Page 427 of 1402 FirstFirst ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... LastLast
Results 10,651 to 10,675 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Ima li gadnijih i ljigavijih osoba od Begovica i Marovica. :burp::burp::burp:
    Djukanovici?

SLAM DUNK!
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Isto ti to važi za one koji su igrom slučaja ili bez toga rođeni u Srbiji. Ali računa se na to da ovđe neće provjeravat niko. Svi zadovoljni.
    Potpuno je nebitno gdje si rođen

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Zato sad treba Milošu da oduzmu crnogorsko državljanstvo pa da zatraže izručenje stranog državljanina Crnoj Gori. Čisto da budu sigurni da Miloš neće u zatvor.
    Ako zanemarimo to da je Srbija pogazila svaki član i svoga zakona kad mu je dala državljanstvo

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
    Last edited by Rakun; 14-02-17 at 17:15.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Ima li gadnijih i ljigavijih osoba od Begovica i Marovica. :burp::burp::burp:
    Zasto? Advokat gleda da mu klijenti sto bolje prodju. Zivi od tog novca kakav god da je. A ovi drugi su radili sto su radili (i sve koje su pricali sta rade ste prozivali neostvarenima i zavidnima). Zasto je sad za ocekivati da ne iskoriste svaku mogucnost koju ima zakon pruza da bi sto manje platili i proveli u zatvoru? Da bi se sacuvao lazni osjecaj morala i casti kod crnogoraca. Evo sad cu da potpisem da ponudis za ono sto su oni radili bilo kome, red bi bio od suda do aerodroma, jos bi se potukli ko ce prvi na red da dodje. Postedi moralisanja ako ikako moze

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,758
    Thanked in
    3,889 Posts

Prije će bit da je to pranje ruku dps-a od Marovića. Imam jednog kolegu koji je aktivan dpsovac na lokalnom nivou, i svima im je ista mantra: to su pojedinci, neka svako odgovara za sebe. Samo što mi nije odgovorio na pitanje koliko ljudi treba da bude umiješano da bi se prestali zvat pojedincima i da bi se pričalo o sistemskoj korupciji. U Budvi su štetu pravili i gradonačelnik, i zamjenici, i sljedeći gradonačelnik, i administrator grada i gomila drugih. Uostalom, i sam Marović je osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe, a ostali zbog učestvovanja u njoj. Nisu ih osudili kao pojedince.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Zasto? Advokat gleda da mu klijenti sto bolje prodju. Zivi od tog novca kakav god da je. A ovi drugi su radili sto su radili (i sve koje su pricali sta rade ste prozivali neostvarenima i zavidnima). Zasto je sad za ocekivati da ne iskoriste svaku mogucnost koju ima zakon pruza da bi sto manje platili i proveli u zatvoru? Da bi se sacuvao lazni osjecaj morala i casti kod crnogoraca. Evo sad cu da potpisem da ponudis za ono sto su oni radili bilo kome, red bi bio od suda do aerodroma, jos bi se potukli ko ce prvi na red da dodje. Postedi moralisanja ako ikako moze
    Ne znam koliko istine ima u ovome ali prijatelj mi je pricao da je Begovic jednom poslao nekoga prije nego sto se pojavi policija da odsjece saobracajni znak koji propisuje maksimanlu brzinu od 60 sa dionice puta da bi klijenta koji je izazvao udes sa fatalnim ishodom izvukao odbranom da ta dionica puta nije bila propisno obiljezena. Ovaj je valjda 80 vozio. Ovo je mnogo davno bilo tako da vise detalja nemam.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Prije će bit da je to pranje ruku dps-a od Marovića. Imam jednog kolegu koji je aktivan dpsovac na lokalnom nivou, i svima im je ista mantra: to su pojedinci, neka svako odgovara za sebe. Samo što mi nije odgovorio na pitanje koliko ljudi treba da bude umiješano da bi se prestali zvat pojedincima i da bi se pričalo o sistemskoj korupciji. U Budvi su štetu pravili i gradonačelnik, i zamjenici, i sljedeći gradonačelnik, i administrator grada i gomila drugih. Uostalom, i sam Marović je osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe, a ostali zbog učestvovanja u njoj. Nisu ih osudili kao pojedince.
    Ah da, cuvena prica o pojedincima. Kako se prigodno zaboravlja da je bilo koju odluku morao ali morao da aminuje lokalni parlament, a u vecini slucajeva i Ministarstvo turizma.
    Bas ono pojedinacna odgovornost

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,758
    Thanked in
    3,889 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ne znam koliko istine ima u ovome ali prijatelj mi je pricao da je Begovic jednom poslao nekoga prije nego sto se pojavi policija da odsjece saobracajni znak koji propisuje maksimanlu brzinu od 60 sa dionice puta da bi klijenta koji je izazvao udes sa fatalnim ishodom izvukao odbranom da ta dionica puta nije bila propisno obiljezena. Ovaj je valjda 80 vozio. Ovo je mnogo davno bilo tako da vise detalja nemam.

U to slobodno vjeruj. Jedan moj drug advokat hvalio se kako je jedan njegov rođak-advokat ustanovio vansudsko poravnanje tako što je posredovao u plaćanju ljudima da odustanu od tužbe. Primjer koji mi je naveo bio je upucavanje čovjeka u stomak i plaćanje 200 hiljada da se ne tuži. Pritom ne mislim na dogovor dva advokata poslije početka suđenja, nego onako, ispod ruke. I ovaj se još hvali time.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Tačno tako, po međunarodnom pravu (Advokatske komore) advokat ne da bi trebalo da radi sve u interesu svog klijenta već to mora da radi. Ali takođe advokat ne smije da savjetuje klijenta ili potencijalne svjedoke da krše zakon, a uzimanje srpskog državljanstva je kršenje zakona
    U to slobodno vjeruj. Jedan moj drug advokat hvalio se kako je jedan njegov rođak-advokat ustanovio vansudsko poravnanje tako što je posredovao u plaćanju ljudima da odustanu od tužbe. Primjer koji mi je naveo bio je upucavanje čovjeka u stomak i plaćanje 200 hiljada da se ne tuži. Pritom ne mislim na dogovor dva advokata poslije početka suđenja, nego onako, ispod ruke. I ovaj se još hvali time.
    Vansudsko poravnanje i tu nema nikakvog lopovluka ili nečovječnog postupka. Nezavisno od toga državno tužilaštvo bi moralo da goni toga što je pucao
    Last edited by Rakun; 14-02-17 at 18:07.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Izbori u Nk bice Bojkotovani od strane svih

#pravdazaPipuna
    HN bojkot, petnjica i svi ostali... Ide se na kartu da se aktivnije umijesa medjunarodna zajednica, i da se vlast ucini impotentnom i nelegitimnom...

Sjutra privode ovu dvojicu

Poslije toga pres konferencija i pozivanje na proteste.

Druga opcija poslanici BS-a uzdrzani hehehebbebe

Balije spasavaju cjetnike haos Danijele mi

#pravdazaPipuna
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Vučica kandidat za predsjednika Srbije. Kakav je Milojicin kompanjon vidi se od koga uci. Salta se sa funkcije na funkciju.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

A reče prije mjesec-dva "ne pada mi na pamet"

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Vučica kandidat za predsjednika Srbije. Kakav je Milojicin kompanjon vidi se od koga uci. Salta se sa funkcije na funkciju.
    Vucic je najbolje sto Srbija ima da ponudi, preporodio je ekonomiju i uveo reforme.

Napred predsednice !

#pravdazaPipuna

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa aaaaaaaa
    Pazi da te ne čuje koji Srbin
    Last edited by Rakun; 14-02-17 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Vucic je najbolje sto Srbija ima da ponudi, preporodio je ekonomiju i uveo reforme.

Napred predsednice !

#pravdazaPipuna
    Ahahaha zaebaj se ti falih ga ja nedje prije godinu ka avetan.
    Srbi sebe kopaju inace kao mi. Opozicija bez sloge ne valja ovaj ne valja onaj pa malo "beli" listici malo bojkot malo na izbore a Vučica guranpo svome. Bojkot komplet opozcije i ulica jedini nacin. Imaju dobru pricu oko Ne Davimo Beograd i vrlo moguce iz toga sa se izrodi nesto.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ahahaha zaebaj se ti falih ga ja nedje prije godinu ka avetan.
    Srbi sebe kopaju inace kao mi. Opozicija bez sloge ne valja ovaj ne valja onaj pa malo "beli" listici malo bojkot malo na izbore a Vučica guranpo svome. Bojkot komplet opozcije i ulica jedini nacin. Imaju dobru pricu oko Ne Davimo Beograd i vrlo moguce iz toga sa se izrodi nesto.
    Vucic i treba ds se gura posto je sposoban i kvalitetan, mislim da treba promeniti ustav kako bi Aleksandar presednik i premijer mogao biti.

Mozda da mu damo drzavljanstvo pa da preuzme CG i da nas izvede na pravi put

#pravdazaPipuna

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

HN bojkot, petnjica i svi ostali... Ide se na kartu da se aktivnije umijesa medjunarodna zajednica, i da se vlast ucini impotentnom i nelegitimnom...

Sjutra privode ovu dvojicu

Poslije toga pres konferencija i pozivanje na proteste.

Druga opcija poslanici BS-a uzdrzani hehehebbebe

Balije spasavaju cjetnike haos Danijele mi

#pravdazaPipuna
    Pa i treba da pozovu na proteste. Kakva zastita drzave, kad su dva tuzioca i predsjednik skupstine zajedno sa administrativnim odborom upravo pljunuli na ustav ove drzave. Ili je ovo kumovski potez kao i onaj za proteste, kada se dize optuznica koja je de facto neodrziva

I da tipujem na stavku dva. Iskrno se nadam da ce izaci makar iz mase neko, jer vec vidim kako ce DF da ovo odigra

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Pipun i Dusko ovaj put u ulozi
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    9,709
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

Da se ja sjećam, ovo još nismo viđeli. U stvari jesmo, kad je snp "pobijedio" na saveznim izborima na koje je izašlo 27-28% glasača u 27. izbornoj jedinici Crnoj Gori. Bojkot parlamenta i bojkot izbora nisu isto.
    Nijesu isto, al misliš da će nekog iz Amerike đe na pred$edničke izbore izađe 40% glasača, da bude briga što je DPS dobio u propali NK sa isto toliko izašlih...? Reći će kako su zabrinuti, izrazit nezadovojstvo i poyy, za mjesec dana sve će nastaviti po starom...

P.S. Može DPS nagurat i preko 40% da izvede u Nk, puno im je lakše ucijeniti ljude da izađu, nego da glasaju za njih...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Nijesu isto, al misliš da će nekog iz Amerike đe na pred$edničke izbore izađe 40% glasača, da bude briga što je DPS dobio u propali NK sa isto toliko izašlih...? Reći će kako su zabrinuti, izrazit nezadovojstvo i poyy, za mjesec dana sve će nastaviti po starom...

P.S. Može DPS nagurat i preko 40% da izvede u Nk, puno im je lakše ucijeniti ljude da izađu, nego da glasaju za njih...
    Jes no odje ako te nagovore da izadjes znaci da su te nagovorili i da glasas jer je to jedina opcija

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Vjerujte mi drugovi, ovo ce da eskalira ako ih sjutra uhapse...

Izbori u Nk bice nevazni jer nece biti Niksica da bi se izbori odrzali... Nestace ok ?
    Last edited by Gandalf_White; 14-02-17 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

ja mislim da ce biti nesto kao ono oko protesta, da ce ih privesti da uzmu izjavu ili tako nesto i da ih puste sa slobode da se brane....

Generalno, ako dokazi postoje, zasto bi se oni razlikovali od drugih gradjana....

Mene licno briga oce li ih uhapist ili ne, da se sto pitam ne bi ih uhapsio, prosto nije interesantno ako makar jednom nedeljno ne gledamo Pipunove neuroticne ispade na konferencije za medije

Sto se tice ovog bojkota u Niksic, sad mi nije jasno, oce li se uopste odrzat izbori? mora li izlaznosti biti preko 50%?
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Sto se tice ovog bojkota u Niksic, sad mi nije jasno, oce li se uopste odrzat izbori? mora li izlaznosti biti preko 50%?

U zakonu o izboru odbornika i poslanika nema nista o minimumu izlanosti... rece mi kum da su valjda to ukinuli, nije bilo ni u izmjenama i dopunama 2011 2008 ili 06 ne vracam se unazad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oce kako nece, docice krmadija barska sa tamicem, dva autobusa cetnika, sedmi bataljon u unifirmama, Banjo maniti a krkni Medo ce se znojav doguzeljat... Bice zanimljivo, jedva cekam.

Page 427 of 1402 FirstFirst ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)