Meni se na Zastavu nikad nije desilo da nestaje vode, da ne pricam o ostalim kolima.
Podjemo na Zabljak dva Reshoa pale kao iz topa, Toyota Avensis sanse nema, upali sjutra dan, (sipao je tecnost za dizel u Podgorici), posle dizne na 200000. Inace kupljena u Efel. Inace jedan Resho presao blizu 400.000 (dizne nisu radjene od 1500000, makar je tako pisalo kad je kupljen 😂 ) i sve radi, drugo malo manje od Toyote 185000.
Razumijem da se neko zaljubi u zivo bice ali u zaupcanik koji se kvari svake malo? 😍😍😍
(Pri tome da ne mislim na ovog vlasnika Toyote)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
mome kolegi na corolu sedan karike i cuda evo generalku radi... kupio je sa 120000 nije presa 25k za 4god
p9lite
I alfa losa. E moj Fabsone.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
brate das za kola 3 soma pa ako podje podje...nedaj boze da sam srucio za kola 6-7iljada pa me saceka kvar od iljadu...samozapalio bi se u sred njega
p9lite
Evo meni je otisao bio set kvacila i cilindri na mjenjacu sve ukupno 250e me kostalo i cao zdravo. Ali do sad sa motorom greske nijesam imao osim sto mi jedan grijac crkao 10e kvar.
Pa meni se nece desiti da ostanem bez vode. Jer imam 1,9 jtd. A priznao si i sam da je motor 2,2d4d jedan od gorih. Evo ispade i 1,4
Nije kriv sto je vozio bez vode. Vec je kriv sto je pomijesao vodu i ulje.
kako nije osjetio na grijanje da nema vode nije mi jasno...moralo mu je maglit unutra
p9lite
Ja imam korolu 2.0, koja je prilicno potrosena, presla je oko 450 k, ja svaki mjesec sa njom predjem oko 6k ,jos nijesam imao problema.Kolega ima 1.4, 2005, presla oko 230k, auto je bukvalno u fabrickom stanju, cak ni unutrasnjost ne pokazuje tragove koristenja, a motor 1.4 bukvalno nedoder, bez ijedne mane...
Meni kad je gubio vodu nje bilo tih simptoma zamagljena stakla i sto znam ja, nego se palila lampica. Odoh do Cetinja jednom i kad sam krenuo nazad upali se lampica, ona ka toplomjer, cini mi se. Ja dosuh vode, kad sam stigao u Pg opet se upali. Poslije toga napravih i nikad vise.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A ljudi kako se ne upali lampica za vodu ako nema vode ?
One Ring to Rule them all...
taj se vec bio usra u tu toyotu pa je zato proda bronksu za te male pare,kupish auto josh dizel pogotovo za smijeshne pare i kvar te cheka odma iza ugla i to ne mali...
Ovo je samo dokaz da se kod nas prodaju tranje bez obzira koja je marka! Ocigledno ga je prodavac presao, ali i spiustio mu cijenu da ga kao tobos ne grize savjest tj da kupac nema obraza da ga zove kad ga zadesi to sto ga je zadesilo.
To je dokaz da kad uzmeš dizela polovnog uzeo si gomno u lijepom pakovanju, to su maksimalno izraubovane mašine. Vozilo se nekad i po autoputu i po planinama kad je najjače auto bio fiatov tristać od pedeset konja, kako su tad ljudi šlepere preticali ne znam, valjda su bili bolji vozači, nisu računali 'a sad će se turbina upalit' pa se sprcaju u nekoga
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bio dizel bio benzinac kod nas auto nije u onakvom stanju kakvom ga prestavlja prodavac.
Tristaca sam vozio, ali tada su bili tamici, stari mercedesi i slicni kamioni koji nis mogli put ic a danas ti dodje Actros prazan ne mozes mu nista ni sa 3000 TFSI kako ide jer u CG nemas puno mjesta gdje mozes sigurno pretec.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks