jbg dvojica trojica ljubiguza su se progurali u dps hijerarhiji da i oni mogu pošmrkat koju liniju i sad hiljade ostalih sanja kako bi se to i njima moglo desit jednog dana...lakše živjeti u snovima nego na javi
U plusu si svakako jer si dao lopovima iz DPS-a 3eur manje. Pa ce tako sinu nekome od glavasha koji parazitaju direkt sa drzavnog budzeta faliti 3eur za gram kokaina ili bocu Sampanjca..
Najveći paradox od svega je što se ove akcize ne koriste za našu dobrobit nego za punjenje rupa koje je upravo DPS napravio.
Plaćamo hiljade auta u državnom aparatu, gorivo, održavanje i vozače za iste a od ovih taxi. Da neće oni smanjiti upotrebu službenih auta u privatne svrhe? Što kad mu ja plaćam...
Ovo je početak kraja DPS-a, sad sve cijene idu gore - hrana, prevoz, mješovito ma sve.
#pishpish
PS
Kolika gnjida treba da si, da ti neko direktno uzima pare iz džepa a ti ga braniš))))
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
jbg dvojica trojica ljubiguza su se progurali u dps hijerarhiji da i oni mogu pošmrkat koju liniju i sad hiljade ostalih sanja kako bi se to i njima moglo desit jednog dana...lakše živjeti u snovima nego na javi
She is only here to annoy herself!
Moraju u Audi da se voze od 5-6k kubika.
Umjesto u Škode Superb 2.0TDI i pratnja Golfovi iste kubikaže. Sasvim dovoljno za ovu skromnu, malu državu.
I onda dižu cijene. Sramota.
Ali ček, mi smo kao Monte Karlo rekoše.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by mur3633; 10-01-17 at 13:17.
Iako ne volim Starog liberala eo je ubo u sred srijede što se tiče DPS-ovih glasača i njihovog stava o poskupljenjima
Ema Djuhic DPS-ova funkcionerka I osudjivani diler kokaina proziva narod za 6-7 eur.
Ma neka je euro moj je. Nije mi ga dao ni Milo ni Duško, ni majka ni tajo nego sam se oznojio dok sam ga zaradio i to je moja muka.
Svojevremeno sam sa fakultetskom diplomom radio za dnevnicu od 10eur a sad mi dosta drugara radi za istu tu dnevnicu. Znači cijeli jedan dan od 8radnih sati ide parazitima samo na razliku u gorivu.
Sad računar koji je bio 850eur je preko 1000. To je baš top za cijelu populaciju isto.
Ali ja ću lagano da se provozam do Bosne ili Srbije i kupim komp. A izgubice prodavac računara neće drzava
Ne mogu iscekati sad odgovore trgovinskih lanaca sa dizanjem cijena
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by Gandalf_White; 10-01-17 at 13:56.
One Ring to Rule them all...
Ahahaha dzi Eme ahaha a sto je ovo, mala granica nema![]()
suva inteligencija
Bješe i danas gužve na pumpe...
meni je najbolje od svega sto se ovakvim osobama daje bilo kakva paznja u medijima...
Ako smo zaboravili, bilo je gorivo i skuplje, pa nas evo sad ista meta isto odstojanje. Evo ranije cijene ovdje: www.gorivo.me
nafta je sad oko 50 dolara a ista cijena goriva kao kad je bila 100![]()
She is only here to annoy herself!
Sto ce bit kad sjede tramp? Ide li nafta gore ili dolje?
143 dolara.
TAKUMI
X3????
idemo u trebinje da zivimo i logor pravimo,pjevacemo oj neretvoooo.....![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Pomenusmo vise puta da je gorivo jeftinije i da prida ostane za jelo i pice....
Neretva je bila simbol i presedan u mnogim bitkama i ustancima pa da se jednom dozovemo da pruzimo otpor demokratiji od glagola krademo Ti i Ja....![]()
Bar-Tuzi
Bar-Tuzi-Skadar
Bar-Tuzi-Skadar-Podgorica-Bar
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Za tako mali motor sa nista snage 5.4 je masu.
TAKUMI
Naravno da je masu ja imam 200ccm vise a u toj kombinovanoj voznji mi bude 4.3-4.6 potrosnja....![]()
U ovu krajnju potrosnju (5.4) je uracunata i potrosnja kroz Skadar i Podgoricu kao i cekanje na granici u oba smjera.
Ja sam zadovoljan, za auto od 1640kg i skoro 5 metara dugo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Goni li ga ko u blokadu odkad gorivo poskupi
Sent from my Huawei P8 x2 ACTIVE
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks