Page 431 of 1402 FirstFirst ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... LastLast
Results 10,751 to 10,775 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    ja cu biti umjereno krilo A ti budi Steve Bannon
    Bannon je rasista i antisemit.Ko od nas dvoje odgovara opisu ? :grin:
    Ti ćeš biti Šešelj, a ja Slavko
    Sto se tice izdaje od strane SDP-a, ako ne podrze proteste bice u isti kos sa DPS i SD sto nikako nije dobro
    Ako ne podrže proteste mogu biti "čekajmo da vidimo dokaze, pa ćemo pravit proteste poslije suđenja ako bude jasno da je nelegitimno"

Ne podrzavaju oni mandica i pipuna nego - zakone, vladavinu prava itd itd...
    Ne podržavaju ništa do svoje unaprijed izgrađeno viđenje
    Bez materijalnih dokaza itd... A zamisli sad da dodje neka budaletina placena i kaze ova 2 su organizvali to i to ... Njegova rijec protiv njihove a oni su poslanici, ne moze to tako.
    Ni ti ni ja ne znamo kakve dokaze imaju i da li imaju.
    Za početak SVI znamo da su dobili velike pare od braće Rusa za predizbornu kampanju, što je samo po sebi nelegalno i više nego dovoljno za osnovanu sumnju

Ne vjerujem da bi neko rizikovao krvoproliće bez ubjedljivih dokaza, niti vidim razlog zbog kojeg bi Milo rizikovao dosta time što će udariti na budale koje je sam stvorio
    Što kaže Vanja ****** bi se moglo izbjeći kada bi se ako ne sa čitavom Crnom Gorom dokazi podjelili sa opozicionim liderima koji bi na osnovu njih odlučili da li da podrže protest ili ne. Ovako ćemo imati situaciju da ili država (ne DPS već država) savije kičmu pred četnicima ili ćemo imati proteste koji će se možda završiti kukanjem nečije majke, ne zna se šta je gore
    Last edited by Rakun; 15-02-17 at 02:42.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Lomiju sretan rođendan, kakav li će poklon da dobije
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    55
    Thanked in
    21 Posts

Hapsenje Mandica i Knezevica je ili politicki motivisano ili zaista postoje nepobitni dokazi da su dio kriminalne organizacije. Sklon sam da vjerujem vise prvoj teoriji nakon uvida u ono sto su nam mediji plasirali da se dogadjalo 16. oktobra, kao jedini izvor informacija koji ja imam, iako ne mogu znati sa sigurnoscu. Bilo kako bilo, diskutivao bih o potencijalnim politickim prevrtanjima koja su nesumnjivo pred nama.

1. Cin
    Prvo treba krenuti od premise da skidanje imuniteta poslaniku, uopste, iako legitiman pravni cin, predstavlja presedan u politickom smislu. Pa tako u demokratski nerazvijenom drustvu moze biti sredstvo kojim se diskredituje, potencijalno inkriminise, a svakako potkopava politicki autoritet i ugled poslanika. Da ne bismo odmah otisli u krajnost, pa maliciozno zakljucili da ga doticni mozda i nemaju pozvacu se na skoro 80.000 glasova koje su dobili na parlamentarnim izborima, pa ga, dakle, medju svojim biracima imaju. Medjutim, opsti koncenzus na ovom forumu je da snazan DF znaci i snazan DPS, pa vracajuci energiju na pocetak njihove povratne sprege, zapravo se obezbjedjuje opstanak cjelokupnog politickog mehanizma. Dakle, DPS kroz dejstvo u parlamentu, u perspektivi svojih biraca, ostaje vazan faktor odrzanja stabilnosti, suverenosti, branik drzave i zastita njenih institucija. S druge strane, DF, medju svojim biracima nastavlja da slika imidz zrtve, tlacenih i usamljenih oslobodilackih boraca, koju gradi od 24. oktobra. Nista se, zapravo, ne mijenja i ovaj cin nece znaciti nista ako izostane ozbiljno djelovanje tuzilastva, sto zapravo i ocekujem. Ono sto se moze promijeniti i sto je vrlo zanimljivo jesu reakcije na ovaj dogadjaj.

2. Heterogenost opozicije kao pravilo
    Dakle ovo je karta na koju uvijek moze da se igra. DF i SNP-SDP-Demokrate. Zacarani trougao nepomirljivih razlika. Da li ce Ranko rizikovati da stane uz "cetnike" i podrsku mu otkazu cak i oni najvjerniji na ovom forumu, da li ce Becic stati uz "prevazidjene, prosloscu ophrvane politicare"?
    Protesti su svakako neminovnost jos od 16. oktobra, jedino je njihov datum upitan, ali da li je ovo moze biti pravi povod? Da li nezadovoljna masa zeli protest personifikovan ovim politicarima? Svakako ne.
    Ono sto ocekujem jeste da opozicija depersonifikuje ovaj problem, veze ga za instituciju poslanika, nezadovoljstvo desavanjima 16. oktobra, predsjednikovo neodlaganje izbora u Niksicu, nezakazivanje novih parlamentarnih izbora ili nesto drugo. Prije protesta ce vjerovatno uslijediti neka vrsta pasivnog pritiska, bojkota, performansa kako bi se skrenula paznja i akumulirala energija do novog protesta.

3. Medjunarodni faktor
    Odbijam da povjerujem da je svaka politicka odluka u Crnoj Gori, na ovoj ili onoj strani, donijeta iskljucivo u skladu sa htjenjima medjunarodnih interesnih grupa. Naivno je misliti da Crna Gora nije dio geopolitickih strateskih ciljeva velesila, ali sva desavanja pripisivati njihovoj vjestoj marionetskoj ruci je blago receno paranoicno, megalomanski. Lako je tjesiti se i bjezati od licne odgovornosti vjerujuci da vasim zivotima upravlja neko drugi, da ste samo dio tudjeg slucajnog plana, a mnogo je teze suociti se sa cinjenicom da ste jedini pisac sopstvene istorije.
    Last edited by _betrayer_; 15-02-17 at 04:53.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Za Đukanovića se potpuno slažem. Uostalom o tome sam napisao prije par godina veći broj tekstova čija je suština bila da je pravi trenutak da se povuče. Međutim Đukanović je žrtva vlastite nesposobnosti ii straha da pronađe nasljednika od formata. Zato je on svo vrijeme i bio DPS. Oni nisu imali zamjenu za njega i on se uvijek morao vraćati. Jednostavno - bez Đukanovića DPS bi izgubio prve ozbore na koje bi izašao.

O Zapadu bi morao poduže. Pa nekom drugom prilikom. Reći ću samo u najkraćem - Zapad je civilizacija. Bez obzira na ozbiljne i vrlo burne procese ne postoji civilizacija superiornija od zapadne. I japanci i Kinezi i bogati Arapi iz zaliva...i svi drugi redom, svoj privredni uspon postigli su imitirajući zapadnu korporativnu, ali i naučno-tehnološku kulturu.
    Prvo pozdrav a i kritika sto malo cesce ne navratis, mada te donekle i razumijem jer i sam dosta cesto odustanem od pisanije na politici.
    Razloge ne treba navoditi.
    Al bi isto mogao ponekad napisat po koju analizu.
    Vec odje pitah ali ne dobih odgovor, ako (kad) uhapse ovu dvojicu moze li doci do zabrane DF.
    Ili za to trebaju presude, mada ja licno mislim da se na to ova vlast ne smije usuditi.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Za početak SVI znamo da su dobili velike pare od braće Rusa za predizbornu kampanju, što je samo po sebi nelegalno i više nego dovoljno za osnovanu sumnju

evo ja ne znam, preko koga su Rusi uplatili te pare i o kojoj se cifri radi?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Evo nikad Medojevic ne objasni odakle mu šuri onoliko keša, iako ga DPS svakih par dana proziva za to.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    I ne bi bio ni prvi a nece biti ni poslednji koji je ispao iz Milovog kruga prijatelja. Milo nije bas najlojalniji prijatelj ako nisi primijetio. Prodao bi i oca i majku ako treba. Nego to je nebitno. Pitao sam koga bi im predlozio.
    Ima Milo jedno 30 kumova, nije ovaj nikad bio njegov prijatelj. Njegovi prijatelji su Brano, Vesko i slični, a za njih se pokazao kao vrlo lojalan prijatelj.

Vučić nakon kandidature: Volim Nikolića, ali najviše Srbiju

http://cdm.me/svijet/ex-yu/vucic-nak...ajvise-srbiju/

"Ovo je njegova istorijska uloga. Ko bi glasao za mene glasao bi i za njega. On je najbolji mogući kandidat, ali ovo je procjena zbog stabilnosti i tri, četiri odsto koje bi mogle da odluče. Procjena je da bismo ovako mogli lakše protiv onih koji su se ujedinili da Srbiju vrate nazad. Planiram i da radimo zajedno i nemam nikakav problem s tim, ali treba da vidimo kako da pobijedimo. Mnogo volim Tomislava Nikolića, mnogo volim svakoga, ali najviše volim Srbiju"

Što se tiče crnogorske vlasti i da li igraju po notama Zapada, naravno da igraju. Imaju domaće zadatke koje moraju da odrade, sve ostalo što rade je vanškolska aktivnost. Isto kao što je dato Jelićima da vladaju Zavodom za zapošljavanje, Žugiću da dominira centralnom bankom i još gomila sličnih primjera. Oni su bogovi i batine u "svojim" institucijama i sve se oni pitaju. Ali kad se gazda Milo javi i opali ih po ušima, ima da slušaju ili su bivši. Svuda je isto, samo je pitanje ko je na kom nivou i ko neposredno bije po ušima.
    Last edited by NHM; 15-02-17 at 07:14.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,026
    Thanks Thanks Received 
    6,241
    Thanked in
    2,908 Posts

Možda su slagali, ali meni bi interesatno kako su predstavnici lista odgovorili koliko novca su potrošili u predizbornoj kampanji, pa su predstavnici liste Ključa, Demokrata i SDP-a rekli iznos dok su se predstavnici DPS-a i DF-a ponašali identično (,,ne znam'') što je meni dovoljan indikator da se i jedni i drugi ne financiraju iz legalnih tokova. E sad, da li je to novac od trgovine drogom, oružjem, bijelim robljem, da li je to ruski novac,... to su već indikacije tako da ne mogu znati, ali mogu sumnjati.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Evo nikad Medojevic ne objasni odakle mu šuri onoliko keša, iako ga DPS svakih par dana proziva za to.

to što taj tupan ne može ili neće to da objasni ne znači da su te pare dali Rusi

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Još jedna vijest koja je meni promakla, ne znam da li je ko kačio:

Krivične prijave osoba iz Podgorice, Bara i Budve: "Valjali" tablete, travu i kokain?

http://www.vijesti.me/vijesti/krivic...vu-i-ko-923770

"Piše da su juče uhapšeni Srđan Jovetić (26) iz Bara i Podgoričani Aleksandar Milošević (25) i - Nikola Radović (27) zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i stvaranje kriminalne organizacije."

Postoji li neki poseban razlog što Vijesti i Dnevne novine navode samo imena ove trojice, a jedino Dan kaže da je ovaj Radović sin Baće Radovića? Da li je potvrđeno da mu je to sin? Ili se traži neki drugi Nikola Radović koji bi pristao da odsluži kaznu za nekoliko miliona Baćinih para? Ono, čisto da se može reći kako je to bio neki drugi lik sa istim imenom?
    Last edited by NHM; 15-02-17 at 07:27.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

to što taj tupan ne može ili neće to da objasni ne znači da su te pare dali Rusi
    Nisam ni rekao da znam da su dali , nemaju ni u DPS dokaze ta to, da imaju davno bi ih predočili.
    Sto znamo?
    DF se igra sa ozbiljnim parama, DPS ih optuzuje da su to ruske pare a ovi se cak i ne trude da ih demantuju.
    I jedni i drugi obrcu dobre pare, za DPS znamo odakle im ali nemamo dokaza za DF sumnjamo ali opet nemamo dokaza.
    Ista matrica

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by _betrayer_ View Post
    Hapsenje Mandica i Knezevica je ili politicki motivisano ili zaista postoje nepobitni dokazi da su dio kriminalne organizacije...
    .l., da ste samo dio tudjeg slucajnog plana, a mnogo je teze suociti se sa cinjenicom da ste jedini pisac sopstvene istorije.
    Odlicna analiza.

Samo da dodam da je 'umjerena opozicija' u vrlo nezgodnoj situaciji, gdje ako svaka podrska Mandicu, njihovoj glavnoj konkurenciji, jaca njegov status glavnog borca protiv rezima. Opet, ako ga ne podrze napustice ih njihovi rodjeni biraci kao kolaborante i kvislinge.

Thanks Thanks Given 
    9,709
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Još jedna vijest koja je meni promakla, ne znam da li je ko kačio:

Krivične prijave osoba iz Podgorice, Bara i Budve: "Valjali" tablete, travu i kokain?

http://www.vijesti.me/vijesti/krivic...vu-i-ko-923770

"Piše da su juče uhapšeni Srđan Jovetić (26) iz Bara i Podgoričani Aleksandar Milošević (25) i - Nikola Radović (27) zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i stvaranje kriminalne organizacije."

Postoji li neki poseban razlog što Vijesti i Dnevne novine navode samo imena ove trojice, a jedino Dan kaže da je ovaj Radović sin Baće Radovića? Da li je potvrđeno da mu je to sin? Ili se traži neki drugi Nikola Radović koji bi pristao da odsluži kaznu za nekoliko miliona Baćinih para? Ono, čisto da se može reći kako je to bio neki drugi lik sa istim imenom?
    Možda nije bilo ispraćeno na forumu, ali je odjeknulo u javnosti dobro, bar među mlađom populacijom... Njegov je sin, u istražnom je i zamijenit ga ne mogu, al ne sumnjam da će radit keš da ostali preuzmu krivicu na sebe... Da je druga država pa da ga tatica pušti malo da odleži, ne bi li se popravio, al kod nas obično izađu gori no što su bili kad su ušli...

Nisam ni rekao da znam da su dali , nemaju ni u DPS dokaze ta to, da imaju davno bi ih predočili.
    Sto znamo?
    DF se igra sa ozbiljnim parama, DPS ih optuzuje da su to ruske pare a ovi se cak i ne trude da ih demantuju.
    I jedni i drugi obrcu dobre pare, za DPS znamo odakle im ali nemamo dokaza za DF sumnjamo ali opet nemamo dokaza.
    Ista matrica

Nije da se ne zna i za DF, hint: "nosilac liste u Nk"...
    Last edited by MeDo_JE; 15-02-17 at 07:43.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Možda nije bilo ispraćeno na forumu, ali je odjeknulo u javnosti dobro, bar među mlađom populacijom... Njegov je sin, u istražnom je i zamijenit ga ne mogu, al ne sumnjam da će radit keš da ostali preuzmu krivicu na sebe... Da je druga država pa da ga tatica pušti malo da odleži, ne bi li se popravio, al kod nas obično izađu gori no što su bili kad su ušli...
    Razumio bih da se drogira ali da švercuje na grame pored tolike imovine, to mi ne ide u glavu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A ono zna se no se neki glume francusku sobaricu po tom pitanju

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Znači, ništa od pojeftinjenja kvadrata skorije.

Quote Originally Posted by remark View Post
    Razumio bih da se drogira ali da švercuje na grame pored tolike imovine, to mi ne ide u glavu.
    Možda je u nekom tripu moći. Da li da bude tatin sin ili capo sopstvene familije. Da ja imam para koliko on, trudio bih se da niko ne zna ni da postojim, a uživao bih u njima svakako. Biće da su "moć" i "slava" veći afrodizijaci od para. A i ćaća usadio privrednički duh u njega.
    Last edited by NHM; 15-02-17 at 08:14.

Thanks Thanks Given 
    9,709
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ebi ga, neće da ga prepoznaju samo po tatici, mislio da se istakne u društvu đe je popularno biti krimos...

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Znači, ništa od pojeftinjenja kvadrata skorije.

Možda je u nekom tripu moći. Da li da bude tatin sin ili capo sopstvene familije. Da ja imam para koliko on, trudio bih se da niko ne zna ni da postojim, a uživao bih u njima svakako. Biće da su "moć" "slava" veći afrodizijak od para. A i ćaća usadio privrednički duh u njega.
    Čini mi se da je isti dan izašla vijest oko besplatnih stanova za stanovnike baraka na ulazu u Pg, ako mu se dozvoli povećanje koeficijenta izgrađenosti...

P.S. Iz nezvaničnih info čuh da je mlađani Radović izgubio dosta para na berzi, izgleda se svojski trudi da uništi i ime i porodični biznis...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Ko mu dade pare za berzu...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by _betrayer_ View Post
    Ono sto ocekujem jeste da opozicija depersonifikuje ovaj problem, veze ga za instituciju poslanika, nezadovoljstvo desavanjima 16. oktobra, predsjednikovo neodlaganje izbora u Niksicu, nezakazivanje novih parlamentarnih izbora ili nesto drugo.
    Kako drugacije? Sigurno nece Ranja izac za govornicu i govoriti o odbrani srpskih interesa itd. Na Mandica i Knezevica sada treba gledati iskljucivo kao povod, a ne uzrok. Kao kada bi rekli da je Gavrilo Princip uzrok 1. Svetskog rata. Naravno da nije, niti ce ova dvojica biti razlog ogromnog nezadovoljstva naroda koji ce izaci na proteste. Oni su samo okidac, povod.. a nezadovoljstva je toliko da na dvije strane odje ne bi mogli strpat sve sto je vladajuca klika popljackala, pobila, obesmislila, srozala.. za ovih cetvrt vijeka.
    http://www.monitor.co.me/~monitorc/i...26&Itemid=3609
    Ovo je tekst iz 2012.. Brate, nikako meni taj covjek nije jasan i mnogo detalja ukazuje na to da je imao tjesnije veze sa vlascu nego mnogi koji se na prvu loptu optuzuju za isto. Ko zna kakva je igranka po srijedi.. ali tjesi me to sto i cipan cijeli DF cini manjinu u opoziciji, tako da gradjanski duh ovog puta zaista moze da prevlada i rijeka ogorcenog naroda izadje na ulice, svako iz svog razloga.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Jesi li pio ti što jutros? Obično mnogo jasnije zvučiš. Kontam šta si rekao, samo kažem da si to rekao na mnogo konfuzniji način nego inače.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedino Daka ulaze u front, nema tu nikakvih ruskih para. Coek je prije par god dao 3-4 miliona za izgradnju manastira, a citava kampanja DFa nije kostala ni polovinu tih para. Inace, obicni ratni profiter, rdja i nesoj par ekselans
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    9,709
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Kako drugacije? Sigurno nece Ranja izac za govornicu i govoriti o odbrani srpskih interesa itd. Na Mandica i Knezevica sada treba gledati iskljucivo kao povod, a ne uzrok. Kao kada bi rekli da je Gavrilo Princip uzrok 1. Svetskog rata. Naravno da nije, niti ce ova dvojica biti razlog ogromnog nezadovoljstva naroda koji ce izaci na proteste. Oni su samo okidac, povod.. a nezadovoljstva je toliko da na dvije strane odje ne bi mogli strpat sve sto je vladajuca klika popljackala, pobila, obesmislila, srozala.. za ovih cetvrt vijeka. http://www.monitor.co.me/~monitorc/i...26&Itemid=3609
    Ovo je tekst iz 2012.. Brate, nikako meni taj covjek nije jasan i mnogo detalja ukazuje na to da je imao tjesnije veze sa vlascu nego mnogi koji se na prvu loptu optuzuju za isto. Ko zna kakva je igranka po srijedi.. ali tjesi me to sto i cipan cijeli DF cini manjinu u opoziciji, tako da gradjanski duh ovog puta zaista moze da prevlada i rijeka ogorcenog naroda izadje na ulice, svako iz svog razloga.
    Ne traje svaka ljubav dovijeka, što smo mogli viđeti i na Svetovom primjeru...

Ako gledamo objektivno, DPS više radi na interesima Rusije nego Mandić i Knežević sa svim CG četnicima zajedno... Ovaj potez je odigrao DPS, a ne 2 pomenuta blavora...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,756
    Thanked in
    3,888 Posts

Ne moraš uprošćavat, samo mi je post sveukupno djelovao kao da ga je neko drugi pisao. To je sve.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Sto znamo?
    Ista matrica

ti nisi ali rakun jeste a njega sam citirao gore i ti si se nadovezao, DFu apsolutno odgovara da se vrti priča da su Rusi dali pare jer znaju da im je 90% glasača rusofilski nastrojeno i da će se ponadat da će i oni zakučit koju paru, iako svi znamo da će dobit cvonjak

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

ti nisi ali rakun jeste a njega sam citirao gore i ti si se nadovezao, DFu apsolutno odgovara da se vrti priča da su Rusi dali pare jer znaju da im je 90% glasača rusofilski nastrojeno i da će se ponadat da će i oni zakučit koju paru, iako svi znamo da će dobit cvonjak
    Njihovih 90% glasaca nije nista u poredjenju sa brojem glasaca koje nikad nece osvojiti zbog tih sumnji. A oni bi kao da ujedine Crnu Goru.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Page 431 of 1402 FirstFirst ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)