to je zmaj.
Ja sam ima priliku da probam s6 2.2t cipovan na 300ks. To auto je prica za sebe kako ide.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
to je zmaj.
Ovaj novi a4 2.0 tdi ide, to je zmija.
dobar audi.
Pepa,koji je to bio
s6?Onaj iz Tuza?Jer pouzdano znam da je samo jedan kod nas imao 300hp,a taj znam da sigurno nisi vozio![]()
Ako je ovaj iz tuzi karavan,moram te razocarat,nema ni blizu 300hp kao sto vlasnik tvrdiide fino da se razumijemo,realno ima oko 260-270hp
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
2 godine je stojao na plac u Cetinje,prije mjesec dana ga je drug kupio i trenutno je u Niksic. Ali za svoje godine fino ide,sto jeste jeste
Ovaj S6 je na diler
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/756661
Naznaceno je da ima 169kw - 230 konja
Fabricki 230,ali je chipovan...
Vili,razumijemo se 😂😂😂
kako je ruzno ovakav auto parkirat u livadu,ko da ga je na ispasu izveo.....grijeh ovo da stoji 2 godine....nadam se da ce se vozit.
Vozi se sad,nadam se da ce ga dovest u red jer ima posla oko njega fino...
A sto je sa njim, znam da je bio ispravan kad je prodat, ee sad 2 godine lezanja ucine svoje.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
jutros na semafore ispred mene audi A4 sa neispravnih 30-40% led-ova na lijevom stopu....
ne znam sto je grdje vidjet, to ili mlado skrbavo celjade...
a popravke bez...
f6
mijenja se komplet,je li...
Mora se kupit komplet stop a auto na kredu, a stop kostaaaaa...
TAKUMI
Ne crkavaju LED diode nego druge komponente i no way in hell da se moze popravit. Morao sam na ML-a oba zamijenit, 640 eura. Poyyy
TAKUMI
jedan mladi forumas je mjenjao crknule led diode na onu novu lanciu deltu. stop je kostao oko 500-600e, ali vlasniku bjese skupo, pa dao njemu da proba. Sjecam se da bjese krvav posao mjenjat to, ali uspio je, zamjenio ih je cini mi se oko 8 ili 10-12 ne znam..
sve se to moze napraviti...samo je vjerovatno krvav posao, tj otvaranje istog da se ne osteti ,a posle i zatvaranje da ne pusta vodu i sl...
meni je veca misterija kako crkavaju te led diode, pogotovo kod kvalitetnijih proizvodjaca. LED sijalice su poznate po dugovjecnosti, a odje crkavaju svako malo..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks