Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
“Lično mi je Knežević prijetio da će mi slomiti i drugu nogu nazvavši me Šiptarom uz riječi koje mi lično i porodično vaspitanje ne dozvoljava da javno saopštavam. Zdušno, doduše iza mojih leđa mu je pomogao rasni Srbin iz Nikšića Milutin Đukanovic psovao mi je mrtvu i šiptarsku majku jasno i glasno uz odobravanje Budimira Aleksića i njegovo zdušno pridruživanje u prijetnjama i psovkama. U našim krajevima nijesu cijenjeni muškarci koji prijete, ipak je to odlika slabih ljudi koji u nedostatku argumenata posegnu sa prijetnjama i vrijeđanjem”
http://www.vijesti.me/vijesti/skrelja-knezevic-prijetio-da-ce-mi-slomiti-i-drugu-nogu-924812
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ako je to tačno, građanski protesti za spas vojvode i pipuna. Građanski. Građanski.
No, da ne bude da baš ni za šta poslanici platu primaju...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Goveda retardirana, ne znaju za drugacije. Svako pisanje o toj retrogradnoj grupaciji, civilizacijski zaostalim i pobrkanim likovima je ..pi.. Gadno.
Last edited by McS; 15-02-17 at 21:00.
Neka te ,niste u parlament vas dvojica
Podgorica Podgoricanima!
Да се ја питам овај азил је требало направити негдје на самој граници са Албанијом у каквој бившој караули, да им је тешко стићи до градова и мјеста.И да са њима ради само специјална служба састављена од углавном мушких припадника МУП-а, Војске и Затворске полиције.Фин фактор одвраћања.
Са друге стране нешто бољи услови за родитеље са ђецом, и тешко болесне људе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
druze nije problem neka se svadjaju i rgaju meni ni iz dzpa ni u dzep, ali ova izjava ovog smrada radunovica u 21 vijek on podstice vaspitno samaranje zena alooo rodjace vrati se na planinu a ne da podstices nasilje nad zenama !!!!!!! je*em mu sve zivo i mrtvo kako me je iznervirao ovom izjavom govedo jedno
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Javna polovina je, valjda, Vladan Šarac, programer, očigledno vješt i sa softverom za obradu slika i grafiku. Druga polovina je navodna, ne bih ga pominjao jer je i meni rečeno onako na osnovu ličnog osjećaja i nekih indirektnih dokaza. Ako je tačno ko je druga polovina, tek je on licemjeran, imajući u vidu šta je sve država Crna Gora uložila u njega, đe se školovao i iz koje je struke. Ali da ga ne pominjem, jer ni izbliza nije provjereno. Ali ima smisla.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Nije poenta u tim šišnjarima, poenta je što ja nisam znao ko su i što mi je rečeno, makar sam ja tako shvatio, u povjerenju. Za Šarca nije problem da kažem jer je Marko Milačić za Vijesti njega naveo kao administratora stranice. Hebi ga, otkud ja znam šta zna pola Crne Gore, nemam izvore informacija, niti znam šta je opštepoznata stvar. I ne znam mogu li nekoga uvalit u kakve probleme.
E brao ti se, sad nećemo ni saznat
Nije lako, ali je jako rođaci.
Eto pola Crne Gore zna, što znači da je velika šansa da, ako ti ne znaš, prvi čovjek kojeg sretneš zna.
Jes, no evo nas dvojica ne znamo, šanse se drastično smanjuju
Nije lako, ali je jako rođaci.
DObro ajmo ovako.... Covjek se zove Robert Golovic, oficir vojske koji je dao otkaz nakon protesta..... To je u pitanju moralni patuljak od covjeka koji je o trosku drzave skolovan 5 godina u americi na prestiznoj vojnoj akademiji, poslije godinama napredovao u sluzbi i uzivao benefite.... skolujes se o trosku NATO-a i za NATO, i na kraju sve protiv integracija u NATO radis.... smrad.
Sta reci o covjeku koji je izabrao vojni poziv, i kao vojnik prvi okrenuo ledja drzavi koja ga je stvorila... izdajnik klasicni...
![]()
Last edited by lucke91; 15-02-17 at 21:26.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Last edited by BAR; 15-02-17 at 21:26.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks