100€, ako platis u roku od 7 dana 2/3 toga.
Pa sa troskovima bude 100, ako sarmiras sudiju![]()
Drug skoro bio, 50e mu dosudili (minimalna)
Meni su za prekoračenje 50+ u naseljeno mjesto 70€ + 20€ sudski troškovi ili 67€ sve ako platim u roku od 15 dana od dana prijema rješenja.
Mi cemo platit to.
TAKUMI
Ne da je kriv biciklista nego kad se oporavi u zatvor da ide.
Sekund nije stao da vidi je li mu slobodna putanja - katastrofa sto se radi izlijecu kao kamikaze.
http://cdm.me/wp-content/uploads/201...9606-1.mp4?_=1
Kako su se pronašli podgorički divljaci, pa sve svaljuju na biciklistu. Viđite čoeku brzinu kojom je uletio na pješački.
Ko se brže kretao - taj je kriv, nema ljutnje.
Kad vidiš da stoji auto na pješački u jednu traku, stani i ti majku mu staru... da sprštiš neko dijete...što će ti život onda...da ne govorimo o propisima i čudima.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E baš na tu raskrsnicu sam imao poginut sa motorom danas oko 11h. Tuda se leti bukvalno, policija baš često stoji kod crkve, ali fataju sa mosta ko ide 65-70km/h a od kružnog ka mostu tu se proba auto i ne gleda se oće li ko da se uključi...
Ovoga lika na 10 godina zatvora odma, i to samo zato sto ga nije ubio. Da ga je ubio 50 godina bi leza, kako je proletio na pjesacki ovo je kriminal.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Po pravilu biciklista treba da siđe sa bicikla, i da gurajuči biciklo pored sebe prođe na pješački prelaz jer nema biciklističke trake. U slučaju da ima biciklistička traka (prelazi preko nje), a ođe je nema onda je biciklista u prekršaju, a i ovaj klipan je brže vozio pa ga nije konstatovao.
Osloboditi vozaca.
Biciklista kriv.
+ kazniti vozaca kombiJa zbog nepropisnog parkiranja i ometenja vozaca (zaklanja im vidljivost)
obojicu kaznit i u spuz odma...
ne kontam tacno koja je ovo raskrsnica...
(nečitko)
Prije katolicke tacno...
![]()
-dje ti je pojas?
-evo ga odje, pored.
Pa me pita:
-a dje ti je kazna?
Ču dje mi je kazna ahahahha
-jeste li pili šta?
-niJEsmo mi ništa pili, nego dje ti kazna?
-dje mi je kazna?
Kaže:
-e jes, oli da te kaznimo što se niJEsi vezA'?
-kako god želiš, meni je svejedno..
-aj nećemo te ovaj put.
-hvala, pozdrav.
'Dje ti je kazna' e pa...
Da je srece,kaznit:
1.ovoga sa kombijem
2.biciklistu
3.ovoga sto je udario biciklistu
Jer,svi su u prekrsaju, ako ne i vise,jer je biciklista sigurno povrijeđen i tada bi trebalo sve dooobro "opaučit".
A makse,jedan dan ću da śedem novinara u auto ili novinarku na motori da "šamaram ovakve po gradu" i fino śutra sve u medije.Što i zbog čega.
Sent from my ASUS_Z00AD using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks