Page 401 of 1402 FirstFirst ... 3013513913973983994004014024034044054114515019011401 ... LastLast
Results 10,001 to 10,025 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

zasto drzava ne da pare, ti si na izvoru informacija?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Vidji DPS Spina... Lele Sto Srbi koji kod njih imaju po 3-4 ovakve akcije na dnevnom nivou ne pomognu ovoj maloj ???

A ne kaže što fond ne obezbijedi makar pola para ili neki od funkcionera DPS ne uleti sa par hiljada...

Ja ću ti reći...

Jer je ćerka Brana Mandića, da je nečija od funkcionera, službenim bi se avionom vozila i već bi sve bilo završeno.

Skoro je bila scena da je dobila jedna funkcionerka 1000eur jer joj je neko bio bolestan, častio je Migo. Što se ne isprsi opština par hiljada ?

Neće jer je kćer Branova.

Ne bi bilo potrebe da se skupljaju pare po narodu da ljudi rade svoj posao i da pare koje su za ovo namijenjene nijesu opljačkali

Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Prvenstveno mi je bio cilj da se pokrene ideja da bi se brze skupile pare, jer kad je veca grupa ljudi ukljucena lakse bi se skupile pare...

naravno, forumske ``moralne gromade`` odma napadaju sa nidje veze pricom sa onim sto sam ja pitao....

P.S. Ja sam koliko sam mogao donirao u ovom slucaju kao i u vecini slucajeva do sada i aktivno po drustvenim mrezama pozivam da se makar SMS salju za pomoc Seleni... Sta ostali rade ili ne rade nije moje da znam niti me zanima, nisam vam adresa za to
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ovo sto znam za malu perovicku niko od fonda nista nije ni trazio, a za malu ivu bijelic su trazili ali su prvo otisli u italiju pa onda trazili pa su im ovi rekli da nisu ispostovali proceduru. tako nesto zaboravio sam detalje. inace su ih izmaltretirali posteno u fond.
    nesto ce im fond refundirati . to je ono sto znam.
    inace ova mala iz kotora je otisla preko bijelica za njemacku a iva je odlicno prihvatila terapije i one dijeluju. za malo su je nagrdili bili u beograd, tamo je bila 3 mjeseca
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

i ove akcije su nazalost takve izgleda da zavisi cije je koje dijete,ova djevojcica je Branova,pa nema te akcije u velicini koja je bila nedavno,treba svima pomagati jednako,muka je to.ne daj Boze nikome.a pomoc drzave je katastrofalna.....

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Pomoći države nema. Država je tu da servisira potrebe stanovnika i da iste zaštitI.

Medjutim djeca umiru i skupljaju se pare u narodu, običan narod umire čekajuci na redove, onaj koji nema da podmaze doktora 1000-2000 EUR je mrtav. Mladi doktori mahom pobjegoše za Njemačku i Austriju, po ulicama se raznose kriminalci.

Ali zato je Zoran Jelić izabran u DRI kao član savjeta, posao ce mu biti da kontrolise Vukicu...

http://www.vijesti.me/vijesti/crna-g...sistema-871895

Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
    Last edited by Gandalf_White; 27-01-17 at 13:04.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sta je bitno cija je cerka ne sprdajte se ljudi, pa pogledajte slike djeteta, srce me zaboli bez brata.... Brano radi to sto radi, mozemo se slagati sa njim ili ne, ali muka ih je potrefila, mogla je bilo koga od nas isto tako... licno ja to ne gledam nikad, pomognem svakom i svima kad mogu, vecina mojih privatnih prijatelja su opozicionari, i svakog pomazem koliko mogu cak i vise od toga i svi bi sve za mene dali jer sam covjek prema svima nebitno od politike.... svi mozemo preskociti jedan izlazak u grad ili par kafa po kafica i pomoci, necije malo je za nekog mnogo !

Vjerovatno je sve prebrzo islo da bi se cekao fond da pomogne, nidje Brano nije ni pomenuo je li trazio u fond pomoc ili nije....
    Vjerovatno mogu da se refundiraju troskovi ili makar dio ili da se plati dio troskova preko fonda, ali jedan moj privatni slucaj mi je pokazao da kada je u pitanju ekspirementalno lijecenje kao sto je sada u pitanju i nije klasicno lijecenje, to se ne placa totalno, ali evo dako neko nesto kaze po tom pitanju zvanicno u medije, jer cudno mi je da ni fond, ni Brano, ni niko se nije oglasio po ovom pitanju...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Kad neko kaze ovo Brano radi sta radi...
    Pa sta on to radi? Novinar je, po meni jedini realni I brutalno iskreni novinar I uvijek me odusevljavao svojim tekstovima. Nikad novine nisam kupovao osim nedeljom I to iskljucivo zbog njegove kolumne.

Ali u nasem drustvu rijec novinar treba da znaci poltron, a onaj ko pise kako jeste u drzavi (smrdljivo I posrano) taj je hejter I mrze ga..

Tako I nas najbolji bokser, nije najbolji, jer nije u poslanickoj klupi, najbolji novinar, nije najbolji jer vam kaze ono sto svi znate ali ste sise da kazete na glas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

red je vise bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da znas da jeste.divan covjek i vrhunski umjetnik.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

U ovakvim slučajevima se vidi da je ovo propala država. Ko se nadje u ovakvoj poziciji ( ne daj bože nikome ) i bude iskljucivo zavisio od cg zdravstvenog sistema, gotov je. U ovakvim slučajevima vrijeme je krucijalno i treba za sto manje vremena pokusat sto više a to je odje nazalost nemoguće za većinu stanovnika.

Je li pozvao koji politicar na kolektivno odricanje dijela zarade u korist lijecenja ovog djeteta?
    Last edited by GRUNA'STAR; 27-01-17 at 14:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne brate,politicari se ne javljaju.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

i na ovom slucaju kao sto kaze lepetanac nazalost se gleda ko je ko ona djevojcica iz hn nije mogla br dobit da se poruka posalje a sad agresija nenormalna nemam ja nista protiv toga ali je to licjemerno evo zasto receno je da je u pitanju 200 000 e znaci 200 puta po 1000 ili 400 puta po 500 ili 800 puta po 250 ili ti 1600 po 125 eura znaci 1600 uplata po 125 eura znaci 1600 ljudi firmi organizacija treba da uplate 125 eura i dolazimo do brojke od 200 000 i sta se desava tolika agresija na narod ni da treba da se skupi milijarda a ne pisljivih 200 000 ja kad procitam vijest da jovetic poziva da se pomogne a znamo da mu auto vrijedi toliko ne mogu a da ne zakljucim koliko ljudi mogu licjemerni da su se skupili sve te poznate face sto pozivaju da se pomogne i da su uplatili ne bi trebala nikakav br ni nista nego bi se skupilo u jedan dan ali ne bitno je kao da pokazemo da smo humani koliko ste sreli osoba dje govore a greote te kao placu za ovu malu a imaju mob koji vrijedi 500 e sto se niko nije setio prodacu tel pa cu uplatit a to je potrebno 400 osoba da uradi ne bitno je da se izadje ispred redakcije i da kucaju poruku kao ja sam human dacu euro poslacu poruku sa telefona od 500 e i to cu jos da se potpisem da se zna da sam dao ***** vam se ja na tu vasu humanost

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Nije mi jasno, kada se prije par godina u Srbiji skupljao novac za onu djevojcicu, zaboravio sam kako se zove, na kraju nije uspjela da se izvuce nazalost, pompa se velika digla u medijima, i novac se skupljao aktivno i u Crnoj Gori sjecam se na svakom cosku, po trgovima, fakultetima, preko sms poruka itd..... Poznate licnosti iz CG su ovdje skupljale pare itd, koncerti i cuda... na kraju ti roditelji optuzeni i uhapseni da su pronevjerili taj novac i cuda ....

Zasto se sada u Srbiji ne skuplja novac za Selenu? Zasto sad oni nama ne pomognu?
    Tamo toliko stanovnistva ima da bi se ovih 200k lagano skupilo....
    a sto ne pokupis te tvoje u stranku kako ste rekli imate 80 000 clanova je li moguce da se ne moze vas 400 uspjesnih u stranku pokupit da date po jednu ljubicastu nego moramo srbiju zvat?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Skupljene su pare tako da se opustite dezurni hejteri

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Malo da se osvrnem na ove humanitarne akcije .
    Kao i sve kod nas i ovo je puno licermjera i nepravdi neko se to zbog cilja i ne primjeti i prodje to tako.
    Za malu Ivu, posto je porodica obicna radnicka iz.naroda sto se kaze moralo se kopat rukama i nogama da bi se pare skupile.
    Primjer : ni jedna mreza nije htjela da broj za pomoc jer se to zakonski ne smije, jedino je poslije par mjeseci Mtel cini mi se dao broj i to samo za njihovu mrezu.
    Ova mala iz Kotora je dobila sve tri mreze isti dan (pravilno), razlog ujak je na poziciji.
    Evo medijski kako je ispracena ovo dijete , dok npr za malu Ivu nije bilo ovako. Davana su obavjestenja kad ce se koja akcija praviti, jer su to forsirale ove zene sto su vodile akciju.
    Poslijedice toga je da se za Ivu skupljalo mjesecima pare, dok se npr za ovu.malu iz Kotora duplo veca suma suma skupila za 20 dana kao sto ce nasam se i za ovo dijete isto brzo biti skupljeno.
    Cak se i ovdje nijesu forumasi prozivali i pisali o Ivi itd jer nije bio toliki medijski pritisak .
    Da se ne shvatim pogresno, podrzavam ovako agresivnu kampanju jer jedino tako mozemo nesto uradit i na sve tri sam ucestvovao koliko sam mogao ali mi.bude krivo sto za sve treba veza.
    Na kraju nesto o nasem ministarstvu da kazem, jb im pas mater samo toliko.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    To je prvo sto mi je "zasmetalo"evo dva dana ...djetetu sve najbolje da bog da docekala duboku starost i nikad joj ni po prstu nista ne bilo....ali sta da rade ona djeca koja su na zalost i ona bolesna a nemaju roditelje koji su vezani poslom sa medijima ....i ona treba da zive i njima treba pomoc

poslato sa 7 edge
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Za malu ivu se preko 6 mjeseci skupljalo 300 hiljada od toga je jedan sportista da 50 i jedna zena iz Tivta 10.
    Iz mob operatera skoro nista, jos su im rekli da valjda pola para njima ide.
    Da ne pricam o drugim detaljima, ali mi neke stvari upadnu u oko.
    Pa i odje neki moralisti, koliko su uplatili za Ivu, za onu Perovicku a ovdje samo zbog medija moralisu

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Kakve veze ima jesu li roditelji popularni ili nisu?Jes sve za Brana i zenu mu znaju da su novinari samo oni iz njihove branse i ljudi koji citaju njegovu kolumnu.Pomoglo im je to sto znaju kako medijski da podstaknu ljude da pomognu drugo nista da ih koji glavonja od politicara nije zvao da pomogne.Evo oni su isti rekli da ce sav visak novca preko njihove potrebe da se preusmjeri i drugoj djeci i neka ce tako i treba postujem svakog roditelja koji "agresivno" nastupa u borbi za život svog djeteta jer ako se bude uzdao u regularne procedure nema se cemu nadati.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Kakve veze ima jesu li roditelji popularni ili nisu?Jes sve za Brana i zenu mu znaju da su novinari samo oni iz njihove branse i ljudi koji citaju njegovu kolumnu.Pomoglo im je to sto znaju kako medijski da podstaknu ljude da pomognu drugo nista da ih koji glavonja od politicara nije zvao da pomogne.Evo oni su isti rekli da ce sav visak novca preko njihove potrebe da se preusmjeri i drugoj djeci i neka ce tako i treba postujem svakog roditelja koji "agresivno" nastupa u borbi za život svog djeteta jer ako se bude uzdao u regularne procedure nema se cemu nadati.
    Ajde mi objasni zasto za Ivu nije mogao sms , tek poslije 3-4 mjeseca samo Mtel. Dok ovamo sve tri mreze lagano, i poslije mi kazes nema veze koga poznajes.
    Mislis da otac ivin nije bio agresivan?

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

Default Iz raznih novina III

Iskreno, donirao sam. Ali cinjenica je da je ovo bio brutalan hajp i da se uspjelo ovo ucinjet samo iz razloga sto su roditelji medijske licnosti. Slazem se sa leperancem jer sam pratio za malu ivu kako je to islo sporo.
    Nemate pojma koliko je slicnih slucajeva za koje se ne zna, ja znam makar par roditelja sto se o teskoj muci zabavise ali eto jos ne izlaze u javnost. Takodje ovaj mrceni momak od 30 godina ne moze nac neku za ove smijesnu cifru, zalostno.
    Inace curici i familiji puno srece, vrijeme na srecu nije izgubljeno i moze se odmah reagovati

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,973
    Thanked in
    4,005 Posts

Možda i griješim, moguće je da je vremenom ova praksa uspostavljena. Znam da je prethodna akcija imala brojeve za poruke kod sva tri operatera, a poruke su bile oslobođene poreza. Pretpostavljam da će svaka buduća akcija ovog tipa imati isti tretman.

Istina je da je medijski bilo bolje ispraćen ovaj slučaj.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,047
    Thanks Thanks Received 
    6,295
    Thanked in
    2,927 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Iskreno, donirao sam. Ali cinjenica je da je ovo bio brutalan hajp i da se uspjelo ovo ucinjet samo iz razloga sto su roditelji medijske licnosti. Slazem se sa leperancem jer sam pratio za malu ivu kako je to islo sporo.
    Nemate pojma koliko je slicnih slucajeva za koje se ne zna, ja znam makar par roditelja sto se o teskoj muci zabavise ali eto jos ne izlaze u javnost. Takodje ovaj mrceni momak od 30 godina ne moze nac neku za ove smijesnu cifru, zalostno.
    Inace curici i familiji puno srece, vrijeme na srecu nije izgubljeno i moze se odmah reagovati

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
    10.000 eura (deset hiljada), zapravo trošak je 20.000 eura, ali pola pokriva fond.

Sent from my Motorola 8400

Page 401 of 1402 FirstFirst ... 3013513913973983994004014024034044054114515019011401 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)