Zeljko![]()
Pardon zeljko...
Ratko je za reno 😂 stalno brkam...
Putovanje do Rijeke (iz CG), koliko se vremenski moze skratiti put preko autoputa u odnosu na Jadransku magistralu, koliko bi kostala rampa u jednom pravcu i do koje brzine policija ne dira?
Putarina je 222 kune sto je oko 30 eura po ovom cjenovniku na sajt. Od Ploca odakle imas autoput do Rijeke ti je oko 5h voznje. Ako krenes jadranskom magistralom sigurno je vremenski duze ako ne i duplo. Nisam nikad prosao njome, ali mislim da bi negdje morao i trajek koristit.
Racunaj da do Ploca od Dubrovnika (granice) ima oko 120km a to je minimum 2h voznje dok se dokopas autoputa.
Do 150 kmh te nece dirat, tacnije mene nisu dirali. Presao sam Zagreb - Ploce tom brzinom non stop.
Njima je 130 ogranicenje osim tunela. Pazi se tunela u vecinu imaju kamere.
Autuput im je dobar. Plus sad nema neke guzve pretjerane. Inace je guzva tokom ljetnje sezone, ostalim dijelom godine nigdje nikoga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zasto da se pazi kamera? Zar stizu drzavljanima CG kazne iz HR?
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=238633143&scopeId=C&damageUnrepair ed=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&climatisation=AUTOMATIC_CL IMATISATION&fuels=DIESEL&features=ON_BOARD_COMPUTE R&features=ELECTRIC_EXTERIOR_MIRRORS&features=NAVI GATION_SYSTEM&features=AUTOMATIC_RAIN_SENSOR&featu res=SUNROOF&features=CENTRAL_LOCKING&isSearchReque st=true&categories=Limousine&maxMileage=200000&min FirstRegistrationDate=2011-01-01&minPrice=6000&maxPrice=15000&makeModelVariant1. makeId=17700&pageNumber=1
Svidja mi se opasno... Iskustva, komentari?
nisam se ukljucio od pocetka, ali ako kreces iz kotora, moja preporuka ti je na risan pa bileca....onda na stolac i posle capljine se ukljucis na autoput u BIH:...
mozda ti nece kilometrazom biti krace...ali meni je neuporedivo brze uvijek bilo....nebitno koji dio godine bio...i jos nidje nikoga ovim putem
Ako ne žuriš (pritom ako voziš neko sportski orijentisano auto ili pogotovo motor), dionica Jadranske magistrale Stari Grad - Karlobag - Senj je jedna od najljepših i najboljih za vožnju na Balkanu...
Ili npr odvoziš autoput do Zadra, onda dalje Jadranskom do Rijeke preko ove dionice što sam pomenuo...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Dje da kupim dobar kljuc za
Tockove, onaj manji za auto u gepek?Pozajmih drugu da skine tocak on mi ga slomljenog vrati.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Mislim da imas u okov dobar kljuc.. Stangla na rasklapanje i patent gidora koja je na jednu stranu 17, a na drugu 19.. Cijenu ti ne znam
Najbolji je po meni krst. Jednom fabrički mercedesov slomih nogom (jbg zapekli sarafi na alu felne) od tad samo krstasti nosim i najbolji je. Nisu preko 10€ bilo dje ga moz nac
Ili podjes na buvljak i za 5eura biras![]()
Najbolje je fino podjes kupis patent stanglu, dugacki patent (17,19,21) sad nzn koji ti treba i jednu sipku nabavis nedje, jer se posle ovih nasih vulkanizera tesko moze saraf optustit ako mu paznju ne skrenes.![]()
Otpustit ne moze, otpadnuti vrlo lako.
Mene su davno negdje zategli toliko da ga isti taj nije mogao bez poluge opustiti. Od tada im trazim na ruku lagano da zategnu a ja posle moment kljucem zategnem svaki saraf. Prije godinu ipo u Belgiji kad su mi mjenjali gume na auto, sarafe su zatezali moment kljucom, to kod nas jos nisam vidio!
Neces ni vidjeti. Kod nas jedino glavu zatezu moment kljucem a ostalo nista. Iako svaki saraf koji je iole bitan ima specifikaciju na koliko se zateze...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
To ja radim na moj auto svaki put ma sta god radio imam u user manualu koliko se sta steze. Drug koji je majstor dobar se krsti u fazonu koja si ti avetinjaal nema veze volim da je sve po knjizi
Sent from my SM-N920C using Cafe Del Montenegro mobile app
Koliko dana se cekaju prve tablice? Mogu li bit za 7 dana?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks