e to![]()
Pa to sam i reko.![]()
e to![]()
Vracem se sa drugovima iz Beeera ide auto iz suprotnog smjera kad u 2-3 sekunde iza toga auta pojavljuje se motor i upada izmedju nas (ne znam kako) prolazi nam mm pored retrovizora i baci ih malo motor nzm kako ga ispravise momak iza nas se okinuo bio u pasata (kako se u njega nisu zakucali) - odma je stao i vratio se za njima to uradili i mi i stigao ih ovaj sa pasatom bila neka djecina i plakali.
Ja ne znam kako ih je Bog pogledao da ne poginu.
Nocas sa M3 - stiskanje jedno sat vremena po gradu i van auh
Jedan kruzni-drugi-treci-zaobilaznica (zeta) pa vracanjeda kad smo se vracali vozili se otvorenog krova.
Nije mnogo bilo od 180 kad smo naisli na kola neka pa do 260
-Potrosnja me odusevila lagane voznje 15litara. - a kad se preslo u stiskanje pala je kazaljka 3cm![]()
Mokre glave?
Sent From My Galaxy S7
Bizbo, zar nije po tebe bolji 335d?
Duše mi narod gleda i komentarisea nama lagano u njegajos nam je vruce bilo od grijanja.
- najjace na lezeci momak veli djevojki (jos zavikao) vidji ovi se voze otvorenog krova.
-335d ide frizuru kvari.
upload a picture
Bizi kakav je osecaj na kruzni tok ka u swedskoj vaktile u srecna vremena....![]()
Nema zezanja opasan auto - idemo 170-180 premjestaju nam se iz desne trake u lijevu prema zeti.
Pri vecoj brzini kad stisnem kocnicu pocinje kao da bruji kao u vozu kad koci ... jesu li pakne ili ?
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Avion seat cordoba
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Vjerovatno nisu postavili dampere/limove kad su zamijenili pakne.
TAKUMI
kad dolaze kod nas na trziste,bice povoljnosti za kupovinu ovakvog auta,subvencija i tako![]()
Kako mi se brat zapalio za Golfa 5 - to je horor.
i to izdvaja od 7000 do 8000e...
A on ce ti idol bit
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
a brat je brat....:cower:
Nocas policije i interventne koliko oces po gradu na svakih 100metara.
Nisu me zaustavljali dok nisam bio pored interventne na semafore (momcici neki) i zaustavljaju me zbog stakala 140e i vanredni tehnicki pregled.- samo su se salili a najvise mi se svidja sto smo pricali o golfu.
(Dje si radio ovo - kad si stavlja ono)
/ zaustavlja me interventna da bi pricali o golfu.
![]()
Bizbi, znas li sto kaze Judge Judy?
TAKUMI
Je li to neki trkac?![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks