Aaaoooo daaaa, Sony i Denso elektronika Made in Japan ne da se kvari nooo...a tek Hondini motori....
Jbg takvo je trziste.. ovo je 2.4 skupi su djelovi i trosi..a ovaj vtec to ti je brt moy puno elektronike to kad pocne da se kvariii...
Aaaoooo daaaa, Sony i Denso elektronika Made in Japan ne da se kvari nooo...a tek Hondini motori....
TAKUMI
Mnogo je bolji magneti mareli u fiate 😎
Delta
f6
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
tivat,kod opstine bivse....
Meni u sjećanju osta vojni odsjek (u jbt kako sam mator)
Sent from my Motorola 8400
Gledam sad vozaca kombija jednom rukom drzi telefon i prica,drugom rukom drzi drugi telefon i nesto cacka na njemu a volan drzi laktovima ruku. E pa da ne povjeruje covjek.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
..i tako, klinački.
Dje ima ovo da se narod ovako parkira.
Kod hipotekarne sjedi momak u patku megana i na zebru mu auto 20% ovo ostatak na ulicu i ne mozes da skrenes od njega desno da prodjes kroz centar i svira mu narod on nista te stadoh pored njega i on gleda ali ne zna dje da gleda jer me ne vidi.
ne znam je li se pomjerio posle.
image hosting over 10mb
Kapitalac:
![]()
TAKUMI
E sta rade bihorci irvasi sa pg tablama, mamu im njihovu seljacku!
ne znam dje da pozdravim degenerika, odje ili na crash temu. BR-BS187, sivi Caddy cini mi se, pretice u lijevu krivinu put Sozine, na slijepo. Da nismo zakocili onaj mucenik sa Cliom koji mu je isao u susret (trojica iza njega) i ja, lijepo bi zavrsio. Pokusao je preticanje i tunelu, ali je od toga odustao.
Na kraju, 5-6 automobila i 200 metara izmedju nas je bilo. Dzabe je zurio, a mogao je nekog da ubije.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
bihorski irvasi...
Da se upišem Ispadoh degenerik sad ko amfore od obrtnog ne znam kako ne cuknuh stranu u stranu.![]()
kazem ti ja...to ti je sve do vozaca...takvu masinu treba znati iskontrolisati i po suvom i po kisi... ne znam sto se cudis(ne budi skroman)
Sa krivog cekam zeljeno da idem lijevo prema cepurcima ali sam drugi na semafor i ja krecem trecom trakom da upadnem ispred ovoga jer ostadoh kad fratelo ispred mene daje gas da i on upadne kad skocise obrtaji slajfuje auto gurnu me samo desno te brzinom svjetlosti presaltah vecu i puni lijevo i upadoh izmedju njega i kola lijevo sto su cekali na semafor.
#KakavSamMajsote
Svaka cast
Svaka cast, ostao sam bez daha dok sam citao...
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
idolu ... i meni je to vazda bila zelja kad sam bio mali, ali nisam imao m..a da probam tako nesto...
a mogu zamislit kako su reagovali ovi sto idu sa zabjela kad im je sa krivoga iskocila onakva masina...pa skripa guma, pa borba sa konjima tolikim... vjerovatno je neko pomislio da se snima nemoguca misija ili bond, milos bond...
Last edited by E_K_V; 20-02-17 at 16:12.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks