Originally Posted by
BAR
Гарантујем вам да чим се ово наше чланство у НАТО и коначно формализује, или прије, ускоро кад нова администрација пошаље неку позитивну поруку ЦГ, сви ови овизионизи и остала сличномислећа пета колона, ће готово инстант обрнути ћурак и почети да пљују Трампа.

Originally Posted by
BAR
Са друге стране ови петоколонаши што га бране, раде то искључиво што вјерују да је Трамп руски човјек, или у најмању руку неко ко је са Русима постигао неки ранији договор, а који би, међу бројним ставкама, могао укључивати ствари неповољне по Црну Гору и Црногорце.
Oh, ne vidjeh da si me licno pomenuo, prastaj.. pa da pojasnimo ove tvoje bubice..
Velis da cu pocet da ga pljujem cim udjemo u NATO, a? I to jos garantujes, blagos nama? Dobra ti ta samouvjerenost, samo bi valjalo da je usmjeris nedje dje ce imati smisla, a ne da ispadas glup sa njom. Trampa cu pocet da pljujem onog trena kad bude, poput Obame, okrenuo curak sa ratistima po ovoj mrcnoj planeti, uprkos prici u kampanji da ce Amerika da skala sa tom provaljenom "svetski pandur" pricom. To sa nama nema neke veze, osim ako ne bude i odje doslo do krvi zbog njegove tvrdoglavosti da nam "usadi demokratiju" silom na sramotu.
Medjutim, ovo u vezi "petokolonasa" je mnogo zanimljivije od tvog palamudjenja u vezi proricanja sudbine. Ja ne krijem da mi je bliza Rusija od Amerike. Imas li problem neki s tim? Jesam li zato izdajnik, petokolonas, bratoubica? Ko si ti da odredjujes ko je protiv, a ko za Crnu Goru? Neodoljivo podsjecas na gospodara nam kad je nedavno govorio da svi koji ne glasaju DPS su izdajnici Crne nam Gore. Zanimljivo da slicne simptome pokazujete svi vi "sega-mega-crnogorci" u poslednje vrijeme.. Cemu vodi ta otrovna retorika? Hocemo li kroz istoriju sad malo da procesljamo i vidimo ko bi trebao biti izdajnik, a ko patriota? Koliko je Crnogoraca i nasih vladara onda bilo na strani "okupatora" Rusije i da pljunemo na sve njih onda, a? Dje je to sveto pismo u kom pise "ko je za Ameriku taj je patriota, ko je za Rusiju taj je izdajnik"? Savjetujem ti da skalas sa tim prizemnim, malogradjanskim budalastinama, jer nam neces ti uskracivat pravo niti na misljenje, niti na osjecanja koja gajimo u vezi drzave kojoj pripadamo.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks