Meni je jedan renomirani Podgoricki vulkanizer balansirao gume... na 110-130 to je treslo daleko bilo... a felge s Honde Accord 2013. God, nigdje tackice nisu imale. (Znam da nije do felgi ni Michelin guma).
Na novog Bmwa sam dobro gledao kod koga cu. Ne znaju ili nece da rade... Na balanserku ima da se podesi "dizjan" felge jer nema svaki model felge isto sve. Posto su mi komplikovanije bile, bas je momak 4 put se vracao da namjesti u program da "prihvati" parametar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako uzmes racun sa porezom is rokspeda morace ti -Platit po racunu
E ako znam sve mi ..bite... Samo kod nas moze da se desi ds ne moze niko kvar da otkrije...provjericu jesu li felne krive, nakon toga izbalansirati i pokusati da provjerim sto Fabija rece diff i poluosovine...ako to ne bude onda neka sve ide u djavola...
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Koji akumulator staviti i đe kupiti? Varta silver, Okov? Duracell, Bolex(ne ide mi se tamo)?
Gdje mogu uzeti relej za auto sa 5 izvoda?
Hocu da probam da mi se gase dnevna svijela kada se ukljuce srednja
ako kupis nova vrata u roksped platices amortizaciju od 30-50% od cijene vrata u zavisnosti od godina starosti tvoga auta.kad im poneses fiskalni racun duzni su da ti sve isplate (placanje majstora,uvidjaj policije,slep sluzbu i polovne djelove ili djelove male privrede)za nove ti odbiju amortizaciju
@mur3633 a kad je ugasen auto, svjetle li onda dnevna?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad uzimas uzmi (Varta) i ne sjekiraj se - ako ti je auto neko ispravno u koje ulazes i o kojem brines.ima da ti traje 5god.
Kupljen danas i pise na njemu - da se ne moze puniti ne mozes ovo ne moze ovo - garantuju paljenjem na ne znam koju tacno temp ispod nule moram procitati...
Ja uzeh duracell u Bolex - reko Fabioni tako
(i nijesam nasao odgovarajucu amperazu od bosha)
Kad smo vec kod zimskih gum. Sto fali Savi Eskimo??
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
nista slobodno ni wintere nisu lose
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ova nova savina je dobra,hp2 ili tako nesto. Za te pare nema bolje...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
savine gume nikad vise da mi ih daju dzabe i jos placaju dva puta se okiilavise ni 1000 km i sve neka plava boja izbijala iz njih
smile if you fucked today
Ove ljetnje su uzasne, potrose se odma, ali zimske su se meni dobrim pokazale, pa reko da vidim sto misle ostali o njima.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Smeće.
Za te pare - Sportiva.
Čudi me to, ove moje došle uz auto, bučne su nekako i istrošene ali regularna guma i sve. Vidjeću baš koji im je dot. Sad ako pane ovaj snijeg bogami sumnjam da će se pokazat![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks