Originally Posted by
dub_c
Prije 2-3 mjeseca kupio ja (za djevojku mi) pezoa 307 2004 godiste, 2.0hdi sa 90ks i bez plivajuceg, 4voro vrata, 4 podizaca, digitalna klima, abs, esp, bord komp, kuka, teget plave boje, . Servis kompletan (mali i veliki) (mijenjan je i hladnjak) za oko 300e i registracija oko 250.
Znaci 3250e-3300e ukupno.
Tesko da moze bolje, tj, ja sam gledao svasta nesto ali...neka auta su dobra ali ljudi koji ih prodaju su olosi i nisam mogao sa njima da razgovaram i odustajao sam od tih opcija, a opet imas masu tranja, bas tih pezoa 206 koje sam ja uglavnom gledao i kupio sam bolji auto, noviji, vece klase i 3 puta bolje ocuvan od 5 prije toga sto sam probao manjih, novijih, jeftinijih/skupljih.
Misljenja sam da yaris, aygo, 107 itd...nisu auta za neki put. Ne bih se osjecao prijatno da se neko moj vozi do mora ili do planine u te zajebancije.
Doduse drustvo mi i ja smo isli na kampovanje sa Yarisom, nekad davno, ali...preko 3je ne moze da stane ako misle po ranac da ponesu nedje. A onda, kupiiti auto samo za po gradu...ne znam.
Bookmarks