Page 410 of 1402 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... LastLast
Results 10,226 to 10,250 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo sad provjerih, Bukurešt je još uvijek u Rumuniji.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

istina....ovdje se skupi 250 hiljada ljudi i mirno, svi ka nebu vetiljke, telefone, a kod na 50 mazgova ruši grad....i istina....mi više volimo neke druge zastave od naši državnih...vid stvarno Rumunija?! A kod nas bi morao da provjerip kad sliku pogledaš da li je Podgorica još uvijek u Crnoj Gori
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A to je u pitanju. Baš sam blesav, znao sam da ima neki razlog što ne možemo mi tako.
    Tnx.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    istina....ovdje se skupi 250 hiljada ljudi i mirno, svi ka nebu vetiljke, telefone, a kod na 50 mazgova ruši grad....i istina....mi više volimo neke druge zastave od naši državnih...vid stvarno Rumunija?! A kod nas bi morao da provjerip kad sliku pogledaš da li je Podgorica još uvijek u Crnoj Gori
    Revolucija je svudje ista.Svudje mora puc malo po guzica svudje ce se nac tih 50 ljudi koji ce malo haosa pravit. Nego smo mi bez muda i maste pa sanjamo neke proteste dje se jede secerna vuna i lizu lizalice a vlast pada.
    A i poturili su nam srpske i crnogorske zastave da se svadjamo oko njih a kukavci jedni bez drugih vlast ne mozemo promijenit ne ovu no nijednu.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Slike su iz Rumunije Zvoncice.. Svjetiljke ali u narodnu miliciju.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Brzo ce i kod nas... Nadam se u sred sezone

Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Eto, i ajde sad objasnite vi nama apstinentima da ipak treba dati glas nekom?! A bježite da ve zamolim!

Sent From My Galaxy S7
    Medojevic i Mandic evo 15 godina postupaju po istoj matrici pred svake izbore. Prvo se ide sa pricom o ujedinjenju opozicije, onda ide njihova ponuda svima da stanu pod njihov barjak i postanu njihovi papagaji i da se odusevljeno pljeska njihovim momentima ludila, a kada niko ziv na to ne pristane a Vijesti odbiju da stampaju Medov poster u prirodnoj velicini onda ide najcrnja moguca pljuvacina po svim konkurentima za status prvog opozicionara i 'drugoj familiji', plus sto NSD pusti njihove famozne 'alapace' po kafana. Front je utemeljio necivilizovani nacin vodjenja diskusije i optuzivanja svega i svakog za svakakve gluposti i pletenje svih mogucih teorija zavjera gdje apsolutno niko u CG ne ostade po njima nevin kao legitiman metod politicke borbe na radost DPSa kome to ostala zadnja slamka za spasavanje vlasti i cime se deplasiraju ozbiljne optuzbe.

Pritome treba uzeti u obzir i politicki radni staz perjanica DF: Medojevic 25 godina, Radulovic 25 godina, Mandic 20 godina, Labudovic 20 godina... i na kraju naravno Dzej tj Predrag Pedja Bulatovic 30 godina.

Ja cu naci nekoliko primjera da je u savremenim demokratijama bilo vladavina duzih od Djukanovica ali da li ce iko naci da je neko duze bio opozicija od ovih superstarova cisto sumnjam.

Garantujem da se u CG stvori kriticna masa gradjana koja bi protestovala kao u Rumuniji i da izadje 100000 ljudi na ulice i traze ostavke da bi istu noc dojurili Mandic i Medojevic, napravili binu i sve ih pocerali doma.

Poslato sa moje cukalice
    Last edited by Rodion Romanovich; 06-02-17 at 23:13.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Itekako je bilo sukoba s policijom u Rumuniji tako da ti ova prica pada u vodu. A ovo za zastave bespotrebno je komentarisat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Brzo ce i kod nas... Nadam se u sred sezone

Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
    mislim da i nece bas kod nas,debela je kicma ovom narodu......ima jos tu mjesta za jahanje po toj kicmi....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Itekako je bilo sukoba s policijom u Rumuniji tako da ti ova prica pada u vodu. A ovo za zastave bespotrebno je komentarisat...
    Zasto bespotrebno, zasto se moraju dovlacit srpske zastave i pjevat pjesme o Kosovu?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

sad ce ti on rec da su to ubaceni elementi...
    znaci dolazi ljeto, opet ista prica pada vlast protesti po onome zaropeku,gotov je ovaj put itd.. evo 20ta godina... zivot vam prodje
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A dje na ljeto. Nije Vojvoda od ANB-a lud. Pa da se SAJ-evci pobune jer moraju po zatopeku u borbenu opremu i gas maske.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Preglupa je ta prica o zastavama kod nas. Ustvari, to samo govori koliko je nas narod pizdast i kkoliko u svemu trazi izgovore za svoje greske. Neke greske su iskljucivo nase i posledica su nase neodgovornosti i nemarnosti za sopstvenu i buducnost nase djece. Kazete neko dovlaci srpske zastave i pjeva pjesme o Kosovu. A ja cisto sumnjam da su svi masovni protesti u svijetu sacinjeni od homogene, jednobrazne mase, vec itekako medju svim tim nezadovoljnim ljudima ima neistomisljenika. Ovo je drzava koja je skoro obnovila nezavisnost i normalno je da jedan dio stanovnistva zali za nekim od minulih oblika zajednice. Al jel to razlog da pustimo mafiju da nas bukvalno ocerupa? Jel jedino u toj mafiji crnogorski narod vidi svog spasioca? Ako je tako, tmurni su oblaci nad sudbinom ove drzavice..
    Ja sam bio na onom zadnjem protestu opozicije, pa bih mogao reci koliko su zapravo zastupljene te srpske zastave. Sveupkupno, ne vjerujem da je preko 100 ljudi drzalo zastave i transparente sa srpskim obiljezjima. A eto neka bude na nekom sjutra masovnom protestu i njih hiljadu. Sta je to medju dvades' hiljada ljudi koji masu crvenim zastavicama? Nista! Cemu taj kukavicluk toliki? Jel stvarno bolje ovako sjedjet doma i kukat nad sudbinom za koju su nam krivi neki tamo četnici i partizani, a ustvari je neko posve treci, ko samo trlja ruke dok se narod tako glodje izmedju sebe?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Protesti u Rumuniji su pravi gradjanski protesti. Nisu organizovani od strane neke opozicione partije. Kod nas je nemoguce organizovati gradjanske proteste jer se odmah DF pojavi da ih kidnapuje zarad svojih ciljeva.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

o kojoj masi crvenih zastava pricas?
    necemo se praviti ludi jer to definitivno nismo , bar ne u tolikoj mjeri.
    dokle god protest organizuju Mandic medojevic i bilo koja politicka grupacija tu nema srece.
    evo koliko god tebi smetalo ali ja licno nikad necu otici na bilo koji protest da pjevam kosovske pjesme uz srbadiju barsku pod srpskom zastavom.
    takav ambijent mi u opste ne odgovara posebno uz ljude koji i ne priznaju ni moju drzavu ni naciju niti bilo sta sto je crnogorsko.
    sad mi jos kazi da oni u stvari vole Crnu Goru i njena obiljezja pa da se opet pravimo ludi malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Trebalo bi napravit listu ljudi za proteste pa da se izaberu oni koji ce sve da nas predstavljaju. Ajde ne sprdajte se i na ovu temu više.
    Ne moraju bit protesti nema ih ni u okruzenju. Ali to pokazuje đe smo i što smo. Svaki narod ima vlast koju zaslužuje.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    o kojoj masi crvenih zastava pricas?
    necemo se praviti ludi jer to definitivno nismo , bar ne u tolikoj mjeri.
    dokle god protest organizuju Mandic medojevic i bilo koja politicka grupacija tu nema srece.
    evo koliko god tebi smetalo ali ja licno nikad necu otici na bilo koji protest da pjevam kosovske pjesme uz srbadiju barsku pod srpskom zastavom.
    takav ambijent mi u opste ne odgovara posebno uz ljude koji i ne priznaju ni moju drzavu ni naciju niti bilo sta sto je crnogorsko.
    sad mi jos kazi da oni u stvari vole Crnu Goru i njena obiljezja pa da se opet pravimo ludi malo.
    Iskreno, ja nesto iz tvoojih postova nisam ni zakljucio da bi ti mogao biti neko ko bi izasao da protestujes protiv ove vlasti, pa nebitno sa kim.
    O kojoj masi crvenih zastava pricam? Koliki je bio miting za nezavisnu u Pg? Dje su svi ti ljudi sad? Nije valjda da su se svi uhljebili tako, da su ustvari svi za DPS? Koliki je bio protest Vanje Calovic? Jel ti i tamo bilo puno cetnika?
    Ne mora organizator biti ni Mandic ni Medo, ali to opet samo govori koliko je pizdast taj "gradjanski" dio opozicije, jer jos cekamo njihov poziv na masovni bunt. Dje je do sad? Dje su ti ljudi??
    Sto se zadnje recenice tice, ja samo mogu da kazem da sam siguran​ da i medju Srbima izrazenu manjinu cine takvi koji bi voljeli da ovo sjutra ne bude Crna Gora. Ali takvi su najglasniji, kao i 90-ih sto su bili. Kao i medju crnogorskim patriotama sto su najglasniji ovi koji bi svaki trag srpstva da se iskorijeni sa ovih prostora. Necu da gledam ko je najglasniji, hocu da gledam koga ima najvise. A najvise je nas ojadjenog naroda koji nije kriv ni za sta od navedenog, ni za kakve podjele i nacionalizme, vec samo za sopstvenu pasivnost i drustvenu neodgovornost.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Zasto bespotrebno, zasto se moraju dovlacit srpske zastave i pjevat pjesme o Kosovu?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Odgovoriću ti pitanjem koje ti mozda moze dat odgovor.
    Zasto se kroz Ulcinj i Tuzi moraju gledat albanske zastave?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ti iz mojih postova nijesi sigurno mogao zakljuciti da podrzavam ovu vlast, jedino si mogao zakljuciti da nisam za DF i sve te veliko srpske projekte. a odmah kad si protiv toga po tebi se zakljucuje da si za DPS. logika nidje veze.
    a mozda da horda sa crvenim zastavama dje sam i ja bio prosto nece sa Medom i Mandom i njihovim sledbenicima da se mjesaju. prije ce biti to nego da su se svi uhljebili no ajde.
    i ja kazem ne moraju biti ovaj dvojac organizatori ali prosto ako se okupi preko 20 ljudi da protestuju oni dodju i eto maskembala, ubacenih elemenata itd.
    a dal su ovi najglasniji ili nisu ne mozes bas biti siguran prosto jer imam dosta prijatelja koji su srbi i znam kako razmisljaju.
    prije ce biti da su ovi drugi u manjini i to velikoj. sami izrazi montenegrini, dukljani i sl ti sve govori

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Odgovoriću ti pitanjem koje ti mozda moze dat odgovor.
    Zasto se kroz Ulcinj i Tuzi moraju gledat albanske zastave?
    ko je rekao da i to podrzavam, zato smo i tu dje smo. dokle god ne postujes mene i moju zemlju ne ocekuj da cemo pod isti (tvoj ) barjak protestovati.
    ni pod tvoj niti pod njihov, nego fino uvest sve to u zakon pa da se to malo dovede u red. nego to DPS u odgovara, dokle god ti setas sa srpskom zastavom i pjevas kosovske pjesme oni ce biti na vlast. u principu vise takvi odrzavaju DPS na vlast nego sto im stete nanose

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

ko je rekao da i to podrzavam, zato smo i tu dje smo. dokle god ne postujes mene i moju zemlju ne ocekuj da cemo pod isti (tvoj ) barjak protestovati.
    ni pod tvoj niti pod njihov, nego fino uvest sve to u zakon pa da se to malo dovede u red. nego to DPS u odgovara, dokle god ti setas sa srpskom zastavom i pjevas kosovske pjesme oni ce biti na vlast. u principu vise takvi odrzavaju DPS na vlast nego sto im stete nanose
    Fino kažeš mrzim sve sto je srpsko a ne da se krijes iza "ljubavi " prema CG.
    A te priče moj ili tvoj momo ili milo su meni presmijesne (mada prolaze jos kod naroda očigledno) . Ljubav prema CG se mjeri time koliko si stete ili koristi donio svojoj zemlji. A ovi crnogorci na vlast su toliko štete nanijeli da ce se država tesko oporavit. Takodje i ovi iz opozicije nista bolji nisu. Nego manipulacija narodom je kao voznja bicikla bar sto se tice CG. Nego vidim ti si zakljucio da sam ja df sto mi je isto presmijesno.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

i ja kazem ne moraju biti ovaj dvojac organizatori ali prosto ako se okupi preko 20 ljudi da protestuju oni dodju i eto maskembala, ubacenih elemenata itd.
    a dal su ovi najglasniji ili nisu ne mozes bas biti siguran prosto jer imam dosta prijatelja koji su srbi i znam kako razmisljaju.
    Cekaj sad, ovo postaje sad jos smjesnije nego sto je u pocetku bilo. Ti, velis, imas dosta prijatelja Srba koji razmisljaju tako.. koji bi voljeli da ovo sjutra ne bude Crna Gora, vec Srbija? Jel nam zaista ovo pricas? Kul argument.. pretpostavljam da imas jos vise prijatelja koji su ti istomisljenici.. sve u svemu, bas puno prijatelja imas, cestitamo

A ovo o organizaciji protesta.. znaci, gradjanski protest od nekoliko desetina hiljada ogorcenih gradjana kontaminira hiljada srpskih nacionalista i ti se fino pokunjis, razocaras i put doma? Jel ta prica? Hmm..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Cekaj sad, ovo postaje sad jos smjesnije nego sto je u pocetku bilo. Ti, velis, imas dosta prijatelja Srba koji razmisljaju tako.. koji bi voljeli da ovo sjutra ne bude Crna Gora, vec Srbija? Jel nam zaista ovo pricas? Kul argument.. pretpostavljam da imas jos vise prijatelja koji su ti istomisljenici.. sve u svemu, bas puno prijatelja imas, cestitamo

A ovo o organizaciji protesta.. znaci, gradjanski protest od nekoliko desetina hiljada ogorcenih gradjana kontaminira hiljada srpskih nacionalista i ti se fino pokunjis, razocaras i put doma? Jel ta prica? Hmm..
    imam dovoljno prijatelja i mene licno briga kako se oni osjecaju , te teme se ne pominju kad smo zajedno da se prijateljstva ne bi kvarila zbog politike. mozda je tebi to tesko shvatiti ali jbg nije do mene.
    koji gradjanski protest od nekoliko deetina ogorcenih gradjana , dje je taj protest pa da odemo zajedno?
    protest koji organizuje DF je sve samo nije gradjanski i miran i sto ce srpski nacionalisti na gradjanski protest? po meni jedino da ga urusi nista vise

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Fino kažeš mrzim sve sto je srpsko a ne da se krijes iza "ljubavi " prema CG.
    A te priče moj ili tvoj momo ili milo su meni presmijesne (mada prolaze jos kod naroda očigledno) . Ljubav prema CG se mjeri time koliko si stete ili koristi donio svojoj zemlji. A ovi crnogorci na vlast su toliko štete nanijeli da ce se država tesko oporavit. Takodje i ovi iz opozicije nista bolji nisu. Nego manipulacija narodom je kao voznja bicikla bar sto se tice CG. Nego vidim ti si zakljucio da sam ja df sto mi je isto presmijesno.
    mrzim sve sto je srpsko i albansko i samo se druzim sa ljudima koji su 100% crnogorci ostale bi pocerao iz Crne Gore i podigao zid i nacerao Srbiju i Albaniju da ga plati.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

imam dovoljno prijatelja i mene licno briga kako se oni osjecaju , te teme se ne pominju kad smo zajedno da se prijateljstva ne bi kvarila zbog politike. mozda je tebi to tesko shvatiti ali jbg nije do mene.
    koji gradjanski protest od nekoliko deetina ogorcenih gradjana , dje je taj protest pa da odemo zajedno?
    protest koji organizuje DF je sve samo nije gradjanski i miran i sto ce srpski nacionalisti na gradjanski protest? po meni jedino da ga urusi nista vise
    Koliko ja znam, prijateljstvo nije isto sto i drugarstvo, poznanstvo.. i uglavnom ljudi imaju par prijatelja, jednog ili nijednog, upravo iz razloga sto se ne mogu naci na svakom cosku, ali tebi svaka cast. Ti ih imas puno, cak i mnogo nacionalista medju njima, koji bi preimenovali ovu nasu zemlju i proglasili je Srbijom. Kosmopolit pravi

Pitas se okle toliko ljudi, pa da i ti podjes.. Ja znam da je Vanja Calovic uspjela da animira skoro 10 000 ljudi. Uz pametnu i odlucnu gradjansku organizaciju, taj broj bi se lako mogao udvostruciti, najmanje. Zasto nema toga?

Page 410 of 1402 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)