Ili ne umiju ili neće. Jednostavno Miško ima monopol i to je to. Na primjer , Mornar na startu sezone nije imao nijednog Miškovog igrača u rosteru. Mislim da se i nakom svih ovih rotacija kod njih situacija nije drastično promijenila.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ili ne umiju ili neće. Jednostavno Miško ima monopol i to je to. Na primjer , Mornar na startu sezone nije imao nijednog Miškovog igrača u rosteru. Mislim da se i nakom svih ovih rotacija kod njih situacija nije drastično promijenila.
Valjda su ova 2 igraca, Vitkovac i Anderson njegovi igraci...
Oćemo li ih tresnut noćas?
ja ne vidim nazalost mogucnost da se tako nesto desi
ako ih ne tresnemo radije bih da smo peti nego cetvrti
Ljudi,imam 4 karte ,ali su 2 razdvojena mjesta... Mozemo li nekako da ih spojimo da zajedno sjedemo?
Ne znam ko ne igra Partizanu ali mi rece drug da je skocila kvota na njih sa 2.1 na 3.2
Ako koga jos karte zanimaju, od 3 sata ce se pustiti jos 250 karata za utakmicu.Bice da ovim nekim "sponzorima" ni Partizan nije po mjeri.
Zna li neko ima li jos karata da se kupi !? Naravno regularno, a ne preko `veza, dilera, $anera` itd itd ?![]()
Koliko god ih pljuvao iz nedelje u nedelju, i ovaj put se nadam u neko konacno budjenje, odnosno micanje kurcobolje. Ako ne sto drugo nocas ce se vidjet kolko ova ekipa moze odnosno ne moze. Srecno plavi, i preko grane uz vas!![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Drug prodaje 3 karte za kosarku 10e. info pm
Pa dje vam je vranjes sve vrijeme uhhhhhh, da mi je znat sto ovaj coek nije igrao do sad.
Послато са gt-i8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Zaista sram bilo zurosa za vranjesa
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Sad sam htio da isto rečem, tj da pitam je li Vranješ bio povrijeđen svo ovo vrijeme jer ako nije, a vucaj se Zurose okle si doša!!!
Sent From My Galaxy S7
Milo mi je za vranješa da je pokaza ono što svi znamo.
Nadam se da nećemo gledati savovića donkraja meča
Kakva antikošarka , kakav hrkljuš.
Nije povrijedjen bio, al jos od kraja Scepovog mandata on nije igrao. Ne znam ima li kakve veze al, posto mi se cimerka bas zna sa njim I pricali su nedje bas u to vrijeme kad je stao da igra, on je grdan pjan bio nedje na neku slavu, a u Bg kad su sa Partizanom igrali poslao sliku sa nekom starletom iz diskoteke. Ko ce ga znat
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
hoce li mi ko objasniti savovica??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kako je Reynolds laksi na nogama, ponovo se krece kao onaj stari.
Sent From My Galaxy S7
Ko je gori kuku. Nego greota ce bit ko god zavrsi 4.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kakav je grijeh prema Iliću , što mora da grije klupu zbog Savovića i Subotića.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks