Neko je usrećio Bronxa kao što ce Bronx nekoga od ponedeljka... Molim se da neka sirotinja ne upali autodiler i zalijepi se za tog povoljnog japanera čudo automobilske tehnike iz zemlje dolazeceg sunca!
poslato s Jadrana
nevezano za tojotu ili sl. brendove sve sto se pregrije odma pokaze znake zamora,osim navedenih stvari bice mu i karike prekaljene i omeksane neposredno posle popravke pokazace potrosnju ulja i sl. a ako je kojim slucajem i blok motora aluminiskog liva umesto gusanog liva e tu je ubo 7cu na loto....
Drugim rijecima jadan sledeci vlasnik....
Gdje naci "kombi valve" od SAI sistema za a3 u PG?
Bronksov oglas.
-------------------
Prodajem kineza auto bez centa ulaganja - mali potrosac (uredjen mali i veliki sevis)
Moguca svaka provjera naravno odokativna.
Samo 1,4 D4D motor i nemas greske :lolblue:
Momak ladno ( javno ) prica da ce da prevari nekog za kola.
Zašto da prevari ako je uradio posao od 450€? Valjda ce se to dovesti u neki red? Ili neće?
Problem je liše toga sto on sredi koliko jos ima mana taj auto...
poslato s Jadrana
Ne znam.
poslato s Jadrana
A dje je kupio Bronx tu makinju? Na nekom placu?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Neka bronks podje na aerodrom zavrsicu mu da ga puste i neka stavi neku ciglu na papucicu od gasa.
A te pare cu mu ja dati da se ne sjekira.
Nadam se da je posteno.
Mogao bi sebi završit neki popust da ga umičiš neđe, da počinemo malo od tebe.
U inat dušmanima Toyota radi kao sat.
Last edited by Bronx-PG; 26-01-17 at 17:00. Reason: obrisana slika auta
Pusti cijenu na pm![]()
Drugari ne mogu da nađem postupak prenosa vlasništva nad polovnim autom, ima li ga đe na forumu, ako ne mrzi li nekog kome j svježe da mi ti šibne na pm. Fala unaprijed, praštajte.
Ja sam skoro radio, uglavnom odes onamo dje registrujes auto, on ti ispuni neki papir, bacite potpise, kupoprodajni? I ides da svim tim u poreskutako nekako 😂
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks