NK-PG do sad dva komada. Ništa ozbiljno. Malo kiše i baha baha.
Zna li se sta je bilo sinoc na Grahovo? Bila je neka kasapnica. Saobracaj blokiran skroz
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
NK-PG do sad dva komada. Ništa ozbiljno. Malo kiše i baha baha.
Koliko treba da si blesav da ovo napravis.
Vozac i suvozac na licu mjesta.
Last edited by Biznismen Podgorica; 03-02-17 at 01:10.
http://www.cdm.me/hronika/udes-kod-k...io-biciklistu/
Kakav naslov, čuš pregazio.
Ima li iko biciklistima da objasni da nije pametno voziti bicklo preko pješačkog, a nije ni dozvoljeno.
Iskreno preletio je onaj pjesacki , 30da ides ne mozes ga vidjet. Plus imaj u vidu plavi kombi koji je na trotoar prije pjeasckog i ne vidis nista.
Ali opet, kisa,guzva, tu je 3lezeca u 100m uspori malo
f6
Najčešće je uzrok udesa kada sa obije strane imaš učesnike isključenog mozga, da je jedan od njih dvojice bio pažljiviji ne bi bilo ništa od ovog.
Mene je kriv ovdje biciklista,vidio je da ne moze bezbjednod a prodje ali se ipak zaletio kao irvas.Ima samo srece sto nema ozbiljne povrede
pjesaci i biciklisti prelaze put bez i da pogledaju,mislim da treba prvo da stnu pa kad su sigurni da mogu da predju onda da predju....
Oko 20:39 veli.
TAKUMI
ali pazi ti ovu konstataciju
"Udes se dogodio nakon što su se sudarila dva vozila."
She is only here to annoy herself!
Ovaj sa autom je dužan da kod pješačkog vozi brzinom pri kojoj može bezbejedno zakočiti da nikoga ne udari. Ovaj to sigurno nije mogao. Pazite kako se vozi, koa da tu nema pješačkog, kao da ne postoji. Pa ja i kad nema nikog na pješačkom, uvijek koliko toliko usporim, nikad ne znaš kad neko može istrčati da predje, a ovaj sivonja na gas, vidi da auto pored staje, boli ga uvo.
Nije da ga branim, al kad bi gledali dje ko staje.... kod nad se staje dje pozelis, eto ga i kombi primjer...
Ili idem juce iza nekoga na kruzni, kad brat nabode kicnicu u sred kruznog i upali 4.zmigavca.... sviras mu a on se cudi...
kod nas je kruzni idealno mjesto za zaustavljanje..narocito ako je malo siri.. kao onaj kod atlasa.... toliko mjesta za zaustavljanje da malo ko moze da odoli....
A i pjesaci su cudo, kako zakorace na zebru pretvaraju se u silu. Pa, sine, kako ocekujes da te ja pazim ako ne pazis sam sebe?!
Taj kruzni je toliko dobar da tu i policija zaustavlja.
TAKUMI
Pa bas na taj se to i desilo juce... a i pjesaci sto veli Dingospo su debili, digni nos i cao, ne bi se okrenuli slucajno da pogledaju....
Nedje rekoh da su vozaci puno bolji pjesaci od pjesaka nevozaca
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
------------------------------------------------------------
Kad krive vozaca to su ljudi koji:
1.Nemaju svoja kola.
2.Ako ih imaju prelaze 18km mjesecno.
-------------------------------------------------
Kako vas nije sramota da krivite vozaca - on je ovdje isao 45-50km nije razmisljao da ima ovoliko (budala od pjesaka) da izlijecu ovako kao kamikaze.
Ja kad sam pjesak ne izlijecem kao da sam dosao iz mrtvog dubokog u grad nego fino stanem koliko je potrebno pa predjem ulicu.
Kod daliJa i bilo dje drugog nikad pjesake ne pustam koji mi nesto izigravaju koji oce da prelete sve kao da nema kola.
Sinoc bas gledam ali su vecina bili (stariji momci i ljudi sa familijom) fino stanu na trotoar pa ih pustis sa merakom.
Zapamtio sam modernu majku kod pozorista - koja je presla ulicu (sa djetetom u kolica) desna ruka zaduzena za telefon lijevom gura kolica pogledala nije ima li kola htio sam malo da je istraumiram tu nego vidjeh to dijete pa se sjetih da ono nista nije krivo.
Ako ste dosli iz nekog sela u grad morate da se naucite da treba da stanete na trotoar i kad vidite da vam je omogucen siguran prolaz preko pjesackog da prodjete i nece biti problema.
To selo koje pominjes a koje iz tebe ocigledno nikad nece izaci te sprecava da rezonujes i zivis normalno i pravilno. Podji napolje malo pa da vidis kako se ponasaju prema pjesacima Austrijanci, Svajcarci itd.
Evo ja izadjoh malo napolje i mogu da ti kazem da se albanija i crna gora, po ponasanju, mogu samo da porede sa zemljama u indokini(tajland, vijetnam, kambodza, indonezija....)
A pustite se tih prica sa baustele "ja kad stanem u njemackoj na put sve stane". Jeste kako ne, oprace ostatke tebe komunalci sa asfalta.
Nigdje se, sem u drzavama koje sam pobrojao, ne moze desiti da ti pjesak bez gledanja izadje na sred bulevara, iza neporopisno parkiranog kombija, pa neka je 100x na pjesackom. Da ne pricam o tome da se samo kod nas mili preko pjesackog pa neka se i promijeni svijetlo za vozace.
Ajde da su nedje 80 ili 90te pa da vodimo ovaj razgovor, ali danas....
EDIT: u slucaju da je samo zato sto je bizbi napisao, eto ne mora da bude da je samo on tog stava da su pjesaci previse postali opusteni, kao da za njih nikakva pravila ne vaze jer je uvijek vozac kriv
Last edited by Hell Raiser; 06-02-17 at 11:35.
Ja ne znam da li ovdje troluju ljudi, ali ja kad vidim pjesaka blizu pjesackog to rezonujem kao da mi je upaljeno crveno na semaforu. Isto tako razmisljam kada sam ja pjesak, odnosno da pjesak ima pravo prvenstva kada je na zebri.
Sto se doticne situacije tice, xx puta sam prisustvovao da stanem pjesaku i da moram da mu signaliziram da se zaustavi jer ce ga neki divljak pokupit iz sledece trake.
Sto se tice opste saobracajne kulture u CG, to je nevjerovatno koliko smo divalj narod, sto su vozaci sve spremni da urade ne bi li stigli na odrediste par minuta ranije..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
malo se nesreca dogadja u odnosu na nivo kulture koji posjedujemo....
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks