Da se uvedu i kazne za vlasnike PG i NK tablica za vožnju izvan matičnih opština. Saobraćajni ISILovci![]()
dolaze li kazne iz Austrije>?
Da se uvedu i kazne za vlasnike PG i NK tablica za vožnju izvan matičnih opština. Saobraćajni ISILovci![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ali DG table kad vidim......
To ti je standardno... Sve osim jedne kazne sam popio van nk, znaju da se necesh cimati na sud da dolazish i pukenesh 2 ili 3 puta vishe para, pa rokaju...
sent using tapatalk
#fakenews
dost dobar Nikšićanin
(nečitko)
Prekoracenje od 20km u Austriji na lokalnom putu kamera je bljesnula e sad dolazi li Kazna I kolka je
Mislim da je neko ranije na forumu pominjao da mu je stigla kazna iz Austrije... Za Hrvatsku znam da stižu sigurno, imaju uvezane sisteme međusobno jer su u EU... Generalno, i ako ti stigne, možeš da iskuliraš plaćanje pod uslovom da ne planiraš opet skoro za Austriju sa tim istim vozilom... Ako pak planiraš, ja bih ipak platio... Postoji još treća varijanta, ukoliko ti stigne na njemačkom jeziku, da odgovoriš sa prigovorom na našem jeziku da ne razumiješ o čemu se radi jer nije na tvom maternjem jeziku... Uglavnom, imaš dosta mogućnosti... Ja lično kroz SLO, Austriju, Mađarsku, i slične uređene zemlje vozim po ograničenjima... Jer "pušti đaola"...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A koja je fora sa Renta Car vozilom za kazne sto od kamera sto od parkinga?
Kakvo je stanje tu?
Poenta fotografija?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
Iskreno zao mi je ali samim tim sto nisi registrovan ugrozavas ostale u saobracaju sto si i potvrdio pricom o tvojoj voznji,upadanju i slalomu podgorickim ulicama. A i prilikom udesa da nikome srecom ne bude nista ko ce da plati stetu ti? Sumnjam....
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Ti ih postavljao?
Ne, "obrijao" me MRovac sa Audijem i ostavio me u kloudu gustog crnog dima a ovi ga ulovili posle minut.
P. S. Je li to instant karma?
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-01-17 at 15:56. Reason: Prepravih oblak u cloud.
TAKUMI
Ma nisu mu pisali kaznu, no je on njih zaustavio da vidi imaju li zimske gume i lance.
Bizbi priznaj koliko.si ih rebnuo za ove zadnje gume ispod 4mm što imaju?
Edit: Evo šta sve nose u gepek, a lanace nemaju ali mi obični smrtnici moramo imat....
![]()
Last edited by Bronx-PG; 10-01-17 at 16:07.
Toliko sam mocan kad su zaustavili troje kola i tu mi drug bio - izlazim iz kola cekam da prvo ovima napisu kaznu kad je drug dosao na red (rekoh tako i tako) vazi prijatno dovidjenja i nisu mu pisali.
Sve po zasluzi - ne mozes kad podjes u vojsku odma da budes General.![]()
Aaaaa biznismen i bronx u vezi? Pa sto ne recete...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks