Kakva guzvaaaaaaaa...
Kakva guzvaaaaaaaa...
TAKUMI
Izbacaju snimke na fb (ja ne mogu da vjerujem da su ovolike kolone) na onu eko prije podvoznjaka (kod keta) kolona do semafora.
Sto bi reko jedan: mene ovo poskupljenje ne dotice ja I onako stalno sipam po 10 eura.
Na Zabljak bilo 5 kola u red, sipao I ja do chepa
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Blok 5
![]()
spavas li mirno Ik real-u?
p9lite
Kada iščitah o ovom poskupljenju prvi put pomislih neki zez članak tipa njuznet, onda se uštinuh da vidim da ne sanjam... e onda kad ništa drugo ne preostade . . .
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Oce li mi zamrznut ovi bidoni na terasi ili da ih pokrijem dormeo elektricnim cebadima?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
Cekas u kolonu da ustedis 2€, posle izadjes na pice i kazes konobaru u redu je.
Samo da ne odu sad sve cijene usluga i koječega dondžavola... sve one što nisu išle dolje kada je gorivo bilo nezapamćeno "jeftinije".
Drugim riječima - dobre su cijene goriva kakvi smo mi. Sada svako ima pravo i odličnu priliku da dokaže suprotno.
Mene je jedino strah da ce sad i alkohol gore![]()
Vozim ja vozim i kazem sebi da li da izigravam parasa i da sipam sjutra i bio blizu (eko na zabjelo) oko 11ipo zatvorili vec benz. vidim 2-3 kola polic. sipa udjem ja na benz sa strane iz koje se izlazi iz nje i izlazim iz kola cujem na kraj viku sipaj mi - ja ovdje stalno sipam - sviranje izlaze iz kola sto je reko ovo kukala - i reko' ajde necu da sipam preko veze i preko svih pa cu sjutra.UFatim ja krug i ajde da sipam na petrol uz aditiv bolje neku malu sjutra da izvedem sto usparam goriva.
ja na autobusku kad ne znas sa koje ce strane prije neko da te udari - oce ispred tebe da upadnu pune ljudi u bidone.
Uspem ja u 10do12 - i pored natpisa na ulazu na benz da je zatvorena naravno narod ulazi izlazi se iz kola odma vika-dreka zena iza mene u novi a8 i ovaj joj kaze ima jos 2min zatvaramo ona mu kaze pa sipaj mi za te 2min pa koliko stane.
neka sto narod ne fulira rezervoar nego se sipa po 10/15e
katastrofa toliko sam se potresao nocas da moram sad kolac da pojedem.
"Da se Vlasi ne dosjete" . . .
![]()
život piše drame, a Benzi bajke
(nečitko)
Ne mijenjaj temu nego odgovori.
TAKUMI
Evo ti odgovor: Poyyy
Kad te poskupljenje pogodilo, prodas Leks kupis dvicu 1.6d i vozis se za tu razliku najmanje 3 godine..
Ovdje ima dosta licemjerstva, komsija se zali na poskupljenje a vozi C klasu 2014, a zena B klasu 2012, stan u KO stan u PG... Niko od vas nije dovoljno rekao sto su oni zborili... A drugi komsija vozi golf 1987 benz i kaze je8i ga, ovo se dogadjalo i prije...
Poenta price je cuti dobro ti je kako bi da si sirotilja kako bi ti onda bilo ? Lololol
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
U ovom tvom postu je poenta ovoga naroda. Ćuti i trpi i klimaj glavom. Vidiš, zato što se taj komšija žali zato i ima, a ovaj neka i dalje vozi Golfa dvojku i klima i glasa. Znači ako vozi Mercedesa, treba ga drati. Logika loša
Ovdje ljudi omalovažavaju 2 eura. Sve dok je tako, dok se novac ne nauči cijentit nema sreće. Ja sam auto napunila do čepa još u petak, ne trčim ni ja na ove gužve, ali zašto d ane uštedim kad mogu? Da izigravam gospodju i pdojem da sipam danas da mi neko ne bi rekao da štedim 2 eura hahah. Što je ovo ljudi moji.
Uostalom, neka je i 50 centi uštede ali radije ću ih potrošiti ja nego ova ***** iz vlasti. Samo im vi punite guzice, nijeste dovoljno
Ja bi voljela da ovi vladaju još 30 godina, tek su naučili da vas deruda malo usavrše. Žao mi što pod tim vašim uslovima i ja moram živjeti
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks