ovo je vec pretendent za KO godine.
Zao mi je ali ovo je bas visa liga.
Pitanje je da li ce se vise ukazati ovakva prilika
E stvarno steta, zao mi i Dejana ali sumnjam da ce odustati sad nakon ovoga.
Sto se kladionica tice, i ja sam svasta cuo da se masa para danas uplatila na njega.
ovo je vec pretendent za KO godine.
Zao mi je ali ovo je bas visa liga.
Pitanje je da li ce se vise ukazati ovakva prilika
Pa znam, zato i rekoh, bolje ovako nego da ga kuca 12 rundi, olesio bi ga
Jbg nadali smo se, veliko je ovo, svjetski sampion, svaka mu cast. Jednostavno druga liga je u pitanju, otici ce Majki u drugu kategoriju pa ce vratit' Dejo pojas![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ovo je ono o cemu sam pricao juce... Tesko je bilo ocekivati drugaciji ishod, u svakom slucaju, Deju veliko hvala za ovo sto je postigao do sad, za ovaj mec, za buduce meceve. I pored ovog poraza, sto se mene tice, najvece postovanje za Dejana i kapa do poda. Ono sto je on napravio drugi mogu da sanjaju
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Moj brate, ja sam mislio da se nece dizat nocas. Vec se u prvu rundu vidjelo da mu aperkat prolazi lako.
Ili ce ga Tramp pospremit'![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prepadoh se za Zlaticanina. Bitno je da bude dobro sad.
Veliki je sportista ovaj Garsija.
Meni je bilo nevjerovatno da sa svakim bokserom sa kojim sam pricao rekao je "Zlaticanin dobija ovo".
Da li toliko ne znaju ili prosto navijacki idu. Ovaj sto je odigrao kladionicu mi kaze "brate a nema sanse majki, pogledaj renking na google"... Ja rekoh, brate kakve veze ima renking..nije se momak borio...bio je u drustvu Pakja, Mejvedera, brace Klicko, Golovkina...6borac u pfp. Veli on "Ma koji Garsija brate, evo vidjeces".
Nevjerovatno da bavis se tims sportom i to profi
.zivis od toga i ne znas ko je Garsia. Sta da ocekujes onda od ljudi odje, onih obicnih fanova?
Dobro je sto je Dejo dobro. Krupno je zagrizao i nazalost tako je proslo kako je. Jbg..kako rece Majki "jednom sampion-uvijek sampion"
Žestoko spuštanje. Brzina, snaga, tehnika. Ne možeš na to prenapuvanim samopouzdanjem jedino u snagu udarca. Ako je poraz bio neminovan, šteta zbog ovakvog nokauta. Nikad više isti borac.
Sent from my D5503 using Tapatalk
ali je nokaut brutalan bio, namjestio mu se na aperkat sam
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Klasicnom taktikom ga je odradio, znaci kruzenje suprotno od dejove ljevice, direkti u kretanju da mu prekine tempo... Samo ga je time prigusio da ovaj nije vise zna sto da radi, sto pokazuje koliko je stil dejove borbe ogranicen, jbg.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Majki garsija ima boks u malom prstu, kakvo iskustvo... Dejo je krenuo srcem i steta sto se ovako zavrsi...
Zna li se kolko je para uzeo Zlaticanin za ova 2 meca... nesto se pricalo pola miliona titula, milion odbrana... da makar moze lagodno da zivi, sto neko napisa, posle ovoga nikad vise isti birac
Ne znam na koju foru je iko mogao da zamisli da ce ovo biti lako za Dejana, znas i sam sta je Amerika sto se boksa tice, kakava je tu konkurencija i kakav moras talenat da budes da bi se tu probio i naravio rezultat kakav je Majki naravio do sad. Dejan ima jaci udarac od njega, ali samo to i nista vise a ovaj je od starta krenuo na tempo i tehniku, iskusno protiv udaraca, a jos ima duze ruke. Dje...
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Beka no je ovaj garcia ima vise prilika za aperkat no ga je bukvalno pustio da se dejo opusti i da mu se dobro namjesti, sto se i desilo.. greote, deja ce da izjede ovaj poraz ja mislim pogotovo preko toga sto je prica da ce da razori garsiju.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
juriti ovakvog borca po ringu,jos u ranim rundama kad ima snage za nokaut,ludost !
izdusio je vazduh pri padu na desnu stranu,zato je ovo izgledalo ovako dramaticno...
tek sad cemo vidjeti od cega je skovan,da trenira jos jace pa ceka sansu ili lagano u penziju.
Cus nokaut godine... a dje godine, decenije, bas onako filmski
A znam ja to sve, ali je nevjerovatno da to ljudi iz te branse ne znaju. Jos ne znaju za Majki Garsiju. Koji je, vidjeli smo nocas...za 3klase bolji borac od Zlaticanina.
Svaki put kontra lijevim direktom..preko dejove lijeve. Svaki put desni direkt kad ga izbaci iz ritma. Kad je poceo na silu da ulazi i spusta glavu, Garsija ubacio i aperkat. Time ga je i naceo. Sta vise reci..majstor. Jbg..zao mi je Dejana, ali ovo je klasa.
Ma narod napumpao borbu,stvori se pritisak , a dejo potcijenio debelo Garsiju. Ljudi nasi ne znaju ko je garsija.
Usao odma nervozno u mec vidjelo se i posle namjestao samo glavu. Steta,a mogao je da bira prvu odbranu i koga ce.
Pitanje je sta sad.
Garsija je masina,pravi sampion.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks