Na drva je pica, kidaOmeo sam je na onaj sank $ecam se s noga
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
hahahhahahah istina..
istina, jela sam čorbu, onda one cg specijalitete pa kobaicu i kaštradinu kuvanu, prženu kobasiu, pa njeguški stek, vješalicu...ne znam što je ljepše bilo...probala sam sve što volim i taman se mislim e neću da večeram ništa ne jede mi se ništa, kad donesoše pizzu jednome djetetu....zamirisa ljudi najstrašnije a meni voda na usta krenu...te ovaj karakter, koji reče da neće večerat, u trenutku proimijeni odluku i rekoh konobaru da mi donese kaprićozu i neka to, ne šćah cijelu da izijem, no kao samo pola, podijeliću kao sa čojekom mi (mislim, bruka, ne htjedoh da jedem pa odjednom cijelu pizu pojedem, sramota je, jel? ) ali ne dovati čojek nako jedno parče, čisto brk da omasti jer je vrhunska stvarno!![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Na drva je pica, kidaOmeo sam je na onaj sank $ecam se s noga
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
ahhhhhhhhhhhhhhh!!!
kakva mu je ova sablja djao ga ponio sa sve naocarima![]()
original becka snicla,uh utukao sam se...
'Ljeba i paštete
'Ljeba i sira
'ljeba i džema
'ljeba i kajmaka
'ljeba i pršute...
'LJEBA...
Sell the Vatican, Feed the World!
Uh kristal i popeci
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Od kad nisam u kristal bio u pm, moram jedan dan poc da se podsjetim srednjoskolskih dana
I malo kupusa
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
dje je ovo Jokac?
Danas sam ipak izabrala da u Konobu Bandići sa fameljom ručam i mogu vam reći da smo se predivno najeli i to za male pare!!! Prvo čorba za nas četvoro, i to ne po pljat, nego su nam donijeli onu veliku supijernu krcatu vrele čorbe i to da sipaš koliko možeš...preukusna....sa njom domaći hleb, vruć, krckav i njega smo mogli da pojedemo koliko nam se svidjelo, onda sam pitala za njihov specijalitet za dvije osobe i rekao mi je konobar da je toliko velika porcija (on reče, a ja jedva vjerujem jer mi zvuči mnogo iako mi je izgledalo taman tako, da ima 1400 gr mesa?! ) da svi četvoro možemo da jedemo i da je sasvim dovoljno da se najedemo, te naručismo taj specijalitet i plus lignje za starijeg princa jer on to voli, salate šopska, paprika pečena i zelena, pili kuvano vino, točeno i tamno pivo, tri kafe, dva čaja....sve zajedno 52 eura....utisak fenomenalan, mada sam ja to znala nije mi prvi put da idem u Bandiće....ovaj specijalitet konoba Bandići, tako nekako, je sadržavao pomfrita minimum tri porcije ili dvije ogromne, onda 2 ogromna popeka, dva ogromna ražnjića, dvije ogromne vješalice, dva parčeta bijelog mesa, 4 ćevapa, 2 kremenadle, dvije male pljeskavice, čini mi se i dva steka....na sve to ogromna kugla kajmaka (brat bratu 200 gr) ....ljudi, mi jedemo lijepo, mašala, troje nas je to jelo, ali spakovali su nam jedan, popek, kremenadlu ipo, stek, pola ražnjića i 1 bijelo meso....ostalo nam je...eto da znate![]()
Sad bi ti jedna moja drugarica rekla "ne valja ti to meso sutra"
ja sam danas dodala malo graška, čorbu od šampinjona i krtole u kile kuvane to su mi tražila djeca, mes sam lijepo u pleh pa u rernu na onu roštilj opciju, na najače 5 min sa jedne i 2 min sa druge strane i bilo ej mekano i lijepo kao juče kad smo ručali...inače znam da mnogi ljudi bacaju sve bukvalno što im ostane....ja sam u tu svru kupila mikrotalasnu, da mogu da podgrijem ono što se na šporet teško podgrijava kao špagete na ssve načine, sosove i sl... i brzinski odmrznem što trebateke mi se lijepo nabrijasmo i danas
![]()
A čorba od šampinjona je na ovu zimu bila MLJAC!!!![]()
Divna je čorba od onih zamrznutih pečuraka kad se napravi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
nijesam probla smrznute pečurke...nešto ih ne bih posle odmrzavanja konzumirala....nego ili marinirane ili svježe stare dan dva![]()
Ne mislim samo na šampinjone. Teško koje mimo njih mozes naći svježe. Ovo su ledo i odlicne su ( više vrsta).
A svaka pečurka koja se prije zamrzavanja blanšira može 6 mjeseci komotno da traje.
Ja, recimo, najmanje od svih pečuraka volim šampinjone. Vrganj i lisičarka su za klasu bolji, da ne pominjem tartufe...
Nesto navalih na nesquik zadnjih dana...
danas 15 komada sa lukom u somunu...
dje je ovo?Mostar vidim ?e greotekako bi se rastavila sa ovim njam
Kad ste vec u BiH, jedna za djuzlu od prije 10 dana, zaboravio da postavim tad.![]()
Restoran Brajlovic, Ilidza
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sto je ovo crni neksuse
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks