Sada na d3mini mogu da se sortiraju kanali od broja 1
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Podešavanja, omiljeni kanali, upisite naziv liste i prebacite kanale
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
I, kako im pristupimo onda?
Ako kucam broj kanala 1 ili 001 dobijem 'kanal ne postoji', ako pritisnem 'fav' dugme otvara mi pocetni meni.
Izmisljanje tople vode, nista drugo.
Koliko sam ja ovo shvatio, bukvalno svaki kanal moras ubaciti u ovu FAV listu ali redosledom koji ti zelis, recimo br.1 RTCG1, br2 RTCG2, br3 VIJESTI, itd...
Ali za ovo nemam zivaca stvarno![]()
Who let the dogs out
Neka oni odrade pa neka puste update, moze tako ?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ma za ručno pravljenje FAV liste znam ali koliko znam ne može da se u postojeće liste ne može da se izbaci, ubaci lili promijeni redosled kanala?
Takođe ne mogu da se izbrišu postojeće liste, ako nije šta u zadnje vrijeme mijenjano?
Ukratko
Dobro Dobar izbora kanala, internet brzine sasvim OK... Tehnička podrška i nije loša - kao da se popravila/promijenila u zadnje vrijeme.
Loše: risiver u smislu nemogućnosti smimanja i reprodukcije sa USB, meni je mogao biti bolji, daljinski bi morao biti bolji (mnogo su bolji i "pravi" telemach i mtel...)
Ima li ko da je rijesio problem privatne/javne ip adrese?
Koji uredjaj imas? Ja imam ruter iza njihovog modema, dva modela tih Cisco su mi mijenjali i nijedan ne moze da propusti javnu ip koju dobije. Svi imaju interni dhcp koji ne moze da se iskljuci.
Znam da ovo ne spada u kategoriju problema,već "ćuti i ne žali se" ,ali meni su još uključeni svi programi na koje nemam pretplatu(HBO,Cinema,svi HD programi...)
Još nekom?
Do kad,znali se?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ja sam juce na radio cuo Mkabl ponudu internet 2Mbps. Ukljuci mi se airbag poslije toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Mkabl ima cak reklamni stand u Gintas![]()
Who let the dogs out
Juce su i mene zvali da dodju da navodno zamijene opremu jer ce doci do gasenja signala...
Kad se uvela digitalizacija signala takodje su ovaj trik odradili kako ne bi ostali bez signala i tom prilikom podmetnuli papire za "modeme" tj opremu koji su ustvari znacili produzenje ugovora za jos 2 godine
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Bio sam na M-kabl (samo kablovska), prije 20 dana potpisao ugovor sa Telemach-om (za kablovku i net), jos nisu dolazili.
P r i m o r a c
Ja sam na mkabl jos, zvali su me nekoliko puta ali nisam htio da radim takozvani prepis ugovora ne telemach. Novim korisnicima pretplata 11 eura pola godine a nama nista.
Vidocg... ajo ti jenisteko ugovor sa njima prekini ugovor i nakon dan dva podji do njih za zahtjevom da potpises novi ugovor i dobices 6mjeseci gratis a nakon tih 6mjese i ide ugovor na 2god... tako mi je brat odrsdio jer njemu odgovaraju usluge mkabla tj telemacha
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nestade signal na M-kabl.
Broj koji su stavili na ekranu nije u funkciji.
Kao sto rekoh, ugovor sam potpisao prije 20 dana!
Edit:
Pojavila se slika...
Last edited by cattaro; 31-01-17 at 23:02.
P r i m o r a c
Ne vjerujem ja da ce oni tek tako ugasiti signal. Preveliki je rizik.
Nisam potpisao nov ugovor, jos sam na mkabl.
Imam sve kanale i hbo i sve, nista nisu ukinuli.
Kako to da nisu ukinuli?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks