Meni su xenoni 4300k odlični. Obični su farovi, nisu sa sočivom. Drugi vozači se ne bude, jedino kad vozim neki teret pozadi, pa se malo auto podigne naprijed.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Meni su xenoni 4300k odlični. Obični su farovi, nisu sa sočivom. Drugi vozači se ne bude, jedino kad vozim neki teret pozadi, pa se malo auto podigne naprijed.
jeste...zato pored takvih kao ti prolazim sa upaljenim dugima, maglenkama i jos sva 4 zmigavca uplaim
ili ako voze iza mene, usporim, pustim da me preteknu i vozim im u branik sa svom mogucom signalizacijom upaljenom, pa i da mi naglo zakoce da ih udarim ne bi mi bilo zao...
Daj nekome na pravinu da ti vozi auto, a ti sjedni u drugo i idi mu u susret...pa ces vidjet da tvoji ksenoni u obicne farove obaraju avione...
A razlog tome je sto xenon sijalica svijetli citava( zbog toga imas balast, koji pri paljenju daje veliiiku voltazu koja zapali Xenon gas unutar sijalice)...I zbog toga jace svijetli i baca svjetlost svuda...Zato ksenon sijalica ne moze da ima i dugo i kratko svijetlo(moze samo da se pomjera gore/dolje ispod onoga stita)
A halogen sijalica svijetli samo oko žarne niti(iliti one tanke zicice unutar nje)...i halogen reflektor je napravljen da fokusira svjetlost na put samo sa te tacke sijalice...A kad gori citava sijalica(kao kod Xenona) halogen reflektor baca svijetlo suda...
Zbog toga je i izmisljen projektor sa cut off linijom(iliti metalnom plocicom) koja blokira rasipanje svjetlosti
Oprah nocas kola kod osmanagica - reko ajde sundjerom nisam 100godina i od kad ga oprah to navalica djevojaka.
Pocev na perionicu.
Pustam kod trgovinske 4djevojke da prodju sve 4 u isto vrijeme mi salju poljubac.
Petra matovica djevojka sa drugaricom gura je lomi je i pokazuje prsom u mene.
- i ovako mi je mnogo ne znam sto mi bi da ga sundjerom operem.
Sad nastavite sa pricom o ksenonima.- Ja evo skoro svaku noc vozim na pozicije da me bolje djevojke primijete.
![]()
pošto ti se ovakve halucinacije događaju uglavnom nakon pranja zaključićemo da previše udišeš onu pjenu sa praonice
She is only here to annoy herself!
Sad mi je jasno što ga svaki dan pere.
Danas oko 17h ispred Kodre na Zabjelo čekam ženu, kad kreće Bizbi sa ležećih full gas, dimi kao klačina, al zato vuče kao skuter 50ccm sa 4T mašinom.
Da ga ne opere jednom u 2-3 dana na zadnju šajbnu se ništa ne bi viđelo od gareži, zato ga pere svako malo.
Sto ce joj retrovizor...
Samo sjutra da vidim oće li ekipa imati kad da našteluje ove kineske šterike iz 2013pa cu onda da to fino slikam sa boljim tel nadam se da me šterike neće izdati.
free image uploader
photo hosting sites
ne zna ona stari ni da ga ima ni cem to moze sluzit...
p9lite
Jedna od ranije.
Kakve su vam ovo sterike kukala i to jos u mrkli mrak i uzak put.
![]()
Bi Xenon Projektori 4300k sijalice AC Balasti 55w
Kratko
Dugo
photo storage
Last edited by qwert; 10-02-17 at 23:32.
Qwert ovo je top.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Fabija - ima li dje da se vidi koliko ksenoni izdusena radne sate kako li to ide.
Fratelo je na megana rs zamenio oba xenona bi a (radila su mu oba stara) kad ih je zamijenio to su dva svijeta bila i onda ukapiras da ovi vremenom izdusuju kao petarda sto se i vidi na daljinu kad se uporedi drasticna je razlika.
Da, vremenom izdusuju, cak i fabricki. Zamijenio sam ih na ML-a par puta i posle dvije godine razlika je nebo i zemlja.
TAKUMI
ko ima najjeftinije slim balaste h7 u podgorici ? za motor mi treba
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks