Zna li neko odakle da narucim Xiaomi YI, a da recimo to bude singapore post, jer generalno sve do sad sa njihovom postom mi je stizalo za nekih 10-12ak dana?
Poy!![]()
Ja sam i tad i po novome imao isti pristup, roba do 150 i nema zime
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li neko odakle da narucim Xiaomi YI, a da recimo to bude singapore post, jer generalno sve do sad sa njihovom postom mi je stizalo za nekih 10-12ak dana?
Poy!![]()
946.eq
International Version! Original Xiaomi Yi Action Camera XiaoYi Waterproof Camera 1080P 60fps 16MP WIFI Bluetooth 4.0 Sports Cam
http://s.aliexpress.com/iq2Y3UZJ
(from AliExpress Android)
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
I dalje ni traga o mojoj posiljci od 23 decembra...takodje imam jednu od 28 isto registrovanu sinagpur post...za obe pise despatched to overseas..ja sam siguran da su stigle u cg al zasto ovoliko ne stizu nije mi jasno
Meni jedna od 21.11.despatched to oversea i nikad vise![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ja sam imao nekoliko ekstremno brzih ali i dalje imam jednu od 13/11 zaglavljenu nedje... In transit je od 21/11...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo bas sam se zalio za dvije stvari danas , poslate jos u novembru. Prvi put da ne dobijem poshiljku.
Aha znaci nisam jedini :-) verovatno su zatureni negde dobicemo ih :-)
I meni su nedje 4 zaglavile, 2 su bez tracking broja, dvije su sa. Od 6-og decembra nema nijedne
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde pogurajte to malo ko moze :-)
Stigla mi pošiljka 13og u poštu i izgleda da su mi je izgubili neđe.
Je li imao ko sličan problem sa ovom našom "dobrom" poštom?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam sampion, cekam jednu od 04.11.nikako da stigne :-D
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ja opet da pitam da li neko skorije pravi narudžbu na SD?
Treba mi ova boca http://www.sportsdirect.com/nike-spo...lcode=84016095
![]()
Poslat mi je telefon DHL-om cija vrijednost prelazi 150e. Dali cu osim placanja pdv-a imati jos kakvih troskova .
pdv 19%, carina 5% i spedicija (neznamkolko)
zar nije na telefon 0% carina
Špedicija je 30 €
hvala, na to sam i mislio
to je pdv a ne carina
lapsus, mislio sam na carinu![]()
Dobila sam email (prilicno neprofesionalan) od jedne spediterske kuce koja mi trazi da im posaljem skeniranu licnu kartu kako bi mi paket oslobodili carine. A kad ga oslobode carine onda ce mi ga i dostaviti i naplatiti 7 eura. Nisam trazila nikakav specijalni delivery, sta vise, delivery je free of charge za iznose preko 30 eura, pa mi nije jasno zasto ovaj put to nije islo kao i obicno preko Poste CG.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks