Page 265 of 717 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast
Results 6,601 to 6,625 of 17905

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    1,252
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    128 Posts

Vala je mogao i prevodioca nac,kako ovaj prevodi sramota

Thanks Thanks Given 
    1,631
    Thanks Thanks Received 
    1,734
    Thanked in
    1,399 Posts

Quote Originally Posted by makelele View Post
    Izbice ga isto kao Mamanija
    oce ka u knopr, ovaj je masu bolji borac od onoga, u bilo kojem slucaju ce se namucit.

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,069
    Thanked in
    5,349 Posts

Neka ga pogodi jednom samo kako treba, ima da ga spušti u po' kvadrata

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

A mec ce svakako gledat 219 budnih ljudi iz cg tako da isti matrak prenos ili stream..
    Ajmo dinamitU!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Kad je burnsa pobijedio, moze i ovoga. Odlican je garcia, ali mislim da je na.ebao nocas. Glavu ce mu otkinut zlaticanin.

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

Sad sam gledao malo garsiju. Moze zlaticanin, posto ovaj nije boksovao sa nekim jakim udaracim. Istina dobit barnsa u skotsku u kakvom god da je stanju bio uliva nadu da moze i ovoga

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Sad sam gledao malo garsiju. Moze zlaticanin, posto ovaj nije boksovao sa nekim jakim udaracim. Istina dobit barnsa u skotsku u kakvom god da je stanju bio uliva nadu da moze i ovoga

Imas pravilo u boksu da se sa udaracima boksuje na tehniku i tempo. Vjerovatno ce Garcia upravo tako i da krene jer je kompletniji bokser od Dejana pa moze da se prilagodjava i kombinuje sta mu odgovara, a Dejo nema sta da mijenja vec samo ide na nokaut. Ali to opet ne mora da znaci nista, sto kaze bitrate, neka ga Dejo jednom dobro "pronadje" i to je to.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    6,285
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

Kolika je kvota?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

Default Upcoming Events

Bet365 2.75, najveca u williamhill 3 kod nas tuga od kvota mada sam cuo da su uplatili neki u premier 35k a drugi 50k sad dje ne znam

Last edited by kaemSe; 28-01-17 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Dobre pare se na Deja uplacuju to znam 100% taman ovakve kao sto @kaemSe kaze,a tek po americi ovi nasi sto cine boga pitaj. E sad zasto se tolike pare stavljaju ne znam stvarno.

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,069
    Thanked in
    5,349 Posts

E slusaj ti Mija haha

"Predsjednik najprestižnije WBC verzije Mauricijo Sulejmani će lično uručiti šampionski pojas pobjedniku. Pričali smo sa njim i on smatra da je Dejan bolji bokser i da će zadržati titulu prvaka."

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

A komentar najjacii

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

E pa ovako, ne znam koliko pratite boks..
    Majki Garsija onaj stari, prije 4 godine recimo..je krupan zalogaj za Deja. To je strasan bokser, koji se ne boji fajta. Prvak u dvije tezinske kategorije, top 10(bio 6) u pfp na svijetu.

Danas to nije isti Majki Garsija, 1 mec u skoro 3 godine. I taj jedan mec je odradjen li-la. Ali postoji nesto sto vi ne znate, njegov trener je 3 puta proglasavan za najboljeg trenera na svijetu. Rijec je o tehnicki mnogo boljem bokseru od Deja. Opet ogradjujem se i govorim o onom kakav je bio Garsija.

E sad, od ljudi ovdje u Crnoj Gori, mahom koji su u boksu..ja sam cuo samo jednu stvar.. Zlaticanin ce ga pokositi. Svi su ubijedjeni u pobjedu Dejovu. Necu imena ovdje da pisem, ali jedan nas bokser mi je danas na treningu pokazao tiket sa uplatom od 400e na Dejana. Prosto postoji ubjedjenje kod ljudi koji su u boksu i u Dejovom kampu da Zlaticanin to dobija. Dejo sparinge radi sa momcima 10kg tezim i obara ih na sparingu. Rijec je o bokseru koji ima udarac 2 ili cak 3 kategorije iznad njegove. To mu je od Boga.. A Majki nema jaku bradu.

Ja licno sam skeptik, znajuci Garsiju od prije. Ne znam kako se spremio za ovaj mec..itd.. Ali ako pobijedi Zlaticanin Garsiju, to ce biti bez sumnje najveci uspjeg Crnogorskog sporta. Zlato na Olimpijadi ne nosi tezinu kao ova odbrana titule.
    Da ne govorim sta bi to znacilo za Dejana, za njegovu budzet prije svega. Koja i kakva vrata mu otvara ova eventualna pobjeda.
    Neko rece Dejo je mogao da bira protivnika.. E nije mogao..kako da bira kad ga svi izbjegavaju. Nece niko protiv njega da se bori! Linaresu je nudjena borba, izbjegao je 3 puta.. Majki je jedini skupio muda da prihvati..pa je trazio jos vremena za pripreme.

Zbog svega ovog mene jako iritira odnos medija prema Zlaticaninu i odnos cjelokupne javnosti. Sramota je da se jedan ovakav event i dogadjaj tako slabo isprati ovdje kod nas. Uz duzno postovanje Strugaru..Ivan je takodje momcina, ali kako je moguce da on dobija onakvu paznju..a za Deja se ne otkupi prenos na nacionalnoj frekvenciji? Ne znam koliko da kosta!

Sramota! Eto samo to ima da kazem za kraj.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

zna li ko koji stream da ce biti
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    zna li ko koji stream da ce biti
    Imas na Tv Vijesti
    A ako si na android skini Mobdro imas tamo skysport pa na njega gledaj.

Budućnost

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

na posao sam na lap top, a cuo sam za vijesti ali jbg.
    hvala vam u svakom slucaju

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Je li ovo tacno da je na Vijesti prenos meca... ali meca, da ne bude kakva emisija sa par "strucnjaka" i tome sl...

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,069
    Thanked in
    5,349 Posts

Bice streamova sigurno ali ako hoces konkretno na Vijesti da pratis imas WebTV na ExtraTV sajtu.
    Uslov je samo da net sa kojega se kacis bude Telekomov zbog ip adrese.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Zbog svega ovog mene jako iritira odnos medija prema Zlaticaninu i odnos cjelokupne javnosti. Sramota je da se jedan ovakav event i dogadjaj tako slabo isprati ovdje kod nas. Uz duzno postovanje Strugaru..Ivan je takodje momcina, ali kako je moguce da on dobija onakvu paznju..a za Deja se ne otkupi prenos na nacionalnoj frekvenciji? Ne znam koliko da kosta!

Ne treba Strugara dovoditi u isti kos sa Dejom, sve i da izgubi nocas, vise vrijedi poraz (WBC) od Garcie u MGM GRANDu nego 500 titula sampiona svijeta u WAKO federaciji. Ali odje ljudi to tesko kapiraju. Sto se tice ovog potcjenjivanja od strane medija i javnosti, od ovih nasih me nista ne cudi, ali i amerikanci su ga brutalno potcijenili, cak nije ni glavna borba vec uvodna, kao showtime-u zanimljiviji WBA od WBC meca o.O. Garcia poslednjih dana pokusava da ga maksimalno uzdigne, a to oni inace rade u ovakvim situacijama - ako ga pobijedi, da ne bude da je pobijedio neku prdnjavu, ako izgubi, da ne bude da ga je prdnjava izmlatila. Dejo je tamo anonimus i pored pojasa koji je trenutno u njegovom vlasnistvu, ali ako ovo dobije nocas, bice im itekako interesantan

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo jedan info insajderski , posto se vjesti .urce da su otkupili prava za prenos. nije istina nego im je to obezbjedio dzabe trener Dejanov.

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,786
    Thanked in
    2,142 Posts

A kakvi crni Strugar da se uporedjuje sa Dejom. To ti je isto ka i mene da si uporedio s njim. Toliko su znacajne te WAKO titule i takmicenja. A ovakav odnos ima klasicnu politicku pozadinu. Znate ko ulaze pare u njega i ko ga finansira, i sad "tamo neki" ne ogu da se kite njegovim perjem i onda nema da se pojavljuje nidje, ni na tv ni novine, nidje. Ali nije ni prvi i poslednji koji je svjetskog ranga a da nama ne valja. Mi cemo samo da pricamo kao za Pekovica, Raonica, Vujovica,... i ostale svjetske klase "on je nas, crnogorcac" ali...kojega smo mi sutnuli nogom u prkno i pricerali nedje dje ce ga cijenit
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

http://livetv.sx/enx/eventinfo/49049..._mikey_garcia/

Bice ovdje pred mec 100%

Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Toliko su znacajne te WAKO titule i takmicenja
    Samo iz Jagodine imas 4 ili 5 momaka koji su prvaci svijeta u WAKO federaciji to sve govori o cemu se radi. Nego da ne blatimo ovu temu pominjanjem iste

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ja nijesam Strugara uporedio sa Dejanom. Nego sam rekao da mi je nenormalno da jedan Strugar koji se borio tamo gdje se borio, ima vecu medijsku paznju od Dejana. Strugaru najveci uspjeh je bio Pariski turnir na kojem je izgubio od Aziza, a bio je na vrhuncu svoje karijere.
    Da se razumijemo, ja Strugara poznajem i ne umanjujem njegovu karijeru. Onaj ko trenira bilo sta zna da nije malo biti prvi i u svom selu, a kamo li prvak u bilo kojoj federaciji, posebno u borilackim sportovima. Ali ne moze da Strugar ima vecu medijsku paznju od Dejana. Ljudi su toliko neobrazovani, neinformisani..itd itd...da pojma nemaju kakav je vaznost ovog pojasa. Dejan da je ne da Boze sa Kube recimo ili iz Britanije, eto tu blize... On bi bio bozanstvo u tim zemljama. Klanjali bi se momku, jer u Britaniji se zna sta je boks.

Ali da ne mracim, to je sto je. Ako dobije Dejo ce milione da namlati.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    E pa ovako, ne znam koliko pratite boks..
    Majki Garsija onaj stari, prije 4 godine recimo..je krupan zalogaj za Deja. To je strasan bokser, koji se ne boji fajta. Prvak u dvije tezinske kategorije, top 10(bio 6) u pfp na svijetu.

Danas to nije isti Majki Garsija, 1 mec u skoro 3 godine. I taj jedan mec je odradjen li-la. Ali postoji nesto sto vi ne znate, njegov trener je 3 puta proglasavan za najboljeg trenera na svijetu. Rijec je o tehnicki mnogo boljem bokseru od Deja. Opet ogradjujem se i govorim o onom kakav je bio Garsija.

E sad, od ljudi ovdje u Crnoj Gori, mahom koji su u boksu..ja sam cuo samo jednu stvar.. Zlaticanin ce ga pokositi. Svi su ubijedjeni u pobjedu Dejovu. Necu imena ovdje da pisem, ali jedan nas bokser mi je danas na treningu pokazao tiket sa uplatom od 400e na Dejana. Prosto postoji ubjedjenje kod ljudi koji su u boksu i u Dejovom kampu da Zlaticanin to dobija. Dejo sparinge radi sa momcima 10kg tezim i obara ih na sparingu. Rijec je o bokseru koji ima udarac 2 ili cak 3 kategorije iznad njegove. To mu je od Boga.. A Majki nema jaku bradu.

Ja licno sam skeptik, znajuci Garsiju od prije. Ne znam kako se spremio za ovaj mec..itd.. Ali ako pobijedi Zlaticanin Garsiju, to ce biti bez sumnje najveci uspjeg Crnogorskog sporta. Zlato na Olimpijadi ne nosi tezinu kao ova odbrana titule.
    Da ne govorim sta bi to znacilo za Dejana, za njegovu budzet prije svega. Koja i kakva vrata mu otvara ova eventualna pobjeda.
    Neko rece Dejo je mogao da bira protivnika.. E nije mogao..kako da bira kad ga svi izbjegavaju. Nece niko protiv njega da se bori! Linaresu je nudjena borba, izbjegao je 3 puta.. Majki je jedini skupio muda da prihvati..pa je trazio jos vremena za pripreme.

Ljudi su ubijedjeni u pobjedu jer je covjek ubica i bukvano i ko prihvati borbu s njim izgubice, niko nema taj napadacki i udaracki asrotiman u toj kategoriji. Ako neko uspije da ga iskontrolise i drzi na distanci e to onda moze biti probematicno. Slazem se da je stari Garsija favorit protiv Dejana, ali ovo nije taj Garsija, odnosno ne bi trebao da bude, nikad se ne zna, mozda nadje staru formu, ali ako bude boksovao kao u poslednjem mecu sanse su mu zaista mizerne.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 265 of 717 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)