Da ne bi žena, ne bi ni građanskog protesta zbog građanskih problema... EEEEeee....
Matrijarhat bre!!! *flies away*
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Vala ako se majke ne mogu podrzat ne znam sta nam onda ostaje.
Naravno bez ako one sad nijesu subverzivni elementi koji su protiv ove drzave.
Propalo se ka ona stvar kroz prsle gace.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Kakve su ovo kraljice druze hahahahhahahaa
Mogu vam reci da ima i kvalitetnih kceri ehhehehehe
#pravdazaPipuna
One Ring to Rule them all...
Zar zene nisu juce mitingovale ???
Vise je "ljudji" danas no juce![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Svuđe u svijetu dani majke, ođe protesti majki?!
Blažene banane bile.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Chu dani majke.. eo 2 godine svaki dan protesti gori smo nego grcka
#pravdazaPipuna
One Ring to Rule them all...
a zasto da dobiju sve koje su rodile troje djece sto je sa zenama koje imaju dvoje jedno nijedno koje ne mogu da rode sto su one vrednije coce od ovih sto nisu rodile troje koliko majki ima koje su jedno podigle ali su ga vaspitale kako treba a ne neka sto rodi troje kriminalaca i olosa koji o jadu zabave citavo jedno drustvo? a da ti si zvoncice oprosti ne vidjeh da si ti napisala ovaj post ne cudim se onda![]()
Sto se desava Gandalfe
Podgorica Podgoricanima!
Rekose poceo narod da se razilazi, ostalo je 300-400 ljudi.... posli na rucak, doci ce opet ako treba kazu![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Neprestano policije dolazi,PJ
Podgorica Podgoricanima!
Evo se neka zena onesvijestila, i situacija se ponovo zaostrava, nece vise da cekaju....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
http://www.portalanalitika.me/clanak...jeseci-zatvora
Viši sud u Podgorici je prihvatio sporazume o priznanju krivice koje su krajem januara sa tužilaštvom potpisali srpski državljani Aleksandar Aleksić, Miloš Aćimić i Perica Andrić, potvrdjeno je Portalu Analitika iz Višeg suda.
Ne postoji pravo žalbe na odluku suda, pa će, prema sporazumu, trojica srpskih državljana odležati po pet mjeseci u zatvoru.
Aleksića je Specijalno državno tužilaštvo sumnjičilo da je planirao da vozilom iz Srbije u Crnu Goru prebacuje članove kriminalne organizacije, dočekuje ih u Podgorici, ali i da na dan izbora 16. oktobra prošle godine učestvuje u napadu na policiju i građane.
Andrić i Aćimović tužiocu su priznali da su na dan izbora planirali napad na policajce i nasilno zauzimanje parlamenta.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ahahahahah presmijah se
Podgorica Podgoricanima!
Eto i mene vala ispred vlade oko 7 - 8, ako se ne raziđu
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nemam komentara.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Majke se dogovorile da noce.
Dusko nema damu da izadje
Podgorica Podgoricanima!
Hoćemo li jedno okupljanje forumaša tamo?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Bravo za majke. Svakom kome je ovo smijesno je osoba koja je sigurno ometena u razvoju, ili je jednostavno dzukelcina. Zamislite dokle smo dosli, da zene koju su vas rodile moraju da mole i za to malo sto su im dali da im vrate. PIH RASPADI JEDNI, uh.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nisam upoznat, što protestuju ? Jel' to ukinuta ona pomoć majkama koje podižu troje djece ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Bijah uru i po, oko 7h cu se vrnut.. greote kako mrcvare ove zene...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
E vjeruj mi da ne mogu docekati dan kad ce vise to puci, na ***** su mi se ispeli vise ovi sto samo kukaju a nece da rade. Ima jednog lika sa kojim se povremeno druzim. 35 godina u guzicu, 3 sina i nece da radi. Kucu od 200 kvadrata, preveo sa oca na sestru da ne bi gubio socijalu, ladi jaja i jebe mu se. O broju ljudi koji rade a namjerno nece da se osiguraju da ne bi gubili socijalu da ne pricam.
Sto se ovoga protesta tice 90% noces sto ih ostane su clanovi opozicionih partija plus ce im se pridruziti opozicionara muskog pola i tih raznih aktivista tipa Milacica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks