Dodao bih zapaljenja, a ne eksplozije (one se dešavaju samo na filmu ili u obračunu).
Sent from my Motorola 8400
Auta se ne pale zbog plina već zbog irvasa sto misle ako su ugradili plin da nemaju vise obaveze da sipaju gorivo i kao posledica toga suva crijeva goriva ispucaju ili strada magistrala goriva kod nekih vozila. Onda isto tako ne rade servis plina pa kad pocne da stuca-muca na plin onda sipaju parbenzina i kao posledica tog imaju fontanu pod haubom
eto tako dolazi do zapaljenja vozila.....
Dodao bih zapaljenja, a ne eksplozije (one se dešavaju samo na filmu ili u obračunu).
Sent from my Motorola 8400
I ja bih dodao da se lolam i roflam.
Podji na temu ugradnja plina u auta. Pozz.
Nije ta. Poyyy
TAKUMI
Lik ima jednu tablu naprijed, drugu pozadi (ove navedene)!?
Neka tamna boja sa narandzastom straftom po autu?
U nesreći u Golubovcima poginula jedna osoba
http://www.vijesti.me/vijesti/u-nesr...a-osoba-920714
-2 danas.
Last edited by Fabia_Elegance!; 17-01-17 at 17:33.
TAKUMI
Jutros Mercedes zakucan u drvo nna raskrsnici Vlada Ćetkovića i SKOJ-a, kod Volija u Tološe. Nk table.
Kladim se da je kasko
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Kolege moze li mi neko rec sto u ovoj situaciji:
Vracao se iz grada i dao zeni auto i u rikverc udari komsiji punta. Branik farovi i hauba mu posli, nama ni ogrebotina na auto. Znam cije je auto udareno (nije registrovano od 2010 godine). E sad sto mi je cinjeti?
Vozilo necu vise ja da registrujem jer cu da ga prodam, dal da popunimo evropski (ide li meni kakva kazna obzirom da cu napisat da sam ja vozio?), policiju da zovemo skuplje ce me kostat?
Kazna ide na auto (+ 30% skuplja reg) ili i meni ide neka kazna?
Tebi ne ide ako popunis evropski. To sigurno znam.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
polisa ce ti se povecati min 30 posto, i to ne jednokratno nego 6 god ce trebat da ostvaris po 5 % popusta ako ne napravis nista pa da se vratis na pocetnu sumu...ja bi platio cojeku, zakopaces toga kome prodas da te kune dok si ziv
p9lite
Bice zanimljivo sad kupovina auta mislis reg 250e a ono 500. A kladim se da nisu organizovali sistem da mozes da se informises
f6
samo iz uvoza pa ko ga jebe
p9lite
Cuh i ovo posto je auto na BD tablice da kad ga prebaca na bilo koje druge tablice da se to ponistava i da opet ide od nule.
Jer ja kad sam htio da ga prebacim na PG table su mi rekli da ovo popusta sto je skupio se vraca na nulu i da ide od pocetka opet jer auto mijenja tablice....
Kazne se vezu za broj sasije+jmb vlasnika, tako da sa promjenom vlasnika se krece sa nule. Provjera moze u bilo koje osiguranje samo sa brojem tablica.
Pa tek sad niko nece prevodit kola plus reg na babe ujne nevozace itd
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks