Čovjek ignoriše naloge federalnog suda da pusti ljude koje je zadržao. Odluke federalnog ili vrhovnog suda obavezujuće su za sve nivoe izvršne vlasti, uključujući i predsjednika. Bilo ko ne postupi po oduci suda rizikuje da odgovara za "contempt of court". Zvaničnici Bijele kuće jednostavno govore kako je ovo što rade veliki uspjeh, a za naredbe sudova kažu sljedeće:
Biće zanimljivo da se vidi da li će se i koliko će se brzo ljudi navići na ovkav način postupanja. Brzo su se navikli na očajne izjave u toku predizborne kampanje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko bi rekao da politika može bit tako efikasna. Danas potpisano, sjutra već radi odlično. Deset dana unutar mandata veće se podiže moral, ekonomija, policija vojska i tako dalje. Još tako glomazan sistem koji uključuje cijeli svijet, ne samo Ameriku. Ko bi rekao da se može bit tako efikasno... Svaki dan se nešto novo nauči.
Meni je USA second home, ali zbog njega i zbog svih onih koji se kunu u njega i sto misle da su pametni volio bih da im se desi neki hard core teroristicki napad, ono 10 puta veci od 9/11.
TAKUMI
Moguće da ja ništa ne kapiram i da su drugi bolje procijenili Trampa, ali sve mi se čini da je moguće da posljedice Trampovog predsjednikovanja budu mnogo veće od bilo kog napada.
Iskreno ću bit iznenađen ako izdrži pun mandat.
Last edited by NHM; 31-01-17 at 16:28.
Volio bi da im se desi neshto shto bi povecalo podrshku Trampu...?
sent using tapatalk
#fakenews
Sanse za to su svakim danom sve manje. Kad su Kinezi poceli da pricaju o mogucem ratu sa Amerikom, tesko da osobi koja izaziva toliku nestabilnost u spoljnoj politici moze da se dopusti da ostane dugo na vlasti.
Pusti Maju bre, vidis li da zena blage veze sa mozgom nema? Postavlja linkove sa sajtova teorija zavjere, kune se u Fox News i Hanitija, velica ratne zlocince, americkim patriotama naziva ljude koji nikad nisu ni procitali Ustav svoje zemlje i kao papagaj ponavlja "alternative cinjenice" Trampove administracije dok provjerene iformacije koje se ne slazu sa njenom dogmom naziva laznim vijestima. I ne vidi nista lose u ociglednom fasizmu. O kakvoj osobi mislis da se radi?
Pored Maje trampofila rusofili pocinju da izgledaju normalno.
Cujes podize se moral a citav svijet bruji o monstruoznosti ove krajnje ilegalne zabrane. Popularnost mu u rekordnom nivou opada. Cak i njegovi glasaci su poceli da mu okrecu ledja a Bijela Kuca puna ljudi koji objavljuju ludacke informacije o poslovanju nove administracije.
Last edited by VanjaTheMan; 31-01-17 at 16:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pritom ne mislim samo na to oće li ljudi moći njega da izdrže, nego i može li on da izdrži da bude u toliko dugo u tom svijetu koji ga ni najmanje ne zanima. Samo ne treba zaboravit ko mu je potpredsjednik. Još gora opcija.
Usput:
Трамп је добро почео, свака му част.
Ne daj bože da se desi ništa slično. Prije svega zbog nedužnih žrtava, a i to bi dalo ovoj administraciji vjetar u leđa... Ionako ne priznaju globalno otopljavanje kao problem, pa mislim da bi se, od količine napalma sručenog na tu zemlju iz koje bi bili teroristi, dogodilo globalno otopljenje bar za 1 stepen celzijusa na nivou cijele planete.
( 10 dana racunajuci 2 radna vikenda)
Skoro pa20 mjeseci to prica.. Zato su ga valjda I izabrali - zbog obecanja glasacima, nisu zbog politickog iskustva sigurno.
Sto znam..
A ovo oko Meksika, pa konsekvence "izdaje" imaju svoju tezinu.. valjda..
Potkopavanje komsija, e pa.. sta znam, jel'te..a Ameri sve 'chuju' prije nego sto neko I zucne u etar.. Valjda...
"Pcele na lopove".. Iha sto se pozicioniraju svako malo... samo posmatramo...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 31-01-17 at 17:59.
Jes, ali civilizacija je na rubu propasti, Amerika nestaje, atomski rat se bliži...pa možemo zanemarit opšti nekvalitet Trampovih protivnika. Najsmješniji su mi lokalni libtardi, samo prate globalni tok, iste izjave prosječnog cdm forumaša i sjw-ovke sa pusi šeširom. Meni je simpatično ovo koprcanje, koprcaju se svi svuđe u svijet, pa ajde i ja da malo nazivam Trampa pogrdnim imenima, jaučem nad sudbinom planete, da i mene malo brige more, mene Meksikanca iz Crne Gore.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
You must spread some Reputation around before giving it to Raulio again.
Svakav cast za Meksikance.
Hvala Lepo
Samo ću da izjavim za dnevnik sledeće: ono što koza ležeći vidi nije daleko.
I dalje aktuelna Kanada
http://pamelageller.com/2017/01/cana...edium=facebook
Nije lako, ali je jako rođaci.
My boycott list till now :1. MSM2. Hollywood3. Starbucks4. Add any other liberal orgdon't forget about Coca-ColaMy boycott list is getting bigger each day!! Great!All these liberals protesting Trump's executive order on immigration are lacking common sense.Sure I'll boycott them. Oh wait, I already do. I wouldn't buy their overpriced crap anyway.hahahahahahahahahaha Vazda sa pozitivcima I progresivnim narodom.My parents got an email about this. We're no longer buying Starbucks. I will miss my caramel frapicinos.
One ljevicare ne mogu citati.. em placu, crnjace, mrache, nemaju pojma o istoriji, geografiji, ekonomiji, nauci, apokalipticni, fatalisti.. gnjavatori..
Hvala Lepo
hahahahahahaThe democratic party has been reduced to clowns and actors
Ma prema ovim ljevicarskim mentalnim sektasima .. zdravi su I progresivni.
Hvala Lepo
Samo da zavrsim sa zalihama starbucks kafe I ja I'm se pridruzujem u bojkotu.CocaCola, Pepsi.. iha.
Hvala Lepo
Malo mi je smiješno da je smiješno klovnove i glumce pominjat. Šegrt i:
Znam, znam. Progresivan, talentovan, pravi čovjek za posao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks