Poslato jeste, ali do tebe nije doslo, nijesi ti kriv. Tri dana prije otvori dispute. Mada mislim da neko krade....
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Meni onih 60 dana isticu 15 februara kada je rok za dostavu, a purchase protection mi istice za nekih 20tak dana...Najgore od svega je sto je ovo treci prodavac od kog narucujem 3 put isti telefon i nijedan do sad nije dosao....
Je li sve singapurska posta?
Sve je bilo singapurska
Vala bas cudno,mislim da se ovo jos nije desavalo. Onda sigurno nije do prodavaca,jeli na svaki od tih bilo Dispatched i onda nidje telefona.
Ja sam 12.01 narucio neke kablove,oba su poslata SG postom,oba su bila Dispatched 23.01 i oba su bila u nasoj posti 26.01,a bili razliciti prodavci.
Tako da je moguce da je to nedje neko ukrao sto kaze @pumba
Last edited by kambodza; 07-02-17 at 12:49.
Budućnost
Najcesca greska prilikom slanja koju prodavci naprave je da umjesto MNE ili ME stave kod zemlje ME, a onda ode u Mongoliju. Dok se vrati otud prodje i do 3 mjeseca
desilo mi se vise puta.
SG postu zaobilazite, i danas mi salju sa jednog sajta sa kog narucujem svakodnevno da im se vratio paket poslat SG postom sav polomljen
Meni su najbolje SG i HK posta,(3 nedelje),ostale sve preko mjesec cekam.
Sent from my Lenovo P1a42 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nikad ispod mjesec sa nl post.
Nl post je smeće. Uvijek mi je prije stizalo sa China Postom.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Opet razlicita iskustva, nema pravila... NL u mom slucaju fiksno u toku trece nedjelje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa to i meni cudno, takodje mislim da su samo oni prenosili baterije![]()
sad nudi opciono neke 2 baterije zamjenske, umjeste jedne original.. uf.. predlozio sam mu refund i kazem probacu kod drugog prodavca na aliju iil ebay.. cekam answer..
Cini li se jos nekome ili su kinezi postali bas bezobrazni u zadnje vrijeme? Ne narucujem nesto bas precesto sa Ali-ja,ali zadnjih par puta samo losa iskustva- svima platim dodatno za HK ili CN postu,i napisem napomenu da sam dodatno platio za tu postu, i da ako ne mogu da posalju ne zelim da je mijenjaju,vec da otkazu porudzbinu. Medjutim, vecina to ignorise i posalje nekom smijesnom postom, a onda kad otvoris dispute, i ali support se pravi lud i kaze ti da cekas- i ako u njihovim pravilima stoji da ako prodavac promjeni postu imas pravo na refund.
Ako su kinezi bezobrazni ,kakvi smo tek mi onda?Kinezi rade po 10 sati dnevno,nemaju vremena da se bave glupostima...
Sent from my Lenovo P1a42 using Cafe Del Montenegro mobile app
evo se prodavac izvinio, kaze tesko ce mi upsjeti sa bilo kojom drugom postom. Predlozio mi refund putem paypala, ili putem disputa. korektno je sve odgovorio, nema sto.. ***** ti bateriju..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks