Ovo me podsjeca na milion puta vidjenu scenu u filmovima kad zena muza ufati bez gaca sa drugom, a on ne znajuci sta drugo kaze :"nije sve kao sto izgleda"
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ovo me podsjeca na milion puta vidjenu scenu u filmovima kad zena muza ufati bez gaca sa drugom, a on ne znajuci sta drugo kaze :"nije sve kao sto izgleda"
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ok, da preformulisem.. mozda ce neki novi Bin Laden sad napraviti neki novi 9/11, kako bi se opet "slucajno" dao legitimitet za neke nove operacijice![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Je li se to kompas zarotirao za 90 stepeni desno pa su sad liberali ljevičari?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
http://www.politico.com/story/2017/0...sidency-234879
Hahahaahaahah
Kako se brat izgubio u sistemu, mislio je bice kralj i da ce raditi sta hoce
#ImpeachTrump
One Ring to Rule them all...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Konzervativci, posebno u Americi, misle da su liberali Marksisti. Ne vide ni razliku izmedju socijalista, komunista i socijaldemokrata poput Sandersa. Ponasaju se kao da je SAD jedina drzava na planeti i ne pada im na pamet da postoji neko ko je rijesio veliki dio problema sa kojima se njihovo drustvo srijece, i da su to upravo liberalne zapadnoevropske i skandinavske drzave. Nisu bas najbistriji umovi sposobni za nijansiranje.
http://imgur.com/gallery/BU1XY HAHAHAHHAHAAAAAA
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
On da pocne primjenjivati skandinavski model u Americi, zivio bi 2 dana bez treceg.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Eto, ja mislio Amerika multikulturalna, multikonfesionalna država sa više rasa, ali čitajući Vas pomislio bi neko da je to arijevska nacija - svi bijelci, hrišćani i desničari.
Evo, ne znam. Neka stoji ovo ođe da se vidi ko je ko.
Last edited by Samo Niksic; 10-02-17 at 14:03.
Nema sanse da ga skinu prije isteka mandata, imace on jos joedan gotovo sigurno, CNN radi sto radi jer ne moze da shvati kako je pobijedio, zna se ko stoji iza njih i ko ih finansira, Demokrate su potucene do koljena i tu je kraj. Skoro je vijek od kad su poslednji put bili ovako potuceni i to ih boli, posebno boli sto je ovu pobjedu donio Tramp.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jel trolujes ili ozbiljno pricas ?
Sta radi CNN?
Pa tramp i njegova administracija se sprdaju. Samo u zadnje 36h tramp je Objavio twit dje se poziva na bojkot trgovinskog lanca zbog svoje kceri, njegova savjetnica iz bijele kuce pravi besplatnu reklamu i prica o Ivanki tramp, donald CAPSom pise jer je po drugi put odbijen njegov imigracioni ban od strane sudova, covjek koji je donaldov kandidat prica kontra njega itd itd itd
Ne radi CNN nista nego ako pratis trampov Twiter skontaces kolika je to egocentricna i plitka osoba koja je imala srecu da mu tata ostavi grdne milione i koji je usao u showbiznis
#ImpeachTrump
Majo a ja upravo zaključih da vi vaš čuveni info crpite iz nekih laičkih krugova i da to pokušavate da krijete iza "prijatelja" "dinstanih kupusa" i sličnih gluposti..
Mogu da razumijem simpatiju prema Trampu, mogu da razumijem opredijeljenost za republikance/demokrate, samo ne mogu da razumijem da neko pored toliko mogućih izvora informisanja forsira neke gluposti i još vjeruje u njih a ovamo ih servira na način "ja sam iz Amerika a vi ste glupi balkanci i biće kako ja kažem"...
Vjerujem da u Amerikama imate frazu whatever floats your boat, samo nemojte nas posjetioce ovog topika stavljati u koš sa vama i vašim "prijateljima", to je nemoguće iz više razloga..
Sve vas namjerno pali.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I opet se vracamo na multikonfesionalna itd. Odje se zaboravilo na ateiste. Ali ko ih shisha to su sve ljevichari
Facepalm
#ImpeachTrump
Čak i ja zaboravih na nas ahahaha![]()
U svakom slučaju, liječiti se neću, mislim da sam još OK.
Inače, Trumpiju je sad i NY Times fake news. Širi se mreža![]()
Nije bitno da li je u USA ili sred Balkana, Hriscanske vrijednosti nikako ne moze da predstavlja grupa ljudi medju kojima su milijarderi, pohlepni prevaranati, sovinisti, korumpirani politicari, ratni zlocinci i moralno bankrotirane osobe koje bi da muce zatvorenike i ubijaju porodice terorista. A prije nego sto se dohvatis price o politickoj sceni i Hriscanstvu, ucini sebi uslugu i procitaj prvi ustavni amandman SAD-a. Ne bi bilo lose ni da procitas sta su ocevi osnivaci mislili o Hriscanstvu. Nisu imali mnogo lijepih rijeci za taj odvratni kult smrti.
Evo jos malo o Pricu kojem si se radovala toliko danas: http://www.motherjones.com/politics/...ce-hhs-tobacco
Sekretar zdravlja koji uzima novac od tobako industrije i sasvim slucajno se protivi regulisanju iste. Mora da je i on visoko moralna osoba i dobar Hriscanin. Kako je sa mozgom?
Last edited by VanjaTheMan; 10-02-17 at 18:21.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Kad predate volan recite nam kako stojite ovo po pitanju Ivanke ostadoste nam duzni prije neku noc
#ImpeachTrump
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks