rokne dolje onu divJu multimediu i ima sve...
dodju li lupa ili mikroskop kao dodatna oprema?
f6
rokne dolje onu divJu multimediu i ima sve...
Ja bih se stidio tog ekrana. Ovako nesto je imao i Mercedes jedno vrijeme.
TAKUMI
Antifriz FL22 za Mazdu. Gdje ima da se uzme? Ima li kakva zamjena?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
U Efel.
TAKUMI
Imate li kakvih iskustava sa CX-5? Tamo 11/12/13 godiste
Uzmi.
TAKUMI
I to benzinjaru 2.0 slobodno![]()
Benzinca obavezno.
TAKUMI
Uzet u ozbiljno razmatranje. U najuzi krug od 3 auta... Hvala. Vidim da su dizelasi brojniji, bolji je izbro... Bih li trebao da ih izbjegavam po svaku cijenu, iz nekog razloga ili...?
Last edited by Donjeck; 17-02-17 at 22:58.
A druga dva su?
f6
Sveo sam listu na Mazdu CX-5 i dvije limuzine, Peugeot 508 2.0 i Citroen DS5 2.0. Sto se poslednja dva tice, u novcanom rangu koji sam izdvojio za auto (radi se o 13, 14000), ulaze auta 2012/2013 godiste, dizeli, automatik transmisn, sa poprilicno dobrom opremom. Imam opciju da uzmem i hibridne modele ali sam neupucen po tom pitanju... Bas sam postavio pitanje na temi "Pitajte". Citam dosta... U vecini profi clanaka se ohrabruje uzimanje ovih auta (novih i polovnih) ali onda naletim na neke komengare tipa "treba bjezati od polovnih hibrida" i slicno... Citao sam da su, npr, baterije hibrida namijenjene dugotrajnom trajanju, od 15+ godina, tako da ne vidim razlog za brigu ako su one pouzdane kakvim se predstavljaju... E sad, kao sto rekoh, licno nemam nikakvog iskustva sa tim autima a u svom blizem okruzenju takodje nemam nekoga ko bi mi mogao pomci u tom smislu tako da...
U sustini, vise sam tip za limuzina tip auta, nego za SUV/CROSSOVER varijante poput ove Mazde, volim udobnost i sveden enterijer kod limuzina, ali ovu Mazdu uzeh u obzir zbog performansi i mnogih pohvala na njen racun...
Last edited by Donjeck; 17-02-17 at 23:02.
508 i DS su kante.
TAKUMI
508 ne gledaj ispod 120kw, i to mu je knap, ja sam za manje od godinu presao skoro 20000km i ulozio 0e(servise i pakne ne racunam) pojma nemam kakav im je hibrid
... a cx5 tesko ispod 16-17....
Edit: fabiu ne slusaj... njemu je sve kanta sto nije toyoya/lexus![]()
Last edited by stefke; 17-02-17 at 23:10.
Last edited by Donjeck; 17-02-17 at 23:45.
Bez razmisljanja.
TAKUMI
Dosadan enterijer taj Avensis ima, sa druge strane vrlo moguce da ce ti trajati jedno 15-20 godina)
CX5 je prvi suv koji sam vozio a da ima vozne osobine kao dobra, direktna i upravljiva limuzina. Vozio sam ga dva puta na otvorenom neposredno nakon mog Accorda i shodno klasi, odlican se pokazao.
Bila je avensis sa paklenom opremom na mobile namos plac, mada vidim na autodileru da je nema vise....
Sjecam se. Crna, bas u top stanju. 2.2 automatik, senzori, kamera, navi itd. Oko 12.000 ako se dobro sjecam.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Mazdu bih vozio ali toyote imaju najdosadniji enterijer, avensis pogotovo..hvata me depresija na sliku kad ga vidim.
She is only here to annoy herself!
Tako je... samo ne znam 2.2 motor kakav je? U rav4 znam da je crkavao 2.4 a cini mi se i 2.2?
Uzmi auto u kojem ćeš uživati, i kad ga gledaš i voziš. Mazdi bih teško odolio, i da je najlošiji kvalitet, a opet tojote su nedoder ali namrtvo dosadne i penzionerske
this time next year...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks