odmah je poceo da ga nervira direkt kroz ruke, vec u prvu rundu je poceo da pokazuje nervozu i da gestikulira garsiji da nastavi
odmah je poceo da ga nervira direkt kroz ruke, vec u prvu rundu je poceo da pokazuje nervozu i da gestikulira garsiji da nastavi
evo trener i promoter Dejana kaze da nista nije radio od dogovoren, to sto su trenirali nista nije uradio. ako ga trema nije odrala , ne vidim nista drugo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja ga samo jos vise postujem zbog toga sto je izabrao najjaceg. Jedino sto mi se ne svidja kod Dejana je sto ima malo taj seljacki momenat pa previse potcjenjuje svakog, za ove prethodne je sa ubjedjenjem tvrdio da ga se svi boje. Majki je vec jednom odlozio ovu borbu, iskusno, da se jos bolje pripremi, Dejan je to shvatio da ga se Majki prepao. Zao mi je jedino sto ce na ovaj nacin izvlaciti pouke kako bi jedan sampion trebao da razmislja.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
A predugo je dejo u tom sportu da bi to moglo da prodje. Nema izgovora, ovaj ga je posteno dobio i tacka.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
A vidji ove sad cus nije ta klasa...pa kakvi su to onda borci sto je Zlaticanin nokautirao?
Ne svidja mi se Zlaticanin kao pojava kao sto mi se nisu svidjele ni izjave prije meca ali brate da govorite kako je "tek tako" postao sampion...stvarno
On sanse nije imao da dobije ovaj mec kako je od starta izasao. Za dvije i po runde ga nijednom udario nije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A u picku materinu, jos me radi adrenalin necu ga zaspijevat kako cu preksjutra na posa
ovo sve neki strucnjaci odjednom...dejo sirovina, znaci...
3 - 4 klase ispod Majkija, svaki do sad. Deju se inace nacrtao taj put do pojasa kao sto se nikom nikad vise nece nacrtati. Boksovao je za WBC titulu protiv mamanija koji nije ni u prvih 80. Ne umanjujem ja njegov uspjeh nikako, Dejan je zasluzio sve ovo sto je napravio do sad, i hvala mu sto je nasu drzavu prestavljao na takvom nivou.
Koliko mi je zao Dejana, toliko mi je zao i ovih ljudi sto ih Mijo Martinovic popali izjavom nocas pa uplatise grdne pare na Deja. Bilo ih je da su gruvali po 10k.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Burns dobar, ali tad bio u krizi, nakon teškog poraza. Redkač solidan ali ne i klasa. Borba za titulu, Bolivijac, najgori od ove trojice. Garcia je, vidio si to valjda, klasa. U 9 od 10 borbi bi dobio Zlatičanina. U jednoj bi ga Dejo možda slučajno pogodio iz klinča. Ne znam kakvi su ostali iz vrha, Linares, Figeroa, nisam ih gledao, pa ne znam gdje je tu realno Dejovo mjesto ako Garcia ode, ali da je klasa da duže drži pojas, realno nije. Za to treba više oružja, više dimenzija, više taktičke potkovanosti. Previše je nabildovao samopouzdanje u lijevi kroše i zapostavio kretanje, eskivaže. Prosto nevjerovatno da je kao manji borac izgledao toliko sporiji, nezgrapan, statičan. Da je izgubio na poene očekivao bih da mu ovo bude lekcija, ovako me strah da ne postane još manje aktivan i rezervisan.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Dok mi se misli malo ne srede,nisam htio opsirno da pisem ali sam citao postove iz "vrucih" glava.
Prvo, postenijeg threada od upcoming events nema u Crnu Goru. Nema vrijedjanja,cuda nekakvih,glupiranja itd.A rekao bi neko- ovi sto vole borilacke vjestine da su nasilni i svakavi.E nismo, znamo kako je po p.knu dobit pa ne pricamo svasta haha
Sto se tice meca od jutros...Drago mi je da sam ga gledao i navijao za pobjedu.Osjecao sam se kao da sam ja u ringu.Vjerujem da je Zlaticanin imao manje treme od mene.
Ocekivao sam da ce krenuti agresivnije,otvoreno koliko se moze i pogoditi Garsiju kako treba.Protiv takvog majstora se izgleda i drugacije ne moze.Zlaticanin, kao da se skoncetrisao na taj jedan udarac lijevim kroseom,slabo mu je kretanje bilo,sporo.Nije agresivan bio.Siguran sam da ovo od njega ne da nije 100% nego da nije ni 50%.Naletio je, otvorio se,pogrijesio.Nije mu noc bila.Da je bila njegova noc, protiv ovakvog bi mu opet tesko bilo .Zabrinuo sam se bio poslije nokauta, ali mi ga nije zao bilo ni u jednom momentu.To mu je sastavni dio posla. Kad je ustao, za mene kao da je pobijedio.U tom poslu je uspio da postane glavni na neko vrijeme i to iz kakvih uslova?Iz Crne Gore dje su uslovi za treniranje vecine sportova losi, a uslovi za boks jos gori od toga.Da ne pricam o situaciji sa drzavljanstvom.Iz sportske hale u Budvi doci do MGM Grand arene i braniti pojas je nevjerovatan uspjeh ne samo za nas vec i mnogo mnogo sire.Osvajanje WBC pojasa je najveci uspjeh crnogorskog sporta i ovome covjeku svako postovanje i cast.On je vec legendu napravio od sebe.
Sto se tice WBC pojasa, Zlaticanin ga je zasluzio posteno i izgubio posteno i to od najboljeg u toj diviziji a pobjedjivao je najbolje koji su mu izlazili kao protivnici.Vidim da Garsiju vec mnogi odavde zovu Majki, tako da smo izgleda dobili boksera za koga cemo navijati i koga cemo sa zadovoljstvom pratiti.Ne samo zbog bokserske vjestine, vec i zbog odnosa prema nasem sampionu.
Nadam se da nas borac nece imati posledice od nokauta i da ce osvojiti jos koji pojas, ima vremena.Otvarace mu se sanse 100 %.Da ima Obilica medalje,trebalo bi mu je okacit.Ne znam koja je najveca medalja u CG sad, ali ju je zasluzio!
Menadzeru Martinovicu isto svaka cast.Utabat put nekom odavde do WBC pojasa,sklopit ovako kockice, je nevjerovatno veliki posao.
Last edited by makelele; 29-01-17 at 09:38.
Sto bi Rambo Amadeus rekao "..pa ako ce poginut da pogine od junaka..." Izgubio je od boljega, po svakom pitanju. Sastavni dio sporta, pogotovo boksa. A sto da je izgubio od nekoga levatora kao Klicko? Sto bi onda pricali? Ovo sto je on postigao, nece za 50 godina ni jedan bokser sa ovih prostora postignut. Sto neko rece, sad cemo da vidimo od cega je napravljen. Garsija ga je dobio cisto na iskustvoi taktiku. I svaka mu cast na tome, kao i na izuzetno sportskom ponasanju i odmjerenim rijecima. Pravi saompion.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja se ne mogu oteti utisku da je ovaj mec za Deja dosao prerano ipak u boksu se dosta toga svodi na iskustvo Garsija ga ima duplo vise nego Dejo sto se vidjelo i kod nakauta dje je prodao foru na koju je Dejo nazalost nasjeo.Druga stvar kretanje u ringu je bilo previse staticno licilo je na Tajsonovo pick a boom ali cudno mi je bilo da nije koristio eskivazu dok je skracivao ring Garsiji tako je sebe nacinio dosta predvidljivim.Ipak postovanje ostaje covjek je probao da se bori sa jednim od najboljih nadam se da ce iz ovog nakauta izaci iskusniji za neke buduce meceve.I na kraju ja bih trazio sparing meceve sa Garsijom od njega bi Dejo mogao dosta da nauci obzirom da su obadvojica nakauteri
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Želudac me zabolio kad ga Garsija je vratio na fabrička podešavanja, pomislio sam da se neće budit. Sad mora prvo u glavi sredit stanje, mogu misliti kako mu je teško danas.
Malo me mec podsjetio na luis vs tyson.. Ovaj koristi duze ruke, cuka ga direktima, ne da mu da pridje..
jbg moderan boks se i svodi na reach...ko ima duži
zato i volim MMA jer imaš mnogo više opcija
She is only here to annoy herself!
Najede ga snijega.
Bogomi odje je Zlaticanin najbolje prošao ... 325 000$ od nagradnog fonda ne računajući sponzore itd...
Vjerujem da su CG kladionice dobre par miliona od sinoć. Castice ga gazda neke od lanaca kladionica stan ili dobro auto![]()
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Od tih 325 000 ostacemu jedno 30 ili 40, ako mu i toliko daju, ostalo ce podijelit "tim" koji je ulozio pare u njega. Osim ako nije sto s kladionicama dogovara.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U svakom slučaju, bolje je prošao nego ja))))
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks