Trebaju mi brojevi procjenitelja u SG banku ako ima ko nekog ?
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
nece biti pad od januara sto se tice stambenih sigurmo jos min pola godine
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Trebaju mi brojevi procjenitelja u SG banku ako ima ko nekog ?
Satelitski resiveri/oprema
Ne znam jeste li vidjeli, Erste banka je izbacila novi sajt sa ugradjenim kalkulatorom za uslove i otplatu stambenih kredita, izgleda dosta korisno u moru neinformisanosti i banaka koje kriju podatke o ovome svemu kao zmija noge:
https://www.erstebank.me/sr_ME/stano...ambeni-krediti
Moze li se dobiti stambeni za izgradnju kuce???
Dajte neku preporuku za kredit do 10.000 .
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
komercijalna banka a.d. budva.
Da li postoji mogucnost ako rata dospjeva 22og u mjesecu moze da se prebaci na 31 i da li u tom slucaju ide zatezna kamata ili to moze kroz sistem da se rijesi. Pitao kreditnog referenta on to nije radio i ne zna kako to ide ?
Ne bi trebalo zatezna da se plati. Ona ide ako ima dospjelog duga. Nego ces ti prije dospijeca koje je 22og traziti da pomjere dospijece za 30/31 sto ce izazvati malo veci obracun kamate jer je produzen period.
Samo je pitanje da li to software podrzava. Mislim da pexim(ako ga i dalje koriste) to ne podrzava.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Rekli su mi da moze al niko da mi kaze kako i sta inace je Socite banka u pitanju a ne bih da ispadne da ja ucim kreditnog referenta njegovom poslu...
a tek osiguranje za stambeni je luda prica,jutros covjeku traze 60e mjesecno za osiguranje na period od 20.god...
:nightmare:
58,27 eura iznosi osiguranje za GODINU DANA za stan u stambenoj zgradi od 60m2 /pokrice pozar,udar groma, eksplozija, grad, oluja, izlivanje vode iz instalacija, provalna kradja i razbojnistvo, demonstracija i manifestacija, lom stakla...)
sa stvarima do 6.000 eura.
60e mjesecno osiguranje?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
jeste societe,covjek ima preko 50.god.itd.....
neka skokne do hipotekarne i zavrsi to kao gospodin. velike su legende to tamo, imali su isti zahtjev za oca. pa su se pozdravili...
f6
Hvala vec zavrsio
Nevjerovatno je ovo reklamiranje kamate kod Erste Banke. Kazu kamatna stopa 3,99% (ili nešto slično), a ispod sitnim slovima + 6-o mjesečni Euribor. To je kao da nešto kupujete i piše cijena 50e, a na kasi platite 150.
Nije to problem. Sad reklamiraju fiksnu kamatnu stopu od 4.5%. Samo što ona važi za period od 3 godine, na period od 5 godina je 4.75, na period od 20 godine kamata je 5.5%. Iz reklame to nije vidljivo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
da,ovo je ziva istina,reklamiraju samo najnizu stopu,pa kad dodjes tamo onda te zaspu sa pricom,pa kad nakace i osiguranje zivotno,moras uzimat casu secera i kocku vode da se povratis u zivot,koliko-toliko.
I to sto ti kazu moze da se mjenja ... bukvalno cjenjkanje kao na pijacu
Dok god se na 40000 vraca 70-75k tu nema srece, max da je 45k, ostalo je sve lopovluk i zakopavanje na 20 godina za neke garsonjere.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks