Page 44 of 311 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 7771

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Protest je bio da se spriječi govor. Dok se u isto vrijeme odvijao drugi govor o kojem ću puštit tebe da istražiš o čemu je bio i je li ko protestovao zbog njega. Znaš kako, mene te forice Znaš li ti uopšte.... nimalo ne tangiraju, posebno otkako sam shvatio da isti vi pojma nemate niočemu. I kakva je to Trampova borba protiv medija? Je li neko zabranjen, blokiran, prijavljen, flagovan...a ne, čekaj, to rade liberalni mediji i mreže koje se zalažu za slobodu govora. Pewdiepie-a oćete da zabranite a ne koga drugog.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Protest je bio da se spriječi govor. Dok se u isto vrijeme odvijao drugi govor o kojem ću puštit tebe da istražiš o čemu je bio i je li ko protestovao zbog njega. Znaš kako, mene te forice Znaš li ti uopšte.... nimalo ne tangiraju, posebno otkako sam shvatio da isti vi pojma nemate niočemu. I kakva je to Trampova borba protiv medija? Je li neko zabranjen, blokiran, prijavljen, flagovan...a ne, čekaj, to rade liberalni mediji i mreže koje se zalažu za slobodu govora. Pewdiepie-a oćete da zabranite a ne koga drugog.
    Ne tangiraju te ni cinjenice ni realnost. A evo te opet sa stavljanjem svih neistomisljenika u isti kos:

Pewdiepie-a oćete da zabranite a ne koga drugog.
    Bas bih volio da mi objasnis kako si dosao do zakljucka da podrzavam to sto se desilo Pewdiepie-u.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Tako je. Ja sam jedan koš, a neistomišljenici su drugi koš. Vi se onda između sebe podijelite u koševe, ja se u to neću petljat. A kako sam zaključio? Vrlo lako.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Tako je. Ja sam jedan koš, a neistomišljenici su drugi koš. Vi se onda između sebe podijelite u koševe, ja se u to neću petljat.
    Bez trunke ironije :lolblue:

A kako sam zaključio? Vrlo lako.
    I vrlo pogresno. Ali sta ce ti cinjenice kad je svijet ljepsi bez njih?

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Koga? Ko oće da ga zabrani? Kako je on relevantan za ovu temu?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Koga? Ko oće da ga zabrani? Kako je on relevantan za ovu temu?
    Apsolutno nije relevantan. Ali je dobar pokazatelj kako tipovi poput Raulia razmisljaju. Konstantan kompleks progona i "us vs them" mentalitet doveden do ekstrema. Svi koji ne vole Trampa mora da su automatski protiv PewDiePie-a i protiv svega sto Raulio podrzava. Kakav rezon. Ne znam odakle da pocnem sa objasnjenjem sta sve nije u redu sa takvim razmisljanjem, ako se moze nazvati razmisljanjem jer vise lici na groznicavo buncanje.

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Relevantan je za ovu temu jer pokazuje kako smo uopšte došli do toga da Tramp pobijedi. Pratite li ga na Džutjubu i ako ne, kako znate je li relevantan? Zašto i odakle vi znate razloge protesta na Berkliju bolje od ljudi koji su ih organizovali? Zašto ne volite Trampa i kad je to počelo? Meni se, recimo, Tramp ne sviđa toliko koliko mi se gade njegovi protivnici. Na stranu ludi antifašisti, feminaciji i mendžajne, još su ljigaviji kvaziintelektualci, glumci, pjevači, komičari... kako, veli, tipovi poput mene razmišljaju...možda da pokušaš i ti da razmišljaš? Za početak razmisli o ovome: Interesantan je taj kompleks progona, je li to ono što ste zapatili nakon ove muslim ban? Meni se čini da je baš tad počelo.
    Ali i ja sam grešan...smiješni ste mi, uveseljavate me, posebno kad se pravite pametni. Volim i da vas, da oproste ove žene, pod.ebavam, mada ste jednu od rijetkih žena na temi banovali iako je ona pokrenula temu i bez obzira na to što ste protiv Trampa, za kojeg kažu da mrzi žene.

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Trebalo bi visokim drzavnim funkcionerima da se zabrani ucestvovanje na drustvenim mrezama pa do ovakvih stvari ne bi dolazilo.
    Postoji li još nešto što bi zabranio? Zamisli uslov na FB ili pitanje, Da li ste stariji od 18 godina? Da li ste visoki državni funkcioner? Da li se vaše mišljenje razlikuje od Vanjinog?

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Relevantan je za ovu temu jer pokazuje kako smo uopšte došli do toga da Tramp pobijedi. Pratite li ga na Džutjubu i ako ne, kako znate je li relevantan? Zašto i odakle vi znate razloge protesta na Berkliju bolje od ljudi koji su ih organizovali? Zašto ne volite Trampa i kad je to počelo? Meni se, recimo, Tramp ne sviđa toliko koliko mi se gade njegovi protivnici. Na stranu ludi antifašisti, feminaciji i mendžajne, još su ljigaviji kvaziintelektualci, glumci, pjevači, komičari... kako, veli, tipovi poput mene razmišljaju...možda da pokušaš i ti da razmišljaš? Za početak razmisli o ovome: Interesantan je taj kompleks progona, je li to ono što ste zapatili nakon ove muslim ban? Meni se čini da je baš tad počelo.
    Ali i ja sam grešan...smiješni ste mi, uveseljavate me, posebno kad se pravite pametni. Volim i da vas, da oproste ove žene, pod.ebavam, mada ste jednu od rijetkih žena na temi banovali iako je ona pokrenula temu i bez obzira na to što ste protiv Trampa, za kojeg kažu da mrzi žene.
    Totalno si se pogubio u sopstvenom trabunjanju. Dzutjub i ludi antifasisti u istom postu. Otkrivas previse o sebi u jednom postu. Ostavi nesto i za druge dane. Rasporedi malo. Ili nemoj, svejedno. U svakom slucaju samo ludak bi te u ovom trenutku shvatio ozbiljno.

1. Znamo da PewDiePie nije relevantan za ovu temu jer ovo nije tema o njemu.
    2. Sto se tice Berklija, ti si rekao da su to protesti protiv slobode govora. Hoces da kazes da ti znas bolje od njih zasto su organizovali protest?
    3. Niko ovdje ne pati zbog zabrane ulaska Muslimanima. Vodila se rasprava o legalnosti tog cina. Pitanje korisnosti je bilo sekundarne prirode. I cik pogodi ko je bio u pravu?

Postoji li još nešto što bi zabranio? Zamisli uslov na FB ili pitanje, Da li ste stariji od 18 godina? Da li ste visoki državni funkcioner? Da li se vaše mišljenje razlikuje od Vanjinog?
    Opet se gubis. Niko nije misljenje pominjao kao faktor. Zasto prvo ne naucis da citas?

FYI: ne mogu da vjerujem da moram da ti objasnjavam da zabrana na koju sam mislio ne treba da potekne od samih drustvenih mreza vec od organa u kojem funkcioneri rade. Da sam religiozan prekrstio bih se sto sam ovo uopste morao da napisem.
    Last edited by VanjaTheMan; 16-02-17 at 19:13.

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Sad se shetih kako sam neđe ranije promijenio profilnu sliku jer sam oshetio da se sprema akcija protiv Pewdiepie-a. Inače se 99% ne slažem s njegovim političkim stavovima ali...sloboda govora je u pitanju. Evo, što je zajedničko Vanji i ljudima koji flaguju Pewds-a? Ne bi skapirali šalu ni da ih potrefi po sred čela. Ironiju i sarkazam da ne spominjem, to su za njih više sfere.
    Što ću braćala, buncam u groznici, opila me Trampova pobjeda. Ili si možda suočen s pitanjima na koja ne želiš da odgovoriš. Radi mene i ne moraš. To su retorička pitanja, uostalom i ja "tvoja" "razmišljanja" posmatram kao trabunjanja ispranog mozga u depresiji. Opušti se malo, tek poslije Trampa počinju prave stvari, mislim da se tu možemo složit.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Sad se shetih kako sam neđe ranije promijenio profilnu sliku jer sam oshetio da se sprema akcija protiv Pewdiepie-a. Inače se 99% ne slažem s njegovim političkim stavovima ali...sloboda govora je u pitanju. Evo, što je zajedničko Vanji i ljudima koji flaguju Pewds-a? Ne bi skapirali šalu ni da ih potrefi po sred čela. Ironiju i sarkazam da ne spominjem, to su za njih više sfere.
    Što ću braćala, buncam u groznici, opila me Trampova pobjeda. Ili si možda suočen s pitanjima na koja ne želiš da odgovoriš. Radi mene i ne moraš. To su retorička pitanja, uostalom i ja "tvoja" "razmišljanja" posmatram kao trabunjanja ispranog mozga u depresiji. Opušti se malo, tek poslije Trampa počinju prave stvari, mislim da se tu možemo složit.
    Mislis na pitanja tipa na osnovu cega si zakljucio da sam protiv PewDiePie-a? Ti bas insistiras na tome da zivis u nekom svom svijetu u kojem sam ja protiv njega. Sad sam jos i medju onima koji flaguju lika. Da si na pecurkama ne bi toliko bulaznio.

Da ti objasnim onda par stvari a ti pokusaj da pratis.
    1. Nisam protiv Felixa. Licno ne pratim njegov kanal jer ne vidim poentu isto kao sto ne pratim nijedan Let's Play i nijedan slican kanal. Ali svjestan sam toga sta se desilo jer sam gamer i posjecujem gamerske sajtove. I ne, ne slazem se sa odlukom Diznija da otkazu njegov show jer je i vise nego ocigledno da se momak zajebava. Odluka je bila ishitrena. Mogli su jednostavno da ga upozore i sigurno bi ih poslusao.
    2. Ovo nema veze sa slobodom govora. Privatne kompanije imaju potpuno pravo da odluce da li hoce ili nece da posluju sa nekim. I svi ljudi koji prate njegov kanal imaju slobodu da odluce da li zele ili ne zele da budu pretplaceni nakon tog "incidenta". Nije vazno da li su u pravu ili nisu, nije vazno da li je Felix u pravu ili nije. Sloboda govora te ne stiti od kritike neistomisljenika, ne stiti te od slobode izbora drugih ljudi, stiti te od vlasti. Sloboda govora ukratko znaci da imas pravo da izrazis svoje misljenje bez straha da ces zbog govora biti uhapsen ili osudjen.

Za sami kraj, ali pazi od ovoga moze mozak da ti eksplodira - slazem se i sa Milom Janopulisem za sve vezano za Gamergate. Zamisli, svijet nije crno-bijele boje!
    Last edited by VanjaTheMan; 16-02-17 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Evo ovako, ti me slobodno ispravi ako griješim - o dotičnom znam najosnovnije: jedan od najpopularnijih ako ne i najpopularniji jutjuber, igra igrice i cijela frka oko njega se digla zato što je Dizni digao ruke od njega zbog nekih antisemitskih šala poput ''Hitler did nothing wrong?''

Ne znam šta bih ti rekao, on od sprdnje zarađuje pare, ne gledam ga niti pratim sem osnovnih stvari koje iskoče na (vjerovao mi ili ne) Know your meme.. Stvari koje on radi su za mene totalna glupost (što se gejminga tiče) ali on na tome zarađuje i sa tim se svako interesovanje za dotičnu osobu kod mene gubi. Dalje, US je u velikom jevrejskom lobiju i ne možeš ti da se šališ na račun jevreja (i ako sam i sam ljubitelj dark humor-a) oni jednostavno imaju moć da ga ugase.

Dalje, sa obzirom na ovo navedeno i datu temu i dalje ne vidim nikakav relevantni značaj dotične osobe sa ovim topikom.. Gušenje sloboda? Možda, ipak se na tom yt-u dnevno upload-uje toliko sranja da je prosto nemoguće ugušiti tu slobodu govora..

Dalje, ako ti imaš (da te uzmem za primjer) slobodu govora, to i dalje ne znači da ja moram da te slušam.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Dalje, ako ti imaš (da te uzmem za primjer) slobodu govora, to i dalje ne znači da ja moram da te slušam.
    To je prepreka koju izgleda nikako ne moze da savlada.

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Gledam i neveruem... :mrgreen:

Dodjosmo do toga da ti tip koji neistomishljenike naziva glupima i zaostalima, kazhe kako ne treba da posmatrash sve crno bijelo... blue:

sent using tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Dodjosmo do toga da ti tip koji neistomishljenike naziva glupima i zaostalima, kazhe kako ne treba da posmatrash sve crno bijelo... blue:
    Mislim da si me pomijesao sa Majom. Ona je zbog toga banovana, u slucaju da nisi upoznat. Vidis, ja znam dosta neistomisljenika za koje nikad ne bih ni pomislio a kamoli rekao da su glupi i zaostali.
    Last edited by VanjaTheMan; 16-02-17 at 20:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Znaci li ovo i da je Hilari heroj jer je FBI dosao do istog zakljucka i u njenom slucaju? Nesto ne bih rekao. Istraga protiv njega jos nije ni pokrenuta a ko zna hoce li je biti. Covjek nije izdrzao ni punih mjesec dana na toj funkciji. Tvoja definicja heroja je mnogo cudna u svakom slucaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Polako Vale brt.
    Nije moja def pročitaj članak o čemu se radi, pušti Hilari sad.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Polako Vale brt.
    Nije moja def pročitaj članak o čemu se radi, pušti Hilari sad.
    Citas li stalno ovakve sajtove? Mislim, dovoljno je da pogledas nacin na koji je clanak napisan i ostale clanke sa strane da ti bude jasno o kakvom sajtu se radi. Prije ovoga si postavljao infowars. Plasim se da ovo ne postane sablon.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne shvatam brateu, jesam li ja tema ovog topika?
    Komentarišeš sve osim vijest.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Ne shvatam brateu, jesam li ja tema ovog topika?
    Komentarišeš sve osim vijest.
    Vijest komentarisah na prethodnoj strani. Nidje veze. Istu stvar je FBI rekao za Hilari a zena je ladno koristila privatni server za slanje povjerljivih mejlova. Istraga protiv njega nije pokrenuta jos uvijek. I nije FBI jedini koji se bavi ovim problemom niti je telefonski razgovor jedino sto je sporno. Sporni su i njegovi putevi za Rusiju koje su Rusi platili. Covjek nije podnio ostavku bez razloga.
    Last edited by VanjaTheMan; 16-02-17 at 20:30.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

http://www.blic.rs/vesti/svet/trampo...srbiji/gsg2nqk

Tramp cestitao godisnjicu nezavisnosti Kosova....

Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa dobro ako ti tako kažeš. Ja pročitah da nije dozvolio da bude iskompromitovan. Iako se ovđe trubilo da je "pao" itd, no, nema veze.

I dalje ne shvatam koja je fora sa sajtovima, misliš zbog toga što daju lažne informacije? Kao npr zvanični Pentagon?

https://www.rt.com/usa/377345-deplet...um-isis-syria/
    Last edited by Ulix; 16-02-17 at 20:39.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Pa dobro ako ti tako kažeš. Ja pročitah da nije dozvolio da bude iskompromitovan. Iako se ovđe trubilo da je "pao" itd, no, nema veze.

I dalje ne shvatam koja je fora sa sajtovima, misliš zbog toga što daju lažne informacije? Kao npr zvanični Pentagon?
    Zbog toga sto je u pitanju ocigledan propagandni sajt bez novinarskog integriteta. Dok je infowars pored toga i sajt za ludacke teorije zavjere. Pokusaj da cesljas kroz Reddit r/news, r/worldnews, r/politics i r/inthenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ona vijest sa infowarsa nije bila lažna dok evo zvanično obaviještenje Pentagona jes. Kako to?

Page 44 of 311 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)