Ako je pri kocenju mogu biti diskovi...
Kad kocim ne trese, tako da sam eliminisao diskove...prvo cu provjeriti felne i nadati se da je to...a ako Fabija bude u pravu koliko je komplikovano otklanjanje kvara?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Komplikovano, mora sve dolje.
Da su felme otkrili bi ovi sto su balansirali gume. Poyyy
TAKUMI
Pitanje - sipate li sto od aditiva u gorivo ovih dana?
Za temperaturu, za dizne zbog vece gustine goriva, za jade razne?
I ako sipate - sta i sto![]()
Ja krknuh onaj Diesel Winter aditiv na Petrol prilikom sipanja (3 i nesto eura), prije ovih niskih temperatura, i zadovoljan sam, mjenjač mi se smrznuo, ali gorivo nije![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
samo protiv smrzavanja, idem za vikend gore...
Imao sam isti problem godinama....Mijenjao felne,gume,pakne,diskove,glicerin,selen blokove....i uvijek je treslo.Al pri nekim manjim brzinama npr oko 50-60 vec pocne da se osjeca.To mi se desavalo na Golf4, .Uvijek se disk iskrivi, al polako i pocne volan da trese kad lagano kocis.Na kraju sam promijenio glavcine i posle mjesec dana opet... ja ti savjetujem da uzmes polovne diskove i glavcine i probas, jer od novijih nemas vajde
Ja sam sipao Wurtov i Liqvi 3, 4 puta godišnje, zadnji par puta kao da nista sipao nisam i batalim.
Sipam prije par dana slučajno neki Sonaxov aditiv, sa nekom smijesnom cijenom u Castelanu ~3€, i odmah primijetim da ljepše rade auta, tiše, mirnije. Iznenadio sam se stvarno.
poslato s Jadrana
Wurth za dizne, odličan.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Fabricke su felne na njemu, kupljen sa gumama bridgestone turanza i sad su isti model na njemu...bas poludjeh od toga, jos uskoro mozda budem isao kroz HR, ne znam kako da ga vozim autoputem takvog, ima da se sav rasklima
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
na audiju a4 b7 na brizgaljkama za pranje prednjeg stakla je dovedena struja jel to za grejanje protiv smrzavanja ili nesto drugo?
smile if you fucked today
Zakaci me neka budala, zadnja vrata malo ulubio&izgrebao, branik isto... Ovamo u Delta osiguranje mi traze predracun za radove kao podji kod koga ces da radis itd itd, gdje bi bilo najbolje poc za to? Da podjem u Roksped mijenjali bi komplet vrata sto ovi sigurno nece platit... Oni su kao uracunali 15 sati rada i ovaj mi veli uzmi ti predracun u slucaju da te ovo ne potkrpi sto cemo ti dat....
dajte amortizere za jaje a da nije 30e komad, malo je puno
p9lite
Ovaj u Delta osiguranju kaze kao,ako bi posao u roksped oni bi ti mijenjali vrata sigurno pa bi ti morao da ucestvujes 50posto zbog godista auta... Tako da su predvidili Vrata i branik za "popravku" a lajsnu sa vrata za zamjenu sto nema nikakvog smisla... Tako kako mogu poc u Roksped i rec im a ja necu nova vrata nego ih "popravi" jer Delta ih nije predvidila za zamjenu? Bas mi nije jasno....
http://m.imgur.com/apYGTAQ,gFiOEBE,F...jJWPC2,UITVpdN
Last edited by Sharpz; 09-01-17 at 18:30.
Meni ti nisi jasan a ne roksped.
zakacio te neko - ako si radio taj evropski nisi sigurno zvao policiji za stetu vizuelnu od 120e
Podjes kod majstora on ti kaze sto i kako treba da se radi dodju ovi iz osuguranja slikaju sve to.
Ti to platis od svojih para i posle cekas da te isplate.
----------------------------------------------------------------
Ovako je uradio momak na a6 2010 steta mu bila 100e on je dobio jedno 500min.
Ja sam pogresnim tragom izgubio skoro 3 mjeseca, trese pa trese dok nisam diskove ponio kod Rajka Ivanovica i rijesio muke zive.
Te glavcine, te gume, te felne te ovo te ono.... Diskovi bili talasasti i to je pravilo probleme na 80km i 120-30-40 i vise.
Rajko je legenda
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks