Zasto? Advokat gleda da mu klijenti sto bolje prodju. Zivi od tog novca kakav god da je. A ovi drugi su radili sto su radili (i sve koje su pricali sta rade ste prozivali neostvarenima i zavidnima). Zasto je sad za ocekivati da ne iskoriste svaku mogucnost koju ima zakon pruza da bi sto manje platili i proveli u zatvoru? Da bi se sacuvao lazni osjecaj morala i casti kod crnogoraca. Evo sad cu da potpisem da ponudis za ono sto su oni radili bilo kome, red bi bio od suda do aerodroma, jos bi se potukli ko ce prvi na red da dodje. Postedi moralisanja ako ikako moze
Prije će bit da je to pranje ruku dps-a od Marovića. Imam jednog kolegu koji je aktivan dpsovac na lokalnom nivou, i svima im je ista mantra: to su pojedinci, neka svako odgovara za sebe. Samo što mi nije odgovorio na pitanje koliko ljudi treba da bude umiješano da bi se prestali zvat pojedincima i da bi se pričalo o sistemskoj korupciji. U Budvi su štetu pravili i gradonačelnik, i zamjenici, i sljedeći gradonačelnik, i administrator grada i gomila drugih. Uostalom, i sam Marović je osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe, a ostali zbog učestvovanja u njoj. Nisu ih osudili kao pojedince.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam koliko istine ima u ovome ali prijatelj mi je pricao da je Begovic jednom poslao nekoga prije nego sto se pojavi policija da odsjece saobracajni znak koji propisuje maksimanlu brzinu od 60 sa dionice puta da bi klijenta koji je izazvao udes sa fatalnim ishodom izvukao odbranom da ta dionica puta nije bila propisno obiljezena. Ovaj je valjda 80 vozio. Ovo je mnogo davno bilo tako da vise detalja nemam.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
U to slobodno vjeruj. Jedan moj drug advokat hvalio se kako je jedan njegov rođak-advokat ustanovio vansudsko poravnanje tako što je posredovao u plaćanju ljudima da odustanu od tužbe. Primjer koji mi je naveo bio je upucavanje čovjeka u stomak i plaćanje 200 hiljada da se ne tuži. Pritom ne mislim na dogovor dva advokata poslije početka suđenja, nego onako, ispod ruke. I ovaj se još hvali time.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tačno tako, po međunarodnom pravu (Advokatske komore) advokat ne da bi trebalo da radi sve u interesu svog klijenta već to mora da radi. Ali takođe advokat ne smije da savjetuje klijenta ili potencijalne svjedoke da krše zakon, a uzimanje srpskog državljanstva je kršenje zakona
Vansudsko poravnanje i tu nema nikakvog lopovluka ili nečovječnog postupka. Nezavisno od toga državno tužilaštvo bi moralo da goni toga što je pucao
Last edited by Rakun; 14-02-17 at 18:07.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
HN bojkot, petnjica i svi ostali... Ide se na kartu da se aktivnije umijesa medjunarodna zajednica, i da se vlast ucini impotentnom i nelegitimnom...
Sjutra privode ovu dvojicu
Poslije toga pres konferencija i pozivanje na proteste.
Druga opcija poslanici BS-a uzdrzani hehehebbebe
Balije spasavaju cjetnike haos Danijele mi
#pravdazaPipuna
One Ring to Rule them all...
Vučica kandidat za predsjednika Srbije. Kakav je Milojicin kompanjon vidi se od koga uci. Salta se sa funkcije na funkciju.
A reče prije mjesec-dva "ne pada mi na pamet"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa aaaaaaaa
Pazi da te ne čuje koji Srbin
Last edited by Rakun; 14-02-17 at 18:47.
Ahahaha zaebaj se ti falih ga ja nedje prije godinu ka avetan.
Srbi sebe kopaju inace kao mi. Opozicija bez sloge ne valja ovaj ne valja onaj pa malo "beli" listici malo bojkot malo na izbore a Vučica guranpo svome. Bojkot komplet opozcije i ulica jedini nacin. Imaju dobru pricu oko Ne Davimo Beograd i vrlo moguce iz toga sa se izrodi nesto.
Pa i treba da pozovu na proteste. Kakva zastita drzave, kad su dva tuzioca i predsjednik skupstine zajedno sa administrativnim odborom upravo pljunuli na ustav ove drzave. Ili je ovo kumovski potez kao i onaj za proteste, kada se dize optuznica koja je de facto neodrziva
I da tipujem na stavku dva. Iskrno se nadam da ce izaci makar iz mase neko, jer vec vidim kako ce DF da ovo odigra
Pipun i Dusko ovaj put u ulozi![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nijesu isto, al misliš da će nekog iz Amerike đe na pred$edničke izbore izađe 40% glasača, da bude briga što je DPS dobio u propali NK sa isto toliko izašlih...? Reći će kako su zabrinuti, izrazit nezadovojstvo i poyy, za mjesec dana sve će nastaviti po starom...
P.S. Može DPS nagurat i preko 40% da izvede u Nk, puno im je lakše ucijeniti ljude da izađu, nego da glasaju za njih...
#fakenews
Vjerujte mi drugovi, ovo ce da eskalira ako ih sjutra uhapse...
Izbori u Nk bice nevazni jer nece biti Niksica da bi se izbori odrzali... Nestace ok ?
Last edited by Gandalf_White; 14-02-17 at 19:39.
One Ring to Rule them all...
ja mislim da ce biti nesto kao ono oko protesta, da ce ih privesti da uzmu izjavu ili tako nesto i da ih puste sa slobode da se brane....
Generalno, ako dokazi postoje, zasto bi se oni razlikovali od drugih gradjana....
Mene licno briga oce li ih uhapist ili ne, da se sto pitam ne bi ih uhapsio, prosto nije interesantno ako makar jednom nedeljno ne gledamo Pipunove neuroticne ispade na konferencije za medije![]()
Sto se tice ovog bojkota u Niksic, sad mi nije jasno, oce li se uopste odrzat izbori?mora li izlaznosti biti preko 50%?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Oce kako nece, docice krmadija barska sa tamicem, dva autobusa cetnika, sedmi bataljon u unifirmama, Banjo maniti a krkni Medo ce se znojav doguzeljat... Bice zanimljivo, jedva cekam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks