica za Hacijendu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Pa je li to konoba ili je hacijenda?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nije ni bitno, nemoj ic
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Samo da javim da ne mogu podrignut' od 'dječije porcije' hrskave piletine i krtole iz 'Kvarta'..
Qq...Ovo je za neku, mašala naprednu i ješnu đecu...
Sell the Vatican, Feed the World!
i pored toga sto je, neka mu je laka zemlja, kuvar umro, hrana i dalje valja. I prosirice meni, ima i pohovana piletina, 3 snicle, ja to ne mogu pojes'
Umro?
Kad?
Kako?
![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
sta bre kuvar umro?![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Za novogodisnje praznike su mu ugradili 3 stenta i na svoju ruku je potpisao da ide kuci i posle par dana...
ocito covjek jeo hranu "kvalitetnu" koju je spremao.. msm na otrov zvani piletina, nema. grdje
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Evo nam se milan opet vratio sad ce opet da spamuje dok ne popije novi ban.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
zasto ban??? ne idem ti niz dlaku??? smijesan si
Jesmo ih pominjali ali nema veze, kapa dolje za poslastičarnicu/pekaricu "Domaćica" preko puta Višeg suda! Cijela mi se familija razbi slatko za doručak za cijelih 7.5 eura, 5 porcija priganica sa mixom starog i mladog sira (8 komada priganica dođe + sira pozamašno) + po bombicu za svakog uzeh. Priganice preeeukusne, bombice pozamašne i ništa manje ukusne! Gospođama se vidi da su prave domaćice, ljubazne, nema što sve na nivou.
Alooo trilece tamo j najjaci u grad. Juce sam po 100 put bio, nikad bolji.
Gdje prave najbolji trileće u PG? Odnosno gdje ga ima uopšte, pošto ga ili ne prave ili nikad nemaju.
Ja evo zborim, no me izgleda jedino ti slusas
Mozda najbolji trelece koji sam van kuce pojeo je ta skromna mala pekarica.
Samo bih preporucio i sendvice (s piletinom narocito) i pite (prave domace).
Prvo, prava je rijetkost da ne smandrljaju hranu, nego bude pravo ukusna, a drugo, ako mi je jasno sa tim cijenama kako im je isplativo, bog me ubio.
Cus priganice 1 euro, ili sendvic sa bijelim pilecim mesom 2 ipo eura. U pitanju je sendvic, koji prepolovim, pa od njega doruckujemo kolega i ja, nikad ga nijesam uspio pojest sam.
Skroz nejasna pekarica...
sto kako. je isplativo, neki dan u Trebinju vrlo. slican sendvic sa piletinom 3,5 km tj 1,8 eur... pa ako se njima isplati za te pare, onda... piletina najgore meso, najjeftinije, otrov sumalo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks