Od Partizana u usponu forme. Nijesu ovi Mkdonci nikakvo mjerilo, al se vidi da tecnije igraju, narocito J.R. I Gordić.
O jadu ih zabavi Nikolic s pik & rollom, sjajno se krece.
Sent From My Galaxy S7
Od Partizana u usponu forme. Nijesu ovi Mkdonci nikakvo mjerilo, al se vidi da tecnije igraju, narocito J.R. I Gordić.
Shit has hit the fan !
Ja samo da kucnem u drvo za Reynoldsa, igra coek ko preporodjen zadnjih par.Za Gordica me jos uvijek strah da kazem nesta dobro, al danas mi se cinilo da to nije isti igrac ko zadnjih par sezona.Nema onog vise mlohavog prenosa lopte ko usporeni snimak, nema onih alibi pasova, djelovao je nekako brze,agresivnije,odlucnije i kao da igra sa dosta samopouzdanja.Williams iskulirao na klupi nakon prve cetvrtine i pustio ove da zavrse posao.Drago mi je sto su ih gazili do kraja zbog onog poraza tamo, nadam se da ce isto i sa MZT da bude, zbog onog sabanisanja kad su dobili tamo u Makedoniji.
JR, Klassen i Gordić su bili odlični, takođe i Nikolić koristan. Ilić nekako se zbunio danas, da ga je krenuo jedan šut bio bi bolji, ali dobro da ga trener podržava i bodri.![]()
Šteta što nisu doveli nekog centra, jer valjda za završnicu više ne mogu da dovedu nikog?
Da su doveli neku peticu a Savovića ili Subotića pozdravili bilo bi vrh.
Last edited by aigokeros; 11-02-17 at 22:03.
Sad idu Olimpiji,onda dvije lakše (Mzt i Fmp) pa u goste Czv. Ako zadrže ovu formu,odrade naredne 3 kako treba...što znam..smije li se reć' za onu u bg..
:-)
Shit has hit the fan !
Sad bi bilo dobro da Cedevita dobije Partizana, ali manje od 15 razlike, kako bi Buducnost u trouglu bila najbolja.
Budućnost bi bila najbolja jer ima skor 3-1 u trouglu. Bitna je pobjeda Cedevite jer bi Partizan pao na 4. mjesto.
Svakako nam treba neki kiks od Cedevite ili Partizana, da bi izbjegli 4. mjesto, ako računamo poraz protiv Zvezde.
Eh kako su glupo izgubljene utakmice Karpoš, MZT, Zadar... pfff
Ako pobijedi, i Cedevita ce imati 3-1 u trouglu
Sto se onda gleda kos razlika kad ekipe imaju isto bodova? Na aba sajtu na onoj tabeli? Mislim jeste glupo al ne bi trebalo da to bude vaznije od medjusobnog, mada Buducnost ima u zadnjem kolu Zvezdu pa cak iako se to desi, ako se tu izgubi ide se najvjerovatnije na tu istu Zvezdu ako neko od Partizana ili Cedevite nedje ne ispusti utakmicu, sto cisto sumnjam da ce se desiti.
Ispašće da ćemo u zadnjem kolu protiv Zvezde odlučivati hoćemo li na Zvezdu u polufinale. Zvezda će sigurno zagristi da pobijedi jer ne vjerujem da im se mili da igraju polufinale sa divljim Partizanom
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Kiksace Partizan sigurno do kraja, a ovi nasi ako ovako budu igrali, mogu od kog god oce izgubit i 2:0, samo da se to borbeno iznese do kraja, nikakav problem sve bih podnio. Svake godine se desi po neko iznenadjece u plej ofu, zasto ne i sad. Zvezdini "okoreli navijaci" su im najveci neprijatelji, cast izuzecima, odnosno momcima koji podrzavaju klub normalno. Mislim da su upali u prevelik hajp, doduse stvarno sa razlogom, al imace dosta problema vec u polufinalu plej ofa. Mislima su u EL, odradjuje se ABA liga, o kupu Radivoja Koraca se ne razmislja. Znaci fokus sezone je doci do top8 dje ce se odmah ispasti? Vidjecemo, to je samo moje misljenje, al nisam siguran u apsolutnu dominaciju CZV u Abi, koliko god onaj mec sa Partizanom pusten, vidjelo se da im nije svejedno, i da su isto ranjiivi puno. Drzimo se istom ideologijom kao oni u EL![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Mislim da će se gledati međusobni skor, ona tabela na ABA stranici je u odnosu na koš razliku.
U trouglu Budućnost ima +17, Cedevita +2 i Partizan -19, tako da nam odgovara pobjeda do 15.
Mada izgleda da je najbolje za Budućnost da Partizan večeras dobije, jer onda Cedevita ide na četvrto i kako je gora od nas, ne može nas stići ako sve dobijemo do kraja osim CZV.
Ovako u trouglu ispadamo četvrti , jedino ako Partizan ne izgubi od Igokee naredno kolo u gostima.
Ovo je partija koja vraća publiku u sale. Atraktivna zakucavanja nikolića, klasena, gordića, krosoveri rejnoldsa, maestralne asistencije vilijamsa. Mislim da se juče vidjelo koliko je publika željna naših momaka, jer se ovacijama ispratio svaki potez vranješa i ilića koji su manje igrali, iako su realno bili slabi sinoć. Gordić je pokazao da je vrhunski dva na dva igrač, uz dvije atraktivne trojke sa zvukom isrene ionaj alejup sa nikolićem.
Savović i Subotić su bili dobri sinoć, stariji šehović standardan, mlađi je u padu forme.
Ne treba se zalijećat jer je karpoš bio oslabljen sinoć, ali ako se smanje oscilacije u igri, može se dobiti zvijezda u posljednjem kolu.
Sljedeće nedelje s olimpijom, koja je usponu forme.
Sto se tice cedevite partizana, ako dobije nocas, drugi je a mi treći. Ako dobije cedevita, mi smo izvisili jer zavisimo od klmeča sa zvijezdom. Uglavnom, ona pobjeda iz prethodnog kola je grdna jer ce ispast da je partizan najbolje igrao protiv loših ekipa. Mi smo izgubili od zadra, karpoša, emzetea, to je moralo da se dobije, ali nema veze
ja bi ipak da cedevita pobijedi partizan, pa da zavisimo samo od sebe nego da se zadovoljimo trećim mjestom
Ima li ko link za kup?
Mnesport.me
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nisam pratio, koliko su igrali mladji?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
U 7 na RTCG finale, volim ove meceve sa Mornarom, bice masu finih poteza osjecam![]()
Prenos bez ikakve grafike, statistike...dobrodošli u 1978. god![]()
Shit has hit the fan !
Ovo je sramota ovo malo od sporta sto prenose ne umiju ga odradit da valja.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja gledam ovaj livestream na Mne sport, kakav trip ka da sam u salu![]()
Suboticu crni Suboticu...
Podgoricaaaa nananananananaaaa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks