@Raulio a kakvi smo mi ? Pod mi, mislim na CG, pošto pretpostavljam da si iz CG.
Zabranio Tramp ulazak ljudima iz nekakvih gnjilih država i histerija nastala.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
@Raulio a kakvi smo mi ? Pod mi, mislim na CG, pošto pretpostavljam da si iz CG.
http://www.balkaninsight.com/en/arti...ast-02-01-2017
Nema mi Meda na Trampov spisak. Poslije onog silnog hvalisanja Trampa po drustvenim mrezama ima dobor da ponervozi. Jos ako Milo bude posao, ne pitaj... :lolblue:
From Montenegro, a member of the junior ruling Bosniak Party, Suljo Mustafic, deputy parliament speaker Branimir Gvozdenovic, leader of the opposition Positive Party, Darko Pajovic, and former Foreign Minister Miodrag Vlahovic have announced their attendance.
Former Prime Minister Milo Djukanovic is invited but has not confirmed yet if he would attend.
Last edited by avet; 02-02-17 at 15:24.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odgovor...
Donald
“We had tremendous success on the ‘Apprentice,’ and when I ran for president I had to leave the show. That’s when I knew for sure I was doing it, and they hired a big, big movie star, Arnold Schwarzenegger, to take my place,” Trump said. “And we know how that turned out. The ratings went right down the tubes. It’s been a total disaster. And Mark [Burnett] will never, ever bet against Trump again. And I want to just pray for Arnold if we can for those ratings.”
Arnold
“Hey, Donald. I have a great idea. Why don’t we switch jobs? You take over TV because you’re such an expert in ratings, and I take over your job so people can finally sleep comfortably again.”
Sent from my Motorola 8400
Evo ce ipak primiti 1200 imigranata iz Australije![]()
Ne zateze se i blefira tek tako najvecem saveznikuhehehehehhehehe
Turnbul izasao kao pobjednik slave ga mediji![]()
One Ring to Rule them all...
Jesi ovo Trampa opisao...?
sent using tapatalk
#fakenews
Ko sluša Pink Floyd shvatiće...
Sent from my Motorola 8400
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
"On se pre dva dana pojavio pred novinarima sa kosom boje meda, mnogo mirnije i mekše nijanse nego što je furao godinama".
Voda pada u tvoju kosu boje meda... Ko sluša EKV, shvatiće.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I evo ga...
Na ovaj punkt svi usa predsjednici moraju da se prijave. Kao i sa Barakom, poslije nekog perioda, dok se malo ne raziđe prašina od izbora, dok je raja još u mamurluku ideologizama, i u ovom slučaju je isto: Ameri ne daju svoju alternativu zlatnoj podlozi koja im omogućava da ekonomski manipulišu. Poslije ove tačke razbijaju se sve iluzije o boljem svijetu ili šta li ko već troši, i postaje jasno da je u pitanju opet i opet samo igra prijestola.
http://www.businessinsider.com/us-mi...ampaign=buffer
Nije lako, ali je jako rođaci.
Suljo ide da se pomoli s Trampom, nisu mu zabranili ulazak?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima tu jedna velika razlika. Obama nije vrnuo normalne ilegalce koji su tamo zivjeli i placali porez drzavi. Bilo je tesko uci u USA ilegalno u zadnjih par godina. Ja ne znam da je neko uspio odavde da ide tamo ilegalno, u Kanadu jesu.
TAKUMI
Obama je deportovao vise ilegalnih imigranata od bilo kojeg predsjednika prije njega, pa nije morao da krsi Ustav i zakone drzave da bi to uradio i nije morao da obecava moronske zidove. Osim toga vise ilegalnih imigranata napusta SAD nego sto ulazi tako da je "problem" ilegalnih Meksikanaca samo u glavama Republikanaca ciji mozgovi nisu bas najsposobniji da prihvate cinjenice koje se ne poklapaju sa njihovom crno-bijelom vizijom svijeta.
Da ne bude da postavljam liberalne izvore, cak je i Fox News morao to da prizna: http://www.foxnews.com/us/2015/11/20...tudy-says.html
Look upon my works ye mighty and this pear...
Fabia princip je isti sve su ostalo nijanse. Ako možemo nijansama nazvat 2,5 miliona imigranata koje je Obama vrnuo.
Nego to su nebitne stvari. Ja ne zastupam Trampa, iako sam sve više uvjeren da je bolji izbor nego Klintonova, više pratim kakve reakcije izaziva i kod koga, i to mi dosta govori.
Princip nije isti. Vanja ti je objasnio.
TAKUMI
Misliš objasnio jer kaže da su zidovi moronski i da krši ustav i to je to?
Što se mene tiče to su besmislice, i ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje misle da mogu nekakvim nadjakavanjem i nadvikivanjem da promijene stvari.
Moć je u pitanju, pitanje je na koju će stranu okrenuti. amerika je stigla do kraja modernizma, čak i postmodernizma. Ide se na transhumanizam. Hoće li se stvari promijeniti i ako neće da li to želimo to je ono što mene zanima, a ne priča je i Tramp glup jesu li zidovi moronski i sl. To je neviđeno gubljenje vremena.
Upravo je Obamaš kriv za Trampa. Tramp jednostavno nema alternativu. Vidite li vi ove protestante po Americi, tačnije, pobunjenike, za šta se oni zalažu i što čine. Vidite li što se čini na Berkli? Ali je ova zabrana ulaska iz gnjilih država najviše uzbudila narod. E sad, ako je Tramp, kao što veli Gandalf, Hitler, koji je zbog nečega ućutkao naučnike (!?) i proganjao sve nehrišćane (a ja sam čak čuo za neke nacističke nehrišćanske vojne jedinice) što bi onda nehrišćani dolazili u Ameriku? Mi smo mala država, već smo se zamjerili jednoj svjetskoj sili, Milo bi trebao, medojević-like, da podrži Trampa svom snagom.
Obama je uradio dvije tri stvari za koje mu nisu bila potrebna executive orders:
Jacao je granice ali na normalan nacin. Kontrola je bila nevjerovatna. Ja sam imao specijalnu americku vizu izdatu u BG i morao sam da prespavam u Chicago zato sto nisu bili sigurni da je ta viza regularna a npr prije 16 godina moja sestra je putovala sa tudjim pasosem.
Dalje, deportovao je kriminalce, takodje je deportovao neprijavljene ilegalce kad su ih uhvatili u problemu ali npr. nikad nije razdvajao porodice. 100 puta je izjavio da nije za deportaciju normalnih prijavljenih ljudi koji nemaju GC. Cak jednom je rekao da nema tu moc da rijesi problem deportacije i jasno je bilo da mu to smeta. Masu puta je izjavio da je Amerika formirana od imigranata.
TAKUMI
A mi smo što bi rekao Nikolaidis predvidjeli Trampa. Pa čak i naš parlament.
Media Hysteria
https://www.facebook.com/ajplusengli...2982254176616/
Ja to gledam kao da miče priču o globalnom zagrijavanju sa liste prioriteta jer je klasični spin da ne kažem što jače.
Kada kod nas počne priča o Njegošu ili što god drugo, a raspad svud okolo onda vičete DPS lopovi. Neka te de.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks