snila baba sto joj drago......:butterfly:
Laku noc.
snila baba sto joj drago......:butterfly:
Ne znam dal je ovo prava tema za ovo,ali evo da stavim ovdje
Sa radom pocinje servis Majorcina Garage,servis se bavi mehanikom,dijagnostika,razne prepravke tipa:
Turbo upgrade
Supercharger upgrade
FMIC/SMIC inteercooleri
Vece kocnice
Silikonske manzetne
Izmedju ostalog u ponudi imam silikonska crijeva (za turbo,intercooler,kompresor,vodu)vrhunskog kvaliteta koja trpe 8 bari pritiska. U ponudi skoro sve dimenzije,ako nesto nema trenutno na stanju moze se nabaviti u roku od 48h
Radno vrijeme servisa je svakog dana od 17:00
Malo brdo,Belvederska 77 Podgorica
Kontakt telefon: 069/199-219
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Last edited by John Cena; 13-02-17 at 14:41.
odlicno imas supercharger za motore?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nismo se mozda razumjeli,nemam u prodaju,nego vrsim ugradnju istih
Sta se desava na nk magistralu? Policija na svaku raskrsnicu zabranjuje ukljucenje...
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
Nocas je bio besplatan cas kod Dr Djoljevica vezano za turbinu.Kako sam zadovoljan sa golfom kako mi ide a 30% slabije vuce zbog turbine trosi ulja.
Jeste - ispucas 5brzina idem 80-90 a tebi kad se trkas sa nekim taj ide trecom 120-130 znaci na svako saltanje gubis barem pola sekunde.
Da vratim fabricki menjac na drugi cip auto bi islo mnogo bolje.
Vidjecu kad mi dzon sena montira sva moguca crijeva - pojacamo ga malo da mogu barem jednom nedeljno da ga vozim da mi ne crkne odma motor.![]()
Kad ides na pumpu,sipas 5e nafte i 5e ulja?
Ja samo tražim kad se nasvira auto da mogu jednom nedeljno poći do primorja sa njim i da ga jednom nedeljno mogu stisnuti da pokazem malo - letnicama kako ide a da ne crkne što.![]()
Podgorica - Bar
Bar - Podgorica
Narod vozi 45km - djevojka u golfa 5 preko skadarskog vozi 60km sleper joj se nabio u gepek blica joj nista ona ide 45 kolone se napravile.
Sreca moja sto sam to japa do tamo i nazad mi je trebalo sat ipo.
Kroz Sutomore i Bar se vozi 15km katastrofa moras da izmisljas trake da se kutarises puzeva.
Pita me jedan tu da se probamo on sa trojkom gti 8v kako ga oduvah.
Previse sam zadovoljan jos sa turbinom koja ce uskoro na servis.
ono sto vidjeh juce kad si pretico onaj bijeli kamion brzo ce cijela trojka na remont.....:dejection:
Ono ti je bilo preticanje - sto bi se reklo vjetar me gurao samo.![]()
čekaj bizbi stvarno ti čadi il se sprdaju? od čega? mora tako? što ne vidiš to...
Naravno da se sprdaju.- i to mi je dolje protok bez idje icega samo zadnji lonac mali imam.
i to neki put malo kad zadimi to je zbog turbine koja ce na remont uskoro.
Kako da dimi kada je ovako napravljeno
![]()
Sent from my Motorola 8400
Tako ima da dimi kad mu sredim turbinu pa kad je navidam to sto moze da nece imati kad naftu da sagori nego ce ziva na auspuh da izlazi.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks