Nijesam nažalost vidjela sinoć da se ovdje odvija "drama" tako da sam dužna par riječi:
Hari Krisna trenutno nije u prilici da bude stalno prisutan pa sam ja povremeno pratila, čitala kao i svaki forumaš ovu temu i reagovala iskljuivo i jedino u krajnjoj nuždi!

Originally Posted by
Maja
E, da.. Cisto da ne ostane nepoznanica znatizelje radi a ne nekog smisla, jer na koncu sve je ovo dio zanimljivosti zbog sopstvene zabave interesovanja-hobija.. Moderator Zvoncica je meni dala infrakciju za moj odgovor/odbranu na vrijedjanje. Podrzavati nasilnistvo I na takav nacin.. Granice nema.. Ovo ostalo je smijurija cak. Sta uopste ocekivati od nasilnika prve vrste, korekciju, izvinjenje, kad moderator radi isto necinjenjem ili slicnim cinjenjem? Nista bas.
Hvala Lepo
Dakle, Maji nijesam brisala bilo koji post nego nekoliko postova u kojima sagovornike zove glupacima i vrijeđa ih...dobila je infrakciju nakon nekoliko obrisanih postova! Nijesam njihove uvrede ostavljala, a njene kažnjavala, kao što ona hoće da predstavi...Zbog spama tj pjesama koje je postovala je banovana na tri nedelje, medjutim, pošto nijesam vidjela odmah da je četiri strane pjesama postavila što se ne može tretirati kao normalno ponašanje, preinačiću svoju kaznu tako da slobodno može računati da je sledećih 6 mjeseci off sa foruma! Hvala na razumijevanju, nastavite diskusiju
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks