Jesam, ne postoji opcija
Sent from my XT1058 using Tapatalk
Jesi li proba u podesavanja dje je trazenje mreza, imas da podesis da ti automacki prebaca edge, 3g, 4g
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jesam, ne postoji opcija
this is pointless
Zna li ko sto
this is pointless
Settings, mobile networks, prefered network type i onda izaberes.
this is pointless
Network operators, a onda rucno izaberi mrezu, trebalo bi da ti ponudi edge, wcdma, lte...ti izaberi edge ili wcdma
this is pointless
Search networks
pa nije za nase trziste, reklo bi se da ne pokriva nase 2g/3g frekvencije. Moooozda ima neka varijanta ako bi se rutovao, tako sam ja jedan Lenovo za kinesko trziste natjerao da proradi na nasoj 2g mrezi.
Koliko bi ga prodao?![]()
(nečitko)
Rutovanje, butovanje, sjebavanje telefona....ne bih ga prodava
Inace je masina i po...osim ovoga signala
Vele u t-com nesto rade na mrezu tobos...
this is pointless
nista onda, ako ne bi ni rutovao, ni prodavao, dobar je i tako![]()
(nečitko)
Pa nije dobar, izgleda postoji ozbiljan problem
Tel je motorola xt1058 na android 444
Kupljen preko ebay, skinut sa att operatora
Godinu i po je radio savrseno do prije neku nedjelju
Kapiram da t-mobile izvodi neke radove na mrezi u vezi 4g i da mi je to sjebalo sve jer usa i ove nase mreze se razlikuju u nekim frekvencijama i kodovima....
Majstor nema rjesenje, instalirao mi je app da mi tel automatski bira gsm/cdma i tako nesto ali ne pomaze....
Razumije li se neko u ove stvari, sto mi je cinjet?
Ne daju mi se pare za novi tel a ovaj mi je munja ka prvi dan samo sto nema signal...
this is pointless
Rutovanje, butovanje, pecovanje, hakovanje, sve je opcija obzirom da mi ovakav bez signala ne koristi
this is pointless
prije 5 dana si rekao
pravac na xda developers, pa vidi koji su popularni romovi za njega. Čisto sumnjam da iko na forumu ima baš taj model, pa još za američko tržište.Rutovanje, butovanje, sjebavanje telefona...
(nečitko)
promijeni karticu, stavi neku sa neke druge mreze. Ako i dalje imas isti problem, mnim da ti Moto crkava, il bar treba custom rom I RADIO da se ubaci.
(nečitko)
Kad ste vec kod internet signala t-com ne znam jel do moga telefona ili u zadnjih desetak dana ne valja nista. Nedje ga ima, nedje ga nema, nedje jedva mili a nedje juri kao u norveskoj da je...
Poslato sa moje cukalice
To ti je do telefona nesto.
Telekom je mijenjao 4g frekvencije i izgleda nisu namijenjene za usa telefone.....kad se iskljuci 4g u redu je 95%
this is pointless
Obratite paznju da u max tarifama https://www.telekom.me/max-tarifa.nspx
Internet nije "neogranicen", tj pocinje naplata nakon saobracaja ukljucenog u pretplatu i ne spustaju brzinu. Osim ako dokupite opciju.
I ako potrošite internet saobraćaj uključen u paket, surfovanje možete nastaviti maksimalnom brzinom, po cijeni od 0,03 €/MB.
Internet bez nepredvidjenih troškova! Ako želite da izbjegnete naplatu po megabajtima, aktivirajte neku od nasih internet opcija sa dodatnim GB po punoj brzini. A za potpunu zaštitu od internet troškova, moguće je aktivirati opciju za limit internet potrošnje, kojom blokirate dalji pristup internetu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Custom rom ti nece nista pomoci, moraju da se otkljucaju frekvencije u modemu telefona, opet, ako je izvodljivo. USA i EU koriste drugacije sisteme, tako da - **** ga. Prodaj i kupi evropski model. Spasi se bijede.
off - kad se sjetim onih likova po oglasima sto prodaju americke Samsunge sa SD SoC![]()
![]()
a narod se zalijece kao lud, misle bolji su...
Stay salty.
pa snapdragon verzije imaju svojih prednosti i mana. Prednost - bolji xda community, kako cuh barem (nikad nisam imao samsung, ne svidja mi se ni dizajn, ni softver, ali s8 mozda to promijeni)
(nečitko)
Kad ce Telekom srediti ovo sa prijemom 3G signala??? Ne moze se ovako...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sta se desava sa internetom ? Ping je otisao duplo, veci je upload na 4G nego download, DL nigdje ne prelazi 40Mbps. Ono po cemu ste odskakali od konkurencije je isparilo sa ovom kampanjom 360 4G. Ovo def nije mreza kakvu korisnici zasluzuju, sta vise bila je znatno bolja prije ove kampanje
P.S. Smanjite malo dozivljaj sa ovim brojevima 400Mbps i sl. Jako je neukusno spominjate ove brzine, a u realnim uslovima ne mozete u prosjeku preko 40Mbps, Telenor nudi brzine do 75Mbps i u realnim islovima ima stabilnih 40-50Mbps
Last edited by Poseydon; 23-02-17 at 13:25.
Blagos meni stigoše mi iznenada podešavanja za 4g, u sred PG 100m od njihove zgrade radi sa 1 crticom a ni 3g nije bolji jer mi kroz cio grad nestaje na nekoliko telefona, zlatili se
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks