Napravis kupoprodajni, podjes u poresku popunis formular i predas ga zajedno sa kupoprodajnim. Posle nekoliko dana bude resenje, podjes za njega, platis, i vratis se u poresku sa resenjem i uplatnicom. I to je to.
deder daj malo detaljnije da se ne vrtim po šalterima, po nekim starijim varijantama 3 put se ide u poresku, je li i dalje tako ? treba li ovjeravat ugovor u sud ili kod notara isl ?
Napravis kupoprodajni, podjes u poresku popunis formular i predas ga zajedno sa kupoprodajnim. Posle nekoliko dana bude resenje, podjes za njega, platis, i vratis se u poresku sa resenjem i uplatnicom. I to je to.
smile if you fucked today
f6
dobar autic......
ko radi kroviste korektno i pojeftino?
p9lite
ima rus jedan u onu garazu pored puta u radanovice.
Zna li ko neki sajt što isporučuje djelove ovamo?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A pored ebaya ima li kakav drugi sajt?
Ja u Etno selo Montenegro. Preko noci je bilo -25. Sad je -14 ali ga upalit ne mogu. Spojio ga na Octaviju i opet nista.
Jedva vrgla. ***** ti 20W-50 ulje. Bojim se ako upali da ce mi klipnjace letit napolje. Mamu mu ***** dje dodjih sa njim.
Jel ima neko ovamo sa jakim akumulatorom?
TAKUMI
Koji auto???
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ebay.de isto. Lagano. Makar za djelove da ne razmisljs origig
f6
Uloži u bolji akumulator.
(sada ide priča kupio prije 2 mjeseca najbolji u USA po svim testovima radile Japanke djevice od 18 do 22 godine, ugradili ga hirurzi sa privatne klinike itd...)
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ubači to unutra kraj šporeta.
E kad bih mogao...
TAKUMI
Pregusto
Poslato sa Huawei P8 lite
A ne gusto no to je med. Kad sam ga upalio nije htio da drzi ler gas ni za 10 min.
TAKUMI
Zasto sipas to ulje?
Dobro si usuo 20w50. Trebao si da probaš 80w90.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks