Ja ga cepam, da se vidi raskos!
Kakva blokada, sad ne prelazim 2000rpm.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja ga cepam, da se vidi raskos!
u DS bordel mi je vazda
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Kako nema temperatura ti je 70c![]()
A ovaj gore znak za (SOS)![]()
i posle kad ga prodajes - bez ulaganja odrzavan a termostat nisi zamijenio.![]()
Termostat ti je crkao. Treba da ti drzi na 90 brz obrzira na vanjsku temperature.
TAKUMI
meni je otisso termostat skoro ..radnu temeprrsturu nema sanse ds postigne...cak i uzbrfo dodje tek na cetvrtinu...ali grijanje radi![]()
Bijah juce do PG. Kako osinuste ovdje, ponadah se dignut cete komsije i familiju da blokirate raskrnicu kod vlade ili ct-nk semafore na cijeli da porucite ovim parazitima sto mislite o poskupljenju.
Ali, ja nidje ni karton sa "Vlada Dole, Dule Gore" ili sl. ne vidjoh ..... Dakle, ide do ljeta gore za jos 1 EUR.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ta lampica se zove Emission control system. Alarm je za više kvarova, ne samo termostat.
I pali se kad das kontakt.
Znam ja sta je ta lampica, nego je zapeo Bizbi da mi gori zbog neke greske a nije primjetio da je dat kontakt i da ona nora goriti dok se auto ne upali. Kad je upaljen ne gori nijedna lampica:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
(nečitko)
Jel proradila ova pumpa kod ognjista za plin ? Nije radilo prije 2 dana nesto se pokvarilo...
Prodaja Autodjelova,guma i dodatne opreme za sve vrste automobila.
Idu li cijene goriva od utorka još gore ili ostaju kao do sad?
usuli su danas greskom drugu 7-8 litara benzina umjesto dizela, pa su to izvlacili preko crijeva i na kraj su usuli oko 20litara dizela. moze li kakavih problema imat?![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks