Lijepo ovo noćas, dočekasmo da i ovi nesrećnici uđu u formu.
Ilić mora da dobija ozbiljne minute, momak je zreo za ozbiljnog igrača...
Lijepo ovo noćas, dočekasmo da i ovi nesrećnici uđu u formu.
Ilić mora da dobija ozbiljne minute, momak je zreo za ozbiljnog igrača...
Last edited by Bongo; 06-02-17 at 18:23.
Shit has hit the fan !
subotic totalno nejasan
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Last edited by glup_ka_t0cak; 06-02-17 at 19:47.
Evo malo da zumiramo![]()
Onaj klasen me zivaca kosta. Vala bi pokusao mec sa ilicem, nikolicem, popovicem, vranjesom i eto vilijams nedje 3/4
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Izgleda da je Zuros poceo da shvata koliki je Ilicev potencijal. On zatvara i cetvorke bez problema zahvaljujuci svojim fizikalijama. Ne znam je li ko primjetio, ali je jednog Velickovica zatvorio dva puta toliko dobro, da ovaj vise nije kretao na kos dok Ilic nije izasao iz igre. Mislim da on mora da igra bar 20 minuta po mecu, a za sledecu sezonu bih ga planirao za startnu petorku. U suprotnom, mislim da bi mu najbolji izbor bila Mega, gdje bi za godinu-dvije sigurno izrastao u vrhunskog igraca.
Sto se mene tice, Klasen je iznad ocekivanja zasad. Na pocetku mi je djelovao smuseno, ali kako vrijeme prolazi djeluje sve bolje.
Za Ilica smo pisali odje, 2-3 ostao 1 na 1 sa njim i ovaj poena dao nije, zato trpao Savovica i Subotica kako je htio, kao sto i vecina ekipa radi.Sinoc se ona serija u trecoj cetvrtini vs Cibone napravila dok je on bio na terenu, od +4 do +16 u tom periodu sto je igrao.
Klassen ima problema sa faulovima, isto kao i Nikolic, svaku utakmicu neko od njih u problemu sa faulovima.Ali mu se ne moze zamjeriti da nije borben i da nece da se pobije ispod kosa, momak unosi energiju iako nema nesta previse skilla al se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme sto je potcjenjena karakteristika kod centara, jos kad imas PG kao sto je Williams koji ce to da nagradi izgledace i bolje nego sto zapravo jeste.
A Savovic je nesta povrijedjen, upitan je i za Karpos.
Klassen je po meni korektan igrač.
Zadovoljan sam njegovim doprinosom.
Borben je, zeli da igra, sasvim dovoljno nakon onog moralnog potopa koji smo dozivjeli
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
To je bilo i potrebno ovoj ekipi.Neko da konacno pocne da igra kao da mu je stalo a ne da se otaljavaju utakmice.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ovoj ligi hvale Split, Sarajevo, Novi Sad, Nis i Niksic da bi to imalo smisla sto se tice interesovanja i posjecenosti.
Ove hibridne ekipe tipa FMP, Mega Leks, Karpos, Krka... samo stete a i uticu na regularnost takmicenja jer eto saznasmo i zvanicno da je FMP ustvari razvojni tim Crvene Zvezde dok vlasnik Mege menadzer skoro polovini igraca u ligi
Poslato sa moje cukalice
Ne znam za vas, ali ja poslije ko zna koliko vremena jedva čekam sljedeću utakmicu
E vjeruj i ja. Tome je meni najviše doprinio Ilić. Posle dosta vremena imamo nekog našeg mladog igrača koji je talentovan i kome se daje šansa (e viđećemo je li to bilo slučajno zbog povrede neprikosnovene double-double mašine Savovića ili će se tako nastavit). Uz to strašno atraktivan igrač.
Još jedan koga ja strašno volim da gledam (uz sve njegove falinke i ludosti) je Vranješ
Iz neke totalno bezlične i beskrvne ekipe čini mi se da smo se baš malo trgli.
Evo viđećemo.
Postojaće Crna Gora...
Ne znam zašto bi neko to kamenovao, možda Arbansi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Dobre vijesti, u sastav za večeras se vraća Savović
Haha. A taman mislio da idem i to radi ilica i nikolica, nema sanse.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Eo ga kuku
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
hahahahahahahah sam pred kos promasi.
Cekam ove divljake da daju na poluvrijeme preko 41.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks