Bronx je li ovo tvoja auris bijela na autodiler? Izgleda fino...koliko trosi kroz grad?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koliko inace trosi taj motor u ovo ne malo auto?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nije više kod mene, ima 2-3 dana kako je promijenila vlasnika.
A potrošnja joj je bila kroz grad 5,5-6l (normalne vožnje do 2500rpm) na otvoreno 4-4,5l (ako je voziš do 80-90km/h)
Znate li ima li dje dobrih polovnih guma 205 55 16?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ko radi rubove felmi kod nas?
TAKUMI
gdje kupiti kvalitetne metlice brisaca ? Kojeg proizvodjaca preporucujete ?
Bosch - Kastelana prema CT. Cista perfekcija u dvije ture koje sam kupovao, treca im je neka ko zna odakle dosla i ko zna sta su mi uvalili, namrtvo lose brisali.
Wurth na Petrol pumpama solidne, za te pare mozda i ok.
Bio je ovdje po forumu oglas za neki model, javljali su se ljudi zadovoljni.
Meni wurth skripi od prvog dana.. bacene pare...
uzmem meni i ocu iste metlice i njemu su bez.greske...brisu super i ne cuju se...a meni od prvog dana drljaju
I meni BOSCH drljaju koliko idje mogu... Bice da su kineska verzija
Meni su Valeo bili vrhunski. Sad Bosch tu i tamo... Dobri, ne i odlicni.
Ljudi, Piaa proizvodi najbolje brisace na svijetu ali oni kod nas traju pola godine. Zasto? Zato sto im ljeto jebe mamu. Znaci, kupite nove brisace, ispolirajte sajbnu i stavite ih, ali ljeti ih skinete i stavite stare, znaci od maja do septembra. E tada ce da traju masu.
TAKUMI
Ko polira sofersajbne i koliko kosta to?
Tico garant.
Ja sam moju polirao sinoc, sa 4000, ne smijem sa manjim jer se moze ostetit water repellent sloj, i namazao Turtle Ice-om. I sad je sve OK.
TAKUMI
I sad kad si je naceo, moras li to da radis svako malo?
Neko rece moze neko ne moze. Neka da trebaju spec paste da se ne isplati, onda da ima neko na na zabjelo da to radi itd. Meni treba za jedno mjesto 10x10 da se ispolira
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks