AJMOOO.
![]()
Savovic kao i tadija mi je klasican primjer igraca kojeg boli patka za ekipu, ispuca se da nabode malo statistike za novi ugovor i zdravo...
Valjda bi selekcijom trebalo izabrati igrace koji imaju zelju da rade na sebi i napreduju kao i da osvajaju trofeje
AJMOOO.
![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A Mornar za*ebao Buducnost. Kakva je tek tamo igracka vrteska. Stvarno zali Boze one Sutjeske. Em su imali publiku, em su imali srca, em svoje momke... Znaci sve sto jednoj sportskoj ekipi treba i daje joj smisao dok ova dva kluba na stereoidima potpuno su mi uzeli zelju da odem i odgledam koji mec.
Poslato sa moje cukalice
Oce li biti karata u prodaji za utakmicu protiv Partizana?
Vjerovatno 500 ka svake godine.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Sve se nekako nadam da ćemo se naučiti na greškama od prošle sezone.
Strava. Mornar nas dobija. Odavno me ovako nike bilo blam
Cega te ima bit blam. Savovic, subotic, klasen itd. Da nema meca vilijamsa za opstanak bi bilo
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Koja prica.Buducnost su tresnuli Karpos,MZT,Zadar,koji su realno losiji od Mornara.Tako da je poraz Buducnosti potpuno ocekivan
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Po čemu je karpoš na primjer gori od mornara?
Uglavnom, klub je pao na niske grane kad gubi od mornara. Temeljne promjene su potrebne.
Potrebno je napraviti sistem, a ne da se iz godine u godinu dovodi dotrajali škart. Tu ke pljuni ako ilić ne bi doprinio više u oba smjera od savovića, ili vranješ od rejnoldsa. Pop i nikolić koji su gazili u početku sezone igraju na kašičicu. Bokane, jebo te miško da te jebo
Ljudi, ovakvi mecevi se namjestaju, dobra kvota na mornar![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ada namješteno ljudi, Mornaru je ovaj meč bio biti-ne biti. Budućnost će svakako bit četvrta.
Gluposti, Budućnost će sve uraditi da bude druga ili treća. Mornar jednostavno skoro svakome može dati tih 80 poena, s tim što im protivnik često oduva odbranu pa im džaba dosta poena, ali Budućnost to sinoć nije uradila
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Donekle korektno od Pajovića, nije komentarisao kada je na početku utakmice Budućnost zajedno sa sudijama i podigla tenziju, ali i očekivalo se da sve prebaci na Zurosa. Kako god, ko je gledao utakmicu zna da nije bilo namještanja.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Gaso Pajovic radi svoje lijepe plate i putovanja se pokaka u taj klub
Nikad nije ni bio sportski direktor, nikad nije ni doveo igraca
A izgleda je bitan kad treba promijenit trenera i kad treba poslusat miskov savjet
Od kad je Zuros dosao imam utisak kao da je neko igracima stavio po 10 kila na ledja i da igraju tako, pod teretom. Prosto je mucno gledati na sta ta igra lici. On se konstantno dere na njih ali to mi izgleda bas kontraproduktivno, iako mislim da trener mora s vremena na vrijeme da 'poludi' kako ne bi dolazilo do opustanja, ali mislim da on to radi na pogresan nacin. Ne vidim nikakve pomake od kad je dosao, osim unazad.
Mislim da se Klasen napada bez razloga. Po onome sto sam ja vidio, to nam je ubjedljivo najbolji visoki igrac. A Gordic i Subotic su prelosi, mislim da kad bi njih dvojicu izbacio iz rotacije, odmah bi se vidjeli neki pomaci u igri.
Bolje držat Vranješa na parketu nego Gordića, Vranješ će ubosti neku ludu trojku dok Gordić siluje onu loptu, mučno mi je gledat šta joj radi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Plus vola u kupusu ubos' ne može, a kad se samo $etim što je nama radio popizdim.
Odgledah opet reprizu, kakva su ona braca pavicevic sve im j****.
Ono klosarsko i mafijasko ponasanje, onako prvo na pocetak se breca sudiji, pa ono na kraj dje brani cojeku da prodje. No aj mornar mafijaski tim. Komentari su razliciti, al jbg niste valjda naviknuti da buducnost mora da maltene dominira i sve dobija. Sledece partizan, u taj play off cemo uc vala, pa sto bude. Ko zna mozda nas iznenade nikad se ne zna.![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Reče Miško na Areni da je Budućnost bila na tržištu u potrazi za centrom , ali da nijesu našli ništa odgovorajuće. Bio i Dorsi opcija , ali preskupa.
Karte protiv Partizana 5 e, prodaju se od petka, ne pise ono tipa 200 karata je u prodaju, znaci sponzori nisu zainteresovani. Bice ovo zanimljiv mec, ocekujem groblje da stigne u vecem broju, samo da se ne juri po hotela opet![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks