...Osjećam da lutam kroz terase svijesti,
nešto se u meni dijeli...
Nema što no da se polako liježe, pa kad uFati san...
Neka ga ne mari....
...Osjećam da lutam kroz terase svijesti,
nešto se u meni dijeli...
Oh, kakvu sam samo gresku napravio! Upustati se u raspravu sa "anti-vaxxerima", ravno je samoubistvu...
Sent by CDM app
/end
Kako sam brz brz danas, ovo ne valja.
Prosuh malo crne kafe, i kako se kafa slila niz čašicu, a ja je ne poturam na tacnu, nego na stol direktno, ocrtao se znak. Znak kao iz filma Arrival, neka riječ iz univerzalnog jezika koji koriste vanzemaljci. Muka mi je da opet gledam film da vidim šta znači, ali mislim da znači smrt.
Ovakvo nešto, slično:
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Popodnevna dremka makes me feel like I'm in rabbit hole:
When you're falling I will catch you
You don't have to fall that far
You can make it, I will be there
You were broken from the start
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Matica crnogorska raspisala je konkurs za najbolji esej na temu „Kakvo nam je obrazovanje?
Relano bi bilo, a i najpostenije, da nagradu na zadatu temu dobije onaj koji prvi posalje rad u kojem pise samo "Nikakvo"
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije lako, ali je jako rođaci.
Laku noc- dobro jutro.
Tu es mon héro!
Kad može čips od jabuke i pomorandže, može, vala, i slani plazma keks...ionako se usraste u sve živo s novim ukusima...
Sell the Vatican, Feed the World!
Uđoh malo posle žene u crnom u ulaz, rođače kakav trag ostavi. Htjedoh joj reć aloo gospoja više tečnosti, neki kompleks vitamina, šetnja, izlaganje suncu, gastroskopija al nemadoh zdua. Još me gleda zabrinuto hoću li sa njom u lift. A ne majko eto ti ga samo je tvoj.
Imam dvije komsinice u ulazu, stanovi su im jedan iznad drugog, babe, samice, ciji stanovi kidaju na neki najgori bazd koji se pritom ukisjelio.
Ljeti je pravi pakao, jer jos jace kida, al za djavola i jedna i druga otvore vrata sirom da im se stanovi luftiraju.
Kad silazim, bez precerivanja, ufatim vazduh na moj sprati i sprint do ispred zgrade.
Znači došlo je toplije vrijeme. Sad počinju kakofonije mirisa, oslobađanja zimskih leptirića i umivanja raznim toaletnim vodama. Stop prećerivanju! Ami +++
Leptirici u stomaku leprsaju, obrazi su rumeni, vjetar mrsi ruse kose, a oci se cakle; zaljubio sam se.
Ne znam tacno u koga, ali zaljubio se jesam.
Sent by CDM app
/end
VELJKO VRATI KOSOVO ! ! !
![]()
One Ring to Rule them all...
...Onda dugo kao lijek
slušam Billie Holiday,
ništa nije zauvijek
pa ni ovo lutanje...
I have no idea to this day what those two Italian ladies were singing about. Truth is, I don't want to know. Some things are best left unsaid. I'd like to think they were singing about something so beautiful, it can't be expressed in words, and makes your heart ache because of it. I tell you, those voices soared higher and farther than anybody in a gray place dares to dream. It was like some beautiful bird flapped into our drab little cage and made those walls dissolve away, and for the briefest of moments, every last man in Shawshank felt free.
![]()
Subota, dan kada u kafiću sok ivi zamijenim dunjom. Ništa specijalno, pušti mi trendove.
Ahahah jel ovo The Dust a.k.a dust1
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks