Ne
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vidi, ako termostat zatvara kako treba onda temperatura vode u hladnjak moze da bude i -10, to nikako nece uticati na temperaturu vode unutar bloka.
TAKUMI
Oce li mi trazit zeleni u Madjarsku, ne vadi mi se to ***** sad zbog kratkog puta jednog. A naša država neće da potpiše sporazume o oslobađanju toga ili društva da daju free jer je to bukvano samo papir dje pise da si osiguran ko sto u većinu Evrope daju eh..
rm -rf /
Meni isto temoeraturu drzi na cetvrtinu. Normalno je na pola, grijanje radi normalno, ne ibara temperaturu ni uzbrdo ni nizbrdo. Sto moze bit?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Iz Beograda idem do Segedina pa jr manje a auto prodajem pa mi ne treba poslije
rm -rf /
dje je castrol ulje original u pg
U one plastične bočice.
INFO:
Ako vozite ili znate nekog ko vozi tegetnog golfa plus (V) ko se mogo parkirat jutros kod Biotehnickog fakulteta (PG) recite mu da je ostavio otvoreno zadnje staklo od kola da trci da zatvori, e ce naci bazencic u kola ako kisa pocne!
Zakacih neku kesu preko otvra, ali sve je kvasno, nece to djavolje spasit...
Ljudi zasto se sipa ovaj pijesak po puteva?
TAKUMI
A da li oni znaju da je to glupost najveca?
TAKUMI
Kakvi su smradovi ovi što razbacuju pijesak.
Idem iz pravca Danilovgrada i na jednom mostu naiđe onaj što razbacuje pijesak i zalijepi me po autu. Svu mi je haubu obio.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pisao sam i ranije ali nije bilo konkretnih odgovora, ako neko zna neka me posavjetuje, Imam pasat B6 2008,i crkao mi je modul od parking senzora,na otpade ne mogu da nadjem potpuno iste oznake, različito je samo zadnje slovo..moze li.. Znači uzeo sam danas na otpad, razlikuje se samo zadnje slovo, kod mene je C a na ovom je B, rezultat, rade senzori, ali se strašno loše čuje zvuk, ako neko ima neku ideju, a majstor je zakazao za ponedeljak da proba da ga kodira, hvala.
Bude li neprijatnih mirisa kad se ukloni katalizator?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks